Coco Cici Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Een foutje bij mijn bestelling werd snel en correct gecorrigeerd. Zeer vriendelijke service. Het beddegoed is heerlijk zacht en voelt erg luxueus aan. Topkwaliteit.

Valutata 4 stelle su 5

Levering was nauwkeurig volgende dag keurig geleverd! Kwaliteit is top! Ben zelf van mening dat wanneer het dekbed in combinatie met het matras en topper overeenstemming zijn met het overtrek, een ve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Coco & Cici is by far de beste in beddengoed. Het materiaal is super zacht, comfortabel, fijn op de huid. Daarbij zijn de kleuren prachtig. Het beddengoed blijft mooi na keer op keer wassen. Als je no... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Inmiddels mijn 3e dekbedovertrek gekocht Ben erg tevreden over de (luxe) kwaliteit. Echter, de donkere kleur (bruin) vertoont vlekken van nachtcrème, handcrème en huidvetten, welke na het wassen nog s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di lenzuola

Scritti dall'azienda

"Love at first touch Ga voor een ongekende slaapervaring! Het luxe 100% tencel beddengoed van Coco & Cici zorgt voor ultiem slaapcomfort. Het is sensationeel zacht, luxe, duurzaam en blijft lang fris. Verkoelend in de zomer, warm in de winter. Beter ademend dan katoen. En het ziet er ook nog eens betoverend uit. Hun motto? “We sell sleep, not just sheets”."

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

83 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

47 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastische pyjama

Fantastische pyjama gekocht. De stof is tricot, dit geeft meer bewegingsvrijheid dan geweven stof.
Blijft heel mooi na dragen.
Ook geschikt voor lange mensen.
Ik sla hem om bij de taille, omdat ik een L heb gekocht maar niet zo groot ben.
Top!

22 dicembre 2025

Risposta di Coco Cici

Zo fijn om te lezen dat je er blij mee bent. Dank voor jouw review!

Coco en Cici fan!

Ik verkoop zelf in een winkel tencel nachtmode en was een paar jaar geleden benieuwd of er ook beddengoed van bestond, want het is zo'n fijne stof! Toen kwam ik via google bij Coco en Cici uit, dekbedovertrekken en hoeslaken besteld en jeetje wat ligt dit fijn! Vorig jaar een nieuw groter bed gekocht en tja dan moet je ook weer nieuw beddengoed, dus natuurlijk weer besteld bij Coco en Cici! het 4 seizoenen dekbed maar even op de lange baan geschoven want oef het is wel even een uitgave als je echt alles nieuw moet... maar vorige week het 4 seizoenen dekbed besteld en jeetje wat ligt het heerlijk! Mijn man is geen fantastische slaper dus ik probeer het zo aangenaam mogelijk te maken voor hem;) Nou dat lukt met Tencel beddengoed ZEER goed kan ik je zeggen! Het kost wat, maar dan heb je ook zeker wat! De klantenservice is ook zeer vriendelijk dus echt een aanrader!

27 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super zacht slapen kan echt!

Super zacht beddengoed. Ondanks de warme temperaturen (wij wonen in Portugal) hebben wij heerlijk geslapen, zonder te zweten. Tencel slaapt slagroomzacht. Bij het kiezen van een volgend dekbedovertrek kiezen wij zeker weer voor Coco Cici.

29 ottobre 2025

Risposta di Coco Cici

Wat leuk om te horen Janine!! Dank voor jouw mooie review. Daar maak je ons weer heel blij mee.

Dit beddengoed is ZO LEKKER

Dit beddengoed is echt niet normaal fijn. Ik wil nooit meer iets anders. Mijn vriend heeft astma en heeft veel minder last sinds we onder dik dekbed slapen.

We hebben zowel het dekbed als de dekbedovertrek en hoeslakens. Het vierseizoenen dekbed kun je heel makkelijk aan elkaar knopen en de overtrek heeft een handige instop-strook.

Ik ben fan!!!

11 ottobre 2025

Zo blij mee

Heb al eerder een positieve review achtergelaten. Maar elke avond als ik in bed stap word ik er weer aan herinnerd en ben ik echt dankbaar. De bamboe is favoriet. Hoe poezeliger je voeten zijn, hoe lekkerder het ook aan je voeten voelt. Anders voel je wel dat je voeten ruw zijn. Bamboe is heerlijk koel. Ik ben niet meer nat van zweet wakker geworden. En hoop in de toekomst op iets met hele brede (tijdloze) streep erop. En inspiratie/samenwerking met de kleuren van lab colors of we are wowmakers? En ook heel graag meer opties voor nachtkleding.. :D Kimono, lange broek, korte broek, topje. Lijkt me ook heerlijk.

6 ottobre 2025

Geweldig

Geweldig, koud en verfrissend, dan wordt het warm. Ik hield er echt van.

29 settembre 2025

Risposta di Coco Cici

Wat super om te horen! Dank voor je review.

Valutata 3 stelle su 5

Teleurstellend korte levensduur

In oktober 2024 op een woonbeurs de materialen van de dekbedden en kussens kunnen voelen. Heerlijk zacht en mooie kleuren. Ik heb een bestelling geplaatst en die was met een weekje of wat binnen. Het was wat apart dat ik geen bevestiging kreeg van betaling via mail omdat de collega met de inloggegevens van de laptop weg was.

