Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har haft problemer i min lejlighed. Jeg har skrevet en mail. Intet respons. Jeg har lagt en seddel i deres postkasse uden respons. De har utrolig korte telefontider. Det er umuligt at komme i kont... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

they can't even tell who is dead or alive accusing me of claiming sole occupancy council tax discount on my house when my partner died in June 2024 leaving me living at the address alone .. very dist... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Varme mestre følger ikke samme regler fra afd og område nr Samt mange anmeldelser af trusler og vold samt hærværk og chikane går de ikke op i i Poppelhaven Odense NØ 😉 Samt boliger er fuld af råd... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Aldrig bo ved civica de tag aldrig…

Aldrig bo ved civica de tag aldrig deres ansvar og xxxx er den mest ubehøvlet kvinde jeg nogensinde er tøt på og svare ikke på spørgsmålene de tag ikke ansvar for svamp skader de lyver angående slibning af gulvene

12 agosto 2022
Valutata 1 stelle su 5

Jeg troede jeg fik et godt sted at være…

Jeg troede jeg fik et godt sted at være da jeg flyttede ind i min bolig i februar, men meget tidligt viser det sig at dem der har med de tekniske sager at har en grim tilbøjelighed til at lyve , sidst hvor jeg havde et uønsket besøg af en inspektør der ville have jeg skulle betal kr. 7500,- for en gammel laset trædør i et skur der var ved at skille ad alle steder . Det blev et rungende nej fra min side hvorefter denne meget modbydelige og grove inspektør begyndte at opføre sig rigtig afskyeligt og nærmest truende og provokerende over for min bror. Jeg skrev efterfølgende en mail til Civica der sendte min klage videre til inspektørens chef der selvfølgelig tog inspektørens parti der atter an gang havde løjet sig fra sit ansvar han gav oven i købet min bror skylden for at have "ført pennen" i forbindelse med de mails jeg havde sendt. Et virkeligt modbydeligt menneske uden respekt for andre selvom det er beboerne der er med til at betale hans løn der sandsynligvis ikke ligger i den