Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

For the last 3 consultations, no invoice has arrived when formerly it did. I have had reminders via a sms type system despite there being no invoice. The very good staff member, on my phone enquiry s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Svarer ikke på skriftlige henvendelser som et seriøst forehavende burde gøre. Jeg har gentagne gange klaget over fodring af måger, men de foretager sig intet og nægter at sanktionere de pågældende beb... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Varme mestre følger ikke samme regler fra afd og område nr Samt mange anmeldelser af trusler og vold samt hærværk og chikane går de ikke op i i Poppelhaven Odense NØ 😉 Samt boliger er fuld af råd... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Dem der finder sig i deres løgn mv,må sætte..ulovlige..hegn op og sætte hæk hvor de vil,da de venner af ..familien.mig der afslørede de løj om mængden af skimmel formaldehyd og radon,og tilbageholde d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

1,5

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Civica og Brunata - Fup og Svindel skulle de hedde....

Den ene stjerne er en stjerne for meget.
Jeg har boet i en lejlighed på Rødegårdsvej i Odense siden 2008, det er Civica jeg boede til leje hos (flyttede 1. april i år). Jeg har flere gange haft problemer med Brunata og deres måde at aflæse målere på, det er især efter de nye målere er kommet på. Sidste år fik jeg en efterregning på over 3000,00 kr. Jeg klagede til dem, de indrømmede at der var fejl i systemet og trak 1000,00 kr. fra regningen, men derfor var jeg da ikke sikker på at det endelige beløb var rigtigt. I år lød min regning igen på lidt over 3000,00 kr. Jeg har igen klaget, men de fastholder deres krav, de tilbyder dog at køre ud og checke målerne, men hvis det viser sig at der ikke er noget galt, så skal jeg betale for deres ulejlighed, hvilken service de har. Det er nu et halvt år siden jeg er flyttet, jeg kan ikke bevise noget som helst og må så betale de 3000,00 kr. Men det piner mig for jeg ved at en anden beboer, som normalt betaler 3-4000 kr. i efter regning, i år lyder vedkommendes regning på 1700,00 kr. En børnefamile, som normalt bruger en del, de skal kun betale 170,00 kr. Det bekræfter kun overfor mig at de 3000,00 kr. jeg skal betale er helt ude i skoven. Jeg ville så gerne gå videre med min sag, men jeg aner ikke hvor jeg skal gå hen med den. Hvis nogen læser dette og ved hvor jeg kan henvende mig, så må i meget gerne skrive en notits her, hvis det kan lade sig gøre. Kære Brunata, for pokker hvor er i usle og arrogante, prøv at bruge jeres sunde fornuft i stedet for bare at stole blindt på jeres udstyr, den var gal sidste år, hvordan pokker kan i så bare udelukke at der ikke er noget galt i år? Og kære Civica, hvordan kan i tillade at jeres lejere bliver behandlet på denne måde, jeg ved godt at jeg nu er tidligere lejer, men det er måske derfor jeg får den behandling. Da jeg så skulle flytte fra Civica, der fik jeg den dårligste behandling, min ellers så pæne lejlighed blev rakket ned og hele mit indskud nuppede de, der var engang hvor det var trygt og sikkert at bo til leje i en boligforening, det er det måske også i dag, men bestemt ikke hos Civica. Fy for pokker....

2 ottobre 2017
Valutata 1 stelle su 5

Hold dig væk, sindsygt foretagende.

Som ung og studerende havde jeg studiebolig, da jeg skulle betale 8000 for høvling og pudsning af gulve troede jeg at jeg måske havde misforstået hvad almen slitage var.

Efter aflevering af anden lejlighed, har jeg nu igen fået en enorm regning, for ufattelig mange ting, mange ting som jeg havde skrevet på en skades liste som de af flere omgange nægtede at tage imod fordi "det var indflyttere der skal dække dette", igen troede jeg på dem og nu start jeg med en regning på næsten 30.000 for renovering af en lejlighed jeg modtog i ufattelig dårlig stand.

Jeg kan kun anbefale at holde sig langt langt væk.

28 settembre 2017
Valutata 3 stelle su 5

Ringe sikkerhed på hjemmesiden

Som boligforening er der ikke noget ud af det sædvanlige, men deres IT har de ikke styr på. Beder man om at få sin kode tilsendt fordi man har glemt den så får man tilsendt sin kode i ukrypteret tilstand. Det betyder koderne opbevares råt, hvor det er en normal sikkerhedsforanstaltning i dag at opbevare dem krypteret.

Det betyder 2 ting. Et - at enhver tekniker ansat hos dem med adgang til deres database kan se samtlige brugeres koder og to - hvis de bliver angrebet af hackere vil de opnå adgang til alles koder.

19 agosto 2017

Dårlig service.

Dårlig service.
Jeg har været på venteliste hos Civica i ca 3 år og betaleningen, 100 kr om året for at være på listen, kørte over PBS.

