Le persone hanno visualizzato anche
Prima product
Vlot verzonden en het product voldoet aan de verwachtingen. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Mooie Herdenkingslichtjes
Ben zeer tevreden over Herdenkingslichtjes, zijn zeer vriendelijke en begripvolle Mensen, ze hebben veel keuze aan prachtige Bloemen, zoals Rozenhart en vele andere mooie Bloemen, ook is er een ruime Keuze van mooie Herdenkingslichtjes, Kaarsen en nog vele andere mooie Dingen, om je Geliefde te Herdenken.
Goede Service, snelle Levering, goede Prijs en kwaliteit en heel veel keuze in alles.
Ik ben zeer tevreden en raad Mensen zeker aan, om eerst bij Herdenkingslichtjes te kijken, hier vind U zeker, wat U zoekt.
Zeer positief over deze Mensen en hun Bedrijf.
Fijne ervaring met herdenkingslichtjes…
Fijne ervaring met herdenkingslichtjes gehad.
Een aantal maanden geleden contact gehad en op een beurs wilden ze voor me kijken of mijn vraag beantwoord kon worden. Ze kwamen er later op terug en hebben geregeld wat ik graag wilde. Dat is echt top. Ook kleine dingetjes zorgvuldig afhandelen. Dat laat zien dat je echt voor je klanten gaat. Heel fijn. Dan kom je zeker terug!
Erg mooie en duidelijke website …
Heel snel geleverd en goed verpakt Super meedenkend.
Had 3 mini urnen besteld 2 van dezelfde kleur echter omdat ze handgemaakt zijn zat er wat kleur verschil in. Super snel opgelost en mooi 2 dezelfde mini urnen bij elkaar
Ik heb het bedrijf gebeld met wat…vragen
Het was een heel mooi gesprek en toen heb ik direct een lantaarn besteld.
De lantaarn werd na 2 dagen al geleverd helemaal top.
Hele mooie lichtjes
Hele mooie lichtjes gekozen om bij foto's van onze dierbare te zetten.
De keuze is enorm, voor ieder wat wils en ze hebben nog veel meer mooie dingen.
Goed geholpen, goed advies en service.
Het is een aanrader een kijkje te nemen op hun site of als ze op een markt staan
Super fijn ledlampje
Super fijn ledlampje! Mooie helderheid, goede kwaliteit en precies wat ik nodig had. Ik ben er echt heel blij mee!
De producten zijn goede kwaliteit zeer…
De producten zijn goede kwaliteit zeer stevig . De bloemen stukken worden met de hand gemaakt maar echt super mooi wat je ziet krijg je ook.ik ben heel erg tevreden met de spullen die ik daar heb gekocht
Goede service en ze hebben mooie…
Goede service en ze hebben mooie spullen om je dierbare te herdenken
Zeer goede ervaring met dit bedrijf
Zeer goede ervaring met dit bedrijf , kwaliteit perfect van al hetgeen ze verkopen , ook een zeer goede service en vriendelijke mensen dus ik koop er erg graag 👌👌en koop er als jaren
Fijne mensen met inlevingsvermogen
Het inlevingsvermogen van deze vriendelijke mensen heeft er toe geholpen, dat we een mooi persoonlijk licht hebben om onze (schoon)moeder te herdenken. Dit doordat ze zelf de stickers kunnen maken. Eerder hebben ze ons ook al blij kunnen maken met een mooie kleine urn.
Super vriendelijke mensen die graag met…
Super vriendelijke mensen die graag met je mee denken. Samen hebben we een mooie gedenk steen uitgezocht en laten graveren. Ondanks de moeilijke tijd een hele aangename ervaring gehad hier!
Snelle reactie en denken goed mee
Snelle reactie, denken goed mee en luisteren goed naar de wensen die je hebt.
Fijn geholpen
Fijn geholpen! Ze denken mee en hebben echt moeite gedaan om te helpen met waar ik naar op zoek was. Ze hebben ook een showroom om eerst te kunnen kijken.
Fijne communicatie en meedenkende…
Fijne communicatie en meedenkende personen. Proberen het zo aangenaam mogelijk te maken, en hebben ons uitstekend geholpen bij het zoeken naar een urn voor onze opa!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.