Valutata 4 stelle su 5

Dit bedrijf is overal op voorbereid! Ze hebben kennis van zaken en leggen alles super duidelijk uit. Ze bieden je een volledig ontzorg programma. Echt een aanrader voor wie het goed geregeld wil hebbe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De website is mooi, helder en duidelijk geworden. Het aanleveren van alle foto's en teksten ging vlotjes via de WhatsApp groep. Goede communicatie, snelle reactie. Het lanceren van de website is goe... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Gezellig meedenken team. Is erg prettig mee samen te werken. Ben erg blij met de wat ik tot nu toe gezien heb. (Bijna af😁)

Dettagli dell'azienda

1. Web designer

Scritti dall'azienda

ClickCurve helpt ondernemers aan een professionele website zonder hoge investering vooraf. Wij nemen álles uit handen: ontwerp, onderhoud, hosting, domein en e-mail. Voor een vast maandelijks bedrag heb je altijd een up-to-date website die meegroeit met je bedrijf. Waar wij ons in onderscheiden? Persoonlijk contact, snelle service en het gemak dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Wij zijn altijd bereikbaar voor wijzigingen of ondersteuning. Zo kun jij je volledig richten op je onderneming, terwijl wij zorgen dat jouw online visitekaartje er strak en professioneel uitziet.

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Mooi geworden

Goede communicatie, snelle reactie. Het lanceren van de website is goed gegaan.

9 aprile 2026

Fijn gesprek.

Fijn gesprek gehad met nuttige info en geen opdringerig verkoop praatje.
Weet waar ze voor staan. Kundig.

26 novembre 2025

Risposta di Clickcurve

Bedankt voor je mooie review Peter!

Valutata 5 stelle su 5

Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze…

Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen! Problemen worden in no-time opgelost en er is makkelijk iemand bereikbaar om vragen te beantwoorden en mee te denken. Ook hulp bij het eigen worden aan de website en hoe je dat moet doen! Ik ben erg tevreden. Ik ga binnenkort eens kijken of er ook op marketinggebied ondersteuning mogelijk is!

3 settembre 2025

Risposta di Clickcurve

Bedankt voor je mooie review Inge! Ga vooral door met het moois waar je mee bezig bent:)!
Uiteraard helpen we je graag verder ook op marketing gebied.

Heel erg tevreden!

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe website! Het werkt goed, ziet er professioneel uit en straalt echt uit waar het product voor staat. Het hele proces verliep snel en soepel en het team van ClickCurve staat altijd gelijk voor je klaar!

27 agosto 2025

Risposta di Clickcurve

Wat een mooie review Astrid en wat een ontzettend mooi bedrijf heb je met Nalu Meditaties/ademwerk. We gaan samen ons best doen hier een groot succes van te maken!

Website nodig ? Moet je hier zijn

Als je een bedrijf zoekt om een mooie goedwerkende en website te laten maken dan is dit bedrijf gewoon weg helemaal top. Luisterd goed naar wat je wensen zijn en denkt mee met ideeën en zoekt ook uit wat er op het moment van bouwen populair is op het net zodat het ook echt het effect heeft wat je zoekt .
Gewoon een toppertje en vooral doorgaan zo.

18 agosto 2025

Super bedankt Marco!

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn erg blij met onze website!

Wij zijn erg blij met onze website! Duidelijke communicatie en regelen alles erg snel wanneer er iets aangepast of veranderd moet worden.

13 giugno 2025

Risposta di Clickcurve

Wat fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn! Bedankt voor de review

Wat een top bedrijf!

Wat een top bedrijf! Vragen alle benodigde stukken en maken er meteen een perfecte website van! Niks is teveel gevraagd, een wijziging is zo aangepast. Wachten duurt lang, zeker als je nieuwsgierig bent maar alles was boven verwachting, echt top!

7 febbraio 2025

Risposta di Clickcurve

Hoi Maaike, wat een leuke review, super bedankt daarvoor! Bedankt voor de fijne samenwerking op naar een mooie toekomst!

Gezellig meedenken team.

Gezellig meedenken team.

23 aprile 2025

Risposta di Clickcurve

Hi Mattijs, dank voor je review, heel veel succes met je leuke bedrijf!

Valutata 5 stelle su 5

vorige week had ik een hele fijne…

vorige week had ik een hele fijne eerste meeting met Clickcurve en ondanks dat ik niet met hun in zee ben gegaan, vond ik het wel gepast om mijn goeie ervaring hier achter te laten. Ik had iemand in mijn eigen straat die mijn website wil bouwen, maar anders was Clikcurve zeker een optie geweest. Bedankt voor de duidelijke uitleg, het voelde erg vertrouwd. dank hiervoor. groet Frank

4 marzo 2025

Risposta di Clickcurve

Bedankt voor je fijne review Frank, dat waarderen we!

Valutata 5 stelle su 5

Clickcurve de toekomst in websites.

Bart, fijne kennismaking, vertrouwd en adviserend gesprek gehad met een mooi aanbod. Ondanks kosten voor mij te hoog waren omtrent mijn eigen website, toch paar goede uitleg/tips gehad. Ik zou zeer zeker Clickcurve adviseren.

6 marzo 2025

Risposta di Clickcurve

Bedankt voor de mooie review Donny! Veel succes gewenst!

Snelle reacties

Het fijne aan clickcurve is dat de samenwerking soepel en snel verloopt. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel via WhatsApp. Alle ideeën kunnen gedeeld worden en deze worden ook snel doorgevoerd. Wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er tussentijds wordt gevraagd hoe de voortgang is als je zelf wat moet aanleveren. Zeker een aanrader.

4 marzo 2025

Risposta di Clickcurve

Hi Melissa, wat een toffe website is het geworden. Fijn om met je samen te werken!

Valutata 5 stelle su 5

Clickcurve is een fijne samenwerking om…

Clickcurve is een fijne samenwerking om te hebben. Je kan met ze brainstormen en ze geven je goede tips wat jou weer verder helpt. De website zelf is mooi, professioneel, en heeft alles om de vertrouwen te wekken bij mogelijke leads. Ook staan ze open voor feedback en dat maakt het toegankelijk voor benadering. Een en al tevreden!

27 febbraio 2025

Risposta di Clickcurve

Hi Bradley, bedankt voor deze mooie review! Ook vanuit onze kant, bedankt voor de fijne samenwerking!

Valutata 5 stelle su 5

Professionele en snelle service met een persoonlijk tintje

Ik ben ontzettend tevreden met de samenwerking! Het team reageert altijd snel, denkt met je mee en zorgt voor een persoonlijk en prettig contact. De website is kwalitatief goed en straalt professionaliteit uit. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partij voor webdesign!

7 febbraio 2025

Risposta di Clickcurve

Hi Laura, ook vanuit onze kant is het een fijne samenwerking. Bedankt voor de mooie review!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più