Jeg gik ind og kiggede, hvor langt jeg var på listenerne og alle mine ønsker var væk. Jeg skriver så til en af deres medarbejder og forklarer min undren. Hvortil han så skriver at jeg ikke længere er på ventelisten, fordi jeg ikke har betalt min regning på 100 kr.

Jeg fortæller ham så at det må være en fejl, fordi det har kørt over PBS de sidste par år og spørger så hvorfor de så ikke har sendt mig en mail eller et brev hvor de fortæller mig at jeg mangler at betale. Til det skriver han så at hvis man ikke betaler 6 uger efter de har sendt brev ud så melder de en ud.
Jeg fortæller ham så igen at jeg ikke har modtaget det brev for så havde jeg selfølgelig betalt og at der må være sket en fejl og jeg så gerne vil have min plads tilbage.
Det kan ikke lade sig gøre fordi han sagde de havde sendt et brev også er jeg blevet meldt ud og skal derfor starte forfra på listen.
Det er virkelig dårlig service af jer og gør i hvertfald at jeg fortæller mine dårlige erfaringer med jer videre når folk nævner Civica.

20 luglio 2017
Valutata 3 stelle su 5

Jeg er som udgangspunkt rigtig glad for …

Jeg er som udgangspunkt rigtig glad for at Bo hos civica. Er meget heldig med min lejlighed. Personalet er rigtig flinke, men der går lang tid fra aftale til handling. Fælles arealer bliver ikke holdt godt nok. Her mangler struktur på arbejdet. Huslejen er rimelig, så jeg bliver boende og kæmper for visse forbedringer via bestyrelses arbejde. 😋

22 aprile 2017
Valutata 1 stelle su 5

Strømsvigt og væreste service nogensinde

Man ringer ind til deres vagtcentral da der mangler strøm i hele huset og frysere og køleskabe samt vandhanerne med sensor ikke virker. Man får intet af vide om hvornår de kommer? Efter 2 opkald for at få et tidsrum da det er to fyldte frysere og et køleskab til en middag der står klar derinde, var det akut.
Alt for ringe når man har et problem.

3 dicembre 2016

"oversvømmelse" i kælderrum

Den værste vicevært (Claus) i Odense M ved Carl Blochs vej og Otto baches vej. Man får en sent brev om ens kælderrum er "oversvømmet" men det viser sig være en kloak sprængning fyldt med urin, afføring, bakterier, virus, som ens ting er smurt ind med. I brevet fra Civica står der blot på skrift 2 linjer. Tøm din kælderrum og der vil være 2 container tilgængelige til affald. Flere beboere har spurgt Claus til, hvad man skal gør af ens ting, han har blot svaret 'bare lad dem ligge og sørge for din kælder er oplåst'. Det viser sig at være direkte løgn og en stor regning kan vente en. Hele kælderrummet skal desinfektioneres mod sygdom fra en bestemt firma og det ikke første gang. Stort set alle har haft problemer med ham Claus og hans københavner attitude. Hvorfor Claus er som han er er en gåde for alle de beboere her ude. Alt alt for ringe.

8 agosto 2016

Usædvanligt ringe

Hos CIvica får man meget tvivlsomme boligsyn ved udflytning, lejligheder der ikke er i orden ved indflytning samt en konstant risiko for at få parkeringsbøder for at parkere ved egen bolig!

Hvis man skriver en kritisk kommentar til dem på Facebook, så undlader de at svare og sletter ens kommentar. Herudover sletter de ens adgang til at kommentere på deres Facebookside.

Så meget for god service og åbenhed i fht. forbrugerinformation!!!

2 marzo 2016
Valutata 1 stelle su 5

Sendt i RKI for regning sendt til 1.5 år gammel adresse.

Har haft bolig i godt 4 år i boligforeningen. Alligevel så selv om jeg har fået opgjort min udflytning og fået penge retur så dukker der 2 år efter en skrivelse om indberetning til RKI for manglende betaling. Efter kontakt med boligforeningen klarlægges det at de har sendt regningerne til ikke bare mig forgående address men den jeg havde 1.5 år tilbage.

Desuden har jeg senere fået at vide at det slet ikke er tilladt for en bolig foreningen at indkræve yderlige efter de har opgjort udflytningen endeligt eventuelt indskud er betalt tilbage.

En totalt uacceptabel opførsel!

18 agosto 2015
Valutata 1 stelle su 5

Direktør og Inspektør er ondskabsfulde og ringeagter liv og helbred

Jeg har, siden jeg kritiserede inspektørens mange svigt, den manglende vedligehold og regnskabsfusk, været udsat for rendyrket chikane fra Civica
som gør alt for at jage mig ud af Risinghaven på grund af kritikken.
Direktøren, Inspektøren og varmemesteren udsætter, uden skrubler, ældre og handikappede for overhængende livsfare ved at fastholde en særdeles voldelig og psykisk syg person i afdelingen, som allerede har resulteret i personskader, og som har ignoreret 20 klager om denne persons syge udskejelser i afdelingen.