Helaas nog geen jaar later zijn de kussenslopen al toe aan vervanging. Het is m'n favoriete set, dus ze hebben waarschijnlijk tweederde van de tijd op het bed gelegen. Ze hebben een soort slijtageplekken lijkt het. Nog nooit eerder gehad met een kussensloop. En ik ben ontzettend zorgvuldig geweest; was ze altijd op dertig graden. Toevallig dacht ik erover om een heel nieuwe dekbedovertrekset aan te schaffen, maar in deze prijsklasse verwacht ik toch iets langer plezier van de aankoop.

5 ottobre 2024

Risposta di Coco Cici

Hi Romy, bedankt voor je review. Ik wil je graag vragen contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@coco-cici.com. Dan kunnen we samen naar het probleem kijken en een passende oplossing zoeken!

Z a l i g

Snel verstuurd en ik slaap eindelijk terug goed. Ik kocht het lichtste zomerdekbed en slaap terug de nacht door. Super tevreden klant hier.
Het vierseizoenen dekbed staat op de wishlist :-)

20 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb nu al een paar jaar beddengoed…

Ik heb nu al een paar jaar beddengoed van Coco &Cici. Het is niet goedkoop dus moet er wel wat voor laten haha maar ben helemaal verslaafd! Er is niets zachter dan dit beddengoed! Ik heb het snel warm en deze lakens zijn het enige waar ik onder slaap, sleep het zelfs mee op vakantie-:). De levering gaat ook bizar snel en zit altijd in prachtige luxe zakjes.

24 luglio 2025

Risposta di Coco Cici

Dank voor jouw ontzettend leuke review. Wij worden daar helemaal blij van. En precies de reden waarom we Coco & Cici zijn begonnen. Te gek om te lezen dat jij net als wij verslaafd zijn haha. En we gaan nog veel meer mooie producten maken!

Héérlijk zacht beddengoed! ♥️

Na alle informatie en blogs te hebben gelezen was ik overtuigd dat dit beddengoed wel écht goed moest zijn. In eerste instantie een beige overtrekset in twillweving gekocht en al snel ook het bijpassende hoeslaken besteld. Omdat deze net niet paste om mijn wat dikkere topper kon ik hem kosteloos omruilen voor een grotere maat. De service is dus ook top!
Inmiddels heb ik een 2e set binnen, maar nu in fris wit voor de zomer.
Ik slaap héérlijk! 🥰

15 luglio 2025

Risposta di Coco Cici

Wat super om te lezen. Daar worden wij dan weer heel blij van. Ga er mega van genieten!

Heerlijke slaapervaring

Ik ken Coco & Cici van een Bed en Breakfast waar wij in 2024 verbleven, een heerlijke ervaring. Heb snel daarna een Tencel dekbedovertrek gekocht. Normaliter wissel ik af met katoen satijn maar ik betrap me er op dat ik tegenwoordig was, droog en hem gauw weer op mijn bed leg. Dus tijd voor een tweede, nu een bamboe. Het enige nadeel, ik hou van instopstroken en dat heeft deze niet.

8 luglio 2025

Buitengewoon goede service!

Nu tweemaal het overtrek gewassen, het is dof en stroef geworden. Absoluut niet meer zo satijnachtig zoals het ongewassen overtrek is. En tot mijn spijt laat een naad los van het overtrek. Ik probeer via mail, whatsapp en Messenger in contact te komen, maar helaas geen gehoor. Een klachtenformulier wat niet naar behoren werkt, heel jammer van mijn 250,00. Dit is zo wel een heel duur overtrek van een slechte kwaliteit.
Update september:
Na het plaatsen van de online review prettig contact gehad en is mijn klacht netjes opgelost. Uiteindelijk een nieuw overtrek ontvangen, iets andere kwaliteit, deze bevalt beter en de overtrek blijft ook mooi.
Service is perfect! Dank voor het meedenken en oplossen .

4 luglio 2025

Risposta di Coco Cici

Beste Margriet, wat ontzettend vervelend. Wij hebben helaas niets ontvangen maar zullen meteen contact met je opnemen. Geen zorgen het komt helemaal goed.

Klantvriendelijk

Na een iets teleurstellend begin moet ik zeggen dat het bedrijf heel goed heeft gereageerd. De klantenservice was behulpzaam en vriendelijk. Het is fijn om te zien dat ze zich inzetten voor klanttevredenheid. Ik zou zeker overwegen om hier te kopen want de producten zijn uitstekend !

5 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Coco & Cici maken waar wat ze zeggen.

Coco & Cici heben een uitstekende manier gevonden om met hun klanten om te gaan. Bijvoorbeeld door het sturen (tegen geringe betaling) van "monstertjes"van de diverse stoffen. Voorts, en belangrijker; wij hebben nu een Tencel Sateen dekbedovertrek en onderlakens van C&C aangeschaft, en die bevallen werkelijk uitstekend. Inderdaad, zoals gezegd in hun advertenties, buitengewoon prettig aanvoelend, zacht, soepel, nooit plakkerig, kortom (hoewel we aanvankelijk sceptisch waren) inderdaad ideaal.

4 febbraio 2025

Risposta di Coco Cici

Wat ontzettend fijn om te horen. Dank voor de mooie review. Ga enorm genieten van ons beddengoed!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più