Sandkås Feriecenter Recensioni 53

TrustScore 2.5 su 5

2,7

Desværre taler alle anmeldelser sandt! Møgbeskidt og ulækkert sted! Urimeligt dyrt! 1900 for værelse og 450 for sengetøj! Værelser stank forfærdeligt af rådden kloak! Skiftede værelse men det ander va... Leggi di più

1. Cottage
  2. Casa vacanze
  3. Alloggio
  4. Agenzia viaggi
  5. Agenzia di affitto di case vacanze
  6. Noleggio vacanze

Informazioni fornite da varie fonti esterne

De bedste ferier på Bornholm starter her! Beliggende i Allinge, blandt fjeld og skov, og med udsigt over Østersøen, tilbyder vi den perfekte idyl ferien.

2,7

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Absolut eniment ferie vi fik et lækkert…

Absolut eniment ferie vi fik et lækkert feriehus med fuld havudsigt .huset var så fint og rent og alt spillede lige fra bestillingen og receptionisten var i særklasse .kan se det har fået dårlige anmeldelser før men glem dem der er virkelig blevet strammet op og med et nybygget poolområde fås der nok ikke en smukkere perle på bornholm vi kommer afgjort igen

25 giugno 2023

Rigtigt dejligt ophold

Rigtigt dejligt ophold, Hytten perfekt beliggende med udsigt til vand. Flot rengjort, og alt i hytten fungerede, som det skulle.

10 giugno 2023

Den dejligste udsigt

Den dejligste udsigt. Hytten var super, og værelserne var også fine.
Der manglede måske en brødrister, og bestik og tallerkener.
Men vi valgte hytte med havudsigt og det var det hele værd.

9 giugno 2023

Nyt navn Bornholms feriecenter

Nyt navn Bornholms feriecenter… Totalt nedslidt sted hvor ejeren tydeligvis har givet op. Maden var uspiselig, vi kunne ikke bruge poolen da den var under renovering vi fik dog afvide vi bare kunne hoppe i, da det ikke gjorde noget (den var beskidt, pumpen ikke sat til og vandet røg ud af siderne) på værelset var møblerne af ældre karakter og ved at falde fra hinanden, en del af tingene kunne fikses hvis man bare gad at skrue en ny skrue i. Sengene var med meget beskidte top madrasser fyldt med bla. blod pletter, rullegardin var ulækkert, gulvet var slidt og gået fra hinanden i alle samlingerne.
Badeværelset stank da det dryppede, fra rørene, tænker man kunne skifte en pakning så var problemet nok løst (men igen man gider ikke) Døren til wc bandt så man næsten ikke kunne lukke den så lugten var i hele opholds rummet. Køkken tingene var der, men meget gamle og trænger til en udskiftning. Lyset i køkkenet virkede ikke.
Værst var at vi fik bænkebidere i hovedet da de faldt ned fra loftet!!
Vi mødte 3 andre par som også klagede til ejer over feks manglede varmt vand, køleskab der ikke virkede osv. Ejeren var ligeglad og direkte ubehøvlet over henvendelserne også forlod han stedet. De der var ansat polakker eller lign talte hverken dansk eller engelsk.
Hold jer væk fra dette sted som i dag hedder Bornholms ferie center! Navnet er skiftet men det er vidst også alt,, på trods af de skriver det er har været under renovering (umiddelbart kun pool) værelserne/ bygningerne har ikke set en kærlig hånd.
Jeg kunne ikke finde anmeldelser om Bornholms feriecenter i sommers og derfor endte vi her og det er bestemt ikke pengene værd.

25 luglio 2022

Helt fint

Helt fint
Vi havde ugen op til vores lejrskole læst anmeldelserne for stedet. Vi frygtede godt nok det værste. Men vi blev meget positivt overraskede. Hytterne fungerede optimalt, dog lidt små i forhold til, at der skulle være plads til 10 (kun 6 stole ved spisebordet). Køkkenet fungerede også helt fint, udover at der manglede spækbræt og visse andre køkkenting. Ellers var det en god oplevelse. Ps: beliggenheden og udsigten var fantastisk.