25 maggio 2015
Valutata 4 stelle su 5

Elendig hjemmeside og system, men godt sted at bo

Som boligforening er Civica ret gennesnitlige med deres regler, tror jeg. Vi har boet hos dem i ca. ½ år nu og er rimelig tilfreds. Stor lejlighed sat fint i stand til billige penge, og varmemestrene er også flinke. Fx gik køleskabet ret hurtigt i stykker efter indflytning og vi fik et spritnyt et med det samme. Udenfor er der flot og vedligeholdt, og de grønne områder bliver vedligeholdt ofte.

De har en masse lejligheder på hele fyn, hvilket er fedt, men der er også meget lang ventetid på de fleste af dem, så de er ikke til rådighed for langt de fleste. Deres hjemmeside er også virkelig dårlig - der er ikke særlig meget information om boligerne, ingen plantegniner, ventelisten skifter hele tiden og loading tiden når man logger ind er næsten flere minutter hvis man er skrevet op i flere afdelinger.

15 maggio 2015

Dårlig service

I to måneder har jeg forsøgt forgæves at snakke med Civica's telefon damer, da de har trukket dobbelt på min konto for medlemskab. Fik fat på fem forskellige damer, som sendte mig videre til to, der vidste hvad det drejede sig om. De ville ikke snakke med mig, men lovede at ringe tilbage, og sagde de havde lagt seddeler på deres bord, for at huske mig. TO MÅNEDER GÅR!! i mellem tiden har jeg forsøgt at ringe flere gange, men ingen hjælper eller gør noget. Det drejer sig om 100kr, som bare skal tilbageføres, intet andet. Først efter kontakt med inspektøren bliver det hele afsluttet ordentligt, og det tog ham 2 minutter!!
Tænk sig det skal trækkes SÅ langt ud for 100kr, når det ikke tager mere end to minutter..
Skuffet :-(

18 febbraio 2015
Valutata 2 stelle su 5

ejendomsinspektører er perfide og ondskabsfulde, resten virker fint

Jeg har boet i flere af deres afdelinger igennem en årrække.

De almindelige kontoransatte og ejedomsfunktionærer (viceværter) er rigtigt flinke, hurtige, og helt klart opsatte på at hjælpe beboerne og vedligeholde ejendommene efter bedste evne.

Desværre kræver stort set alt det formelle personligt fremmøde, både i boligen og på deres hovedkontor, det er meget tydeligt at man er vant til pensionister og studerende, og deres system er på ingen måde gearet til folk med fuldtidsarbejde, eller deltidsarbejde ved siden af studiet. Lige her kunne man godt kigge lidt på om det nu også er strengt nødvendigt med 117 personlige fremmøder, fuldmagter ved flyttesyn og andet tidsspilde.

Priserne er også lave, og standen af boligerne god.

Grunden til at det kun kan blive til to stjerner er den totale mangel på respekt fra ejendomsinspektørerne, det er både ved almindelig kontakt, håndværkere osv. De er ekstremt ubehøvlede, og decideret truende. Jeg har bla. oplevet at gå glip af tre dagslønninger som studerende fordi at håndværkere ikke kom som aftalt, da jeg fjerde gang siger til ejendomsinspektøren at jeg er nød til selv at kunne bestemme hvornår håndværkerne kan komme da jeg ikke har råd til at gå glip af flere løntimer får jeg at vide at jeg bare "skal holde kæft, ellers så smider vi dig ud når du ikke vil give os adgang til boligen". Det er dybt uacceptabelt.

Herudover har jeg haft skader på inventar og boligen, der var ingen reaktion da jeg klagede over dette, og jeg endte endda med at betale for det ved fraflytning på trods af at jeg kunne dokumentere at det var forårsaget af håndværkere og at der var klaget over det med det samme.

23 luglio 2014
Valutata 2 stelle su 5

Inspektør eller lign, er direkte ubehøvlet!

Mig og min kæreste bor i Slåenhavens afdeling, Her til morgen havde jeg sat en affaldspose udenfor døren, med henblik på at smide den i containeren når vores søn faldt i søvn. Lidt efter kom en mand som åbenbart arbejder for Civica, og meget nedladende fortæller at man ikke må sætte affaldsposer udenfor døren da det er grimt at se på. Hans tonefald er utroligt nedladende og antydede at posen har stået der flere uger. Jeg skal så afsted med vores søn lidt, og kommer ikke i næheden af containeren, og lidt efter kommer selv samme mand og overfuser min kæreste, fordi det ikke er fjernet. Og min kæreste har haft det tilstrækkeligt skidt, og ikke haft mulighed for at fjerne det i det korte tid der gik fra første overfusning til den næste.

Selve boligselskabet er der ikke noget imod, men nogle af deres ansatte virker som om at de kun har til hensigt at gå og skælde folk ud over småting. Og de få mennesker trækker hele 2 stjerner ned!

19 giugno 2014

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più