Kære Hülya - Som udgangspunkt, beklager vi jeres oplevelse af Coffee Trade.
Vi forsøgte at løse jeres manglende kreditværdighed (afslag fra 5 forskellige Leasingselskaber) ved at tilbyde jer en brugt maskine, inkl. kværn, tamper etc. til en fordelagtig pris, med afbetaling a to rater. Maskinen havde I selv besigtiget og godkendt. I var informeret omkring, at tilslutning og opstilling skulle foretages af vores montør. Alligevel vælger I at afhente maskinen lørdag (vi sender en medarbejder – selvom vi har lukket lørdag) og uagtet vores information om, at vores montør kommer og installerer den med professionel garanti, forsøger I selv at installere den uden kalkfilter. Resultatet af jeres egen fejlinstallation er, at maskinen opleves som utæt.
I vrede kommer din søster og afleverer maskinen, kværn samt tamper og greb, taget ud af originalemballagen …hvilken I ikke længere er i besiddelse af. Derfor kan vi ikke godkende returneringen. Vi forsøger at få en afklaring og har henvendt os til dig i sidste uge pr. sms a to gange, uden svar.
Det er aftalt, at du kommer at henter tamper, to kander samt afleverer de renseprodukter I havde glemt, i morgen.
Når disse henholdsvis er hentet samt tilbageleveret, overfører vi straks differencen af det indbetalte beløb til jeres konto.
Vi beklager, at I straks vælger at levere maskinen tilbage den mandag, hvor vi ellers havde reserveret teknikker tid, så maskinen kunne opsættes på professionel vis.