5 settembre 2022

Vores klasse var på lejrskole her for…

Vores klasse var på lejrskole her for nogen dage siden på Sandkås feriecenter. Der var god havudsigt og hytterne var fine. Rengøringen kunne have været bedre ,og der var mangel på nogen ressourcer i køkkenet. Ellers meget fint og helt klart et sted vi kan anbefale til en anden lejrskole.

Mvh. 9.c

Det var helt fint.

Det var helt fint.
kan godt anbefales til lejerskole osv. men ikke til folk der vil have klasse. Et bonus er at der var en hoppepude som var god erstatning for den ødelagt pool.
Alt i alt fin oplevelse.

5 settembre 2022

Kommer aldrig her hen igen.

Kæft det er det VÆRESTE sted man kan bo ALTSÅ.
1. Det lugter modalervocs.
2. Der ikke Netflix eller cromecast
3. Ikk orndligt rengøring (der er edderkopper/spindelvæv overalt.
4. Døre/vinduer der ikke kan lukkes orndligt så det er PISSE KOLDT
5. Ingen varme
6. der man lige har glædet sig til at komme og bade i poolen er den selfølgelig ødelagt.
Opdater dog den side altså 🥱 sig dog i det mindste på jers hjemmeside at den er ødelagt for filan.
Desuden har de et kæmpe klamt rotte problem vi så en rotte før en ansat men tvivler på at jeg ville kunne kende forskel af lige vel.
7. HVA I AL VERDEN ER DET AT PUTTE ET VÆRELSE VED ET KØKKEN?! SENGEN KOMMER SGU TIL AT STINKE.
8. Wifi’en stinker seriøst 🤯 man kan lige så godt lade vær med at tage det på så dårligt er det.
9. Mine karakterer er mer stabile end stierne her! Og de er altså ret forfærdiglige. De gule huse trænger til noget make-over.
10. Idag da jeg ville sætte mig i sofaen og slappe af gæt hvad der skete? Sofanen BRÆKEDE.
Det skal lige siges vi boede i en af de gule hytter.
11. BRUGSERN FØJ. Der var hår og ALT muligt skidt og bræs nede i resten. Der jeg skulle i bad gik der ikke mere end 5 min så var det hele stoppet nede 😵‍💫 så der fløj hår, klamme underlige beskidte ting nede i mine fødder 🤮
12. Dyner og puder igos? Hold da op de lugter af savl.
Jeg tvivler om i overhovedet vasker det.
Undskyld hvis det ikke er så pænt det jeg skriver men det her er altså ikke lige noget man vil betale for.

3 settembre 2022

Feriecenter Bornholm tidligere Sandkås…

Feriecenter Bornholm tidligere Sandkås Feriecenter, er det værste sted på Bornholm man kan bo. Vi flyttede efter én time, vi skulle lige tale med den adm.direktør, som også er den tidligere ejer, bosiddende i Slagelse. Han var så uforskammet både i tale og skrift. Vi fik en alkove på 140 cm med tre vægge, hvor vi skulle kravle ind fra fodenden. Vi har ikke på noget tidspunkt fået det oplyst. Det står heller ikke på hjemmesiden. Vi talte med flere, som var kede af deres ophold. Når vi fortalte de lokale om vores oplevelse, rystede de på hovedet og sagde " Her er der ikke langt til vandet, det er hurtigt øen rundt" Vi havde betalt for linned og udsigt, det nægtede han også at refundere. Læs andres oplevelser under, Sandkås Feriecenter, det hed det sidste år. HOLD JER LANGT VÆK !!!

28 agosto 2022

Vil ALDRIG anbefale nogen at bo hos Sandkås Feriecenter / Feriecenter Bornholm!

Man fik allerede en knude i maven, da man googlede adressen på turen dertil, idet der på Google stod “Permanent lukket”,

Vi vidste ikke, at Sandkås Feriecenter havde skiftet navn til Feriecenter Bornholm. Meget mystisk.

Vi havde fået at vide, at vi ville få fremsendt en ankomstvejledning, men måtte selv ringe og rykke for denne på ankomstdagen.

Virkelig svært og ufremkommeligt at finde frem til lejligheden via det hjemmetegnede kort, der lå ankomstkuverten. Det tog os 45 min. sent om natten (grundet ankomst med færge 23.55) at finde lejligheden. Vi fandt først en anden lejlighed med samme husnummer (nr. 8), dog passede nøglen ikke heri. Og huset var allerede beboet, så vi vækkede disse gæster ved forsøget med vores nøgle.

Blandingsbatteri i badet virkede ikke. Der var kun én temperatur = lunkent vand. Og vi var tre personer i lejligheden, hvortil det lunkne vand ikke slog til = koldt vand.

De to kogeplader i tekøkkenet virkede ikke. Så det var ikke muligt at lave mad.

Ingen knager/knagerække til overtøj.

Vandhane på badeværelset dryppede og kunne ikke slukkes.

Tagrende udenfor lejligheden dryppede døgnet rundt ned på et tag nedenfor. Det var umuligt at falde i søvn til.

Intet personale i receptionen gennem hele vores ferie (søndag-onsdag), selvom der stod, at receptionen var bemandet dagligt mellem kl. 08.00-10.00.

Vi måtte derfor lægge vores nøgle i morgenmadsrestauranten på afrejsedagen. Ingen tog imod nøglen/udtjekningen.

Vi havde booket en lejlighed til tre personer, men havde kun to havestole.

Gammel, beskidt, nedslidt og uhumsk studiolejlighed.

Ulækker og beskidt pool.

ABSOLUT IKKE et anbefalelsesværdigt sted. Mærkværdig måde at drive et feriecenter på og under AL KRITIK at udleje noget til så høj en pris med så lav en standard.

10 agosto 2022

Hold jer væk !!!

Hold jer væk !!!
Sandkås feriecenter, som hedder Bornholm feriecenter da vi booket det igennem Risskov ferierejser. Da vi ankommer står der skilte at det hedder Bornholm feriecenter.
Alt som i Alt var bare mega dårlig. En svimmingpool der var fyldt med døde insekter, alt personale var af udlandske herkomst (billige arbejdeskraft) de ku en lille smule engelsk !!
Der var 3 af dem og de skulle funker som rengørings damer og kok i køkkenet. Og der var ikke noget af det de kunne finde ud af.
Aftensmaden var det værste mad jeg har smagt i mit liv. Morgenmaden var måske lidt bedre. Men hvem kan også ødelægge et stykke brød med ost ??
Lejligheden var forfærdeligt !!
Der var kun lunke vand (næsten for det meste koldt) og segnende var Frygtlig at ligge i.
Vi var så heldig at møde værten (måske ejerne) og vi gav ham nøglerne, hvor ved han sagde håber i har haft en dejlig ophold !!
Da vi begyndte at nævne nogle af de klager vi havde. Så sagde han Når okay og ryste på sit hoved og gik væk fra os. Så jeg tror han er vant til kritik og er fuldstændig lige glad med. Det prellede bare af på ham !!

31 luglio 2022

En af de værste steder jeg har sovet i…

En af de værste steder jeg har sovet i mit liv.
Toiletet var meget lille og hele toiletet blwv vådt når man tager et bad og der var kun varmt de første 2 min af badet og under hvores madres var der fyldt med myre og vores håndtag til vinduet gik i stykker da vi åbnede det og det var åbent hele overnateningen

22 maggio 2022

Vi ankommer i påsken til en iskold…

Vi ankommer i påsken til en iskold lejlighed. Eneste varmekilde var en el-radiator. Der var radiatorer men de kunne ikke bruges. Alting fremstår helt nedslidt og i dårlig stand. Plettede madrasser. Røgalarm uden batteri, plettet sofa alt i alt virkelig nedslidt. Jeg forsøger at få fat i noget hjælp til varme, der er ingen hjælp. Da jeg ringer på det nummer der står i receptionen, får jeg en meget lidt serviceminded person i røret, som iøvrigt oplyser at han vil sende en ekstra radiator. Iøvrigt er han på Sjælland så han kommer ikke.
Belært af erfaring fra tidligere køb på sweet deal, havde jeg forinden tjekket trustpilot for netop, at undgå at komme hen til et så tarveligt sted. Feriecenter Bornholm som Sandkås Feriecenter nu har skiftet navn til, fremgår derfor ikke af Trustpilot eller andre steder på nettet. Smart trick, for at lokke andre uvidende ind på det her ucharmerende sted. Eneste plus er udsigten og at at det var ok at vi kom en time før.

12 aprile 2022

Dejligt ophold

Vi kunne godt have brugt en person ved ankomsten, som kunne forklare os lidt om stedet - retningslinjer, brug af faciliteter, hyttens beliggenhed - samt en lille folder i huset, med oplysning om brug af hvidevarer, TV o.lign.
Dejlige omgivelser, terrasse med en skøn udsigt over havet.
Hytten var pæn og ren med OK plads til 6 voksne.
Køkken faciliteterne var lidt slidte, men kunne sagtens bruges.
Marianne Hansen

6 settembre 2021

det var nok det væreste sted jeg har…

det var nok det væreste sted jeg har prøvet. Man kommer ind til en fugtig, lugtende og bare klamt sted. uden direkte udsigt til havet. Kan ikke sige NOGET godt om dette sted. Vaskemaskinen lugtede da man skulle åbne den, ovnen virkede næsten ikke og komfuret tog flere år for at varme op. maden vi fik var ikke særlig nydelig og kostede ALT for meget. Tånegle under senge. På sengene, gamle lagn der ikke var taget af og spindelvæv i hjørnerne af værelserne. Toilet med bremsespor og senge fyldt med fugt og dårlig lugt. KAN IKKE REKOMMANDERE.

30 agosto 2021

er helt enig med de andre der ikke er…

er helt enig med de andre der ikke er tilfredse vi blev en overnatning imens vi søgte et andet sted til resten af ferien
pokkers jeg ikke fik kontrolleret trustpilot først det ville have sparet os en dårlig oplevelse og penge

11 agosto 2021

Hold jer væk

Er lige kommet hjem fra Sandkås Ferie center og jeg anbefaler absolut heller stedet til andre. Vi har betalt kr 7.000 for 2 voksne i en studiebolig som er beregnet til 3 personer for 4 nætter, men det er der hverken udstyr til i køkkenet eller plads til i rummet.
Fin modtagelse i receptionen med oplysning om at udsugning på toilet og vindue i rummet skulle stå åben så der kunne ske udluftning efter bad mv.
Lugten i skabene var skrækkelig lugtede af mug og fugerne på badeværelse samt badeforhæng var angrebet af mug.
Da vi trådte ind lugtede der af clorin og det må være det som er rengøringen da vi kom for tidligt og så hvor kort tid rengøringen var i hytten.
Ovnen var stadig med de tidligeres bagepapir , kaffemaskinen skulle afkalkes og der manglede service hvis vi skulle være 3.
Ude arealet lignede var slidt og meget manglede maling, også vinduerne.
Glad for at det var godt vejr så vi kunne være ude.
Aldrig oplevet så dårlig stand på Bornholm og så til og med dyrer end andre steder på øen.
Forstår ikke at flere bookingselskaber vil sætte navn til dette sted.
Dejlig udsigt.
Kommer aldrig tilbage

8 agosto 2021

Kære mulige aktuelle feriegæster

Kære mulige aktuelle feriegæster. Holdt ferie i centret sidst i maj måned. Til jer alle glem alt om stedet pga. flg.: opstigende kloakvand på hele badeværelsesgulvet, selv når håndvasken bruges kortvarigt, møgbeskidt. 20 årlig gammel lille billig ovn, beskidte dyner osv..Da det med vandet i gulvet blev oplyst til ejeren Jens, henviste han til, at vi bare kunne en svupper hos og selv ordne det hva’bar!!. God fornøjelse med lejemålet, såfremt i ser bort fra nærværende. Aufeldt kommer der aldrig mere.

4 agosto 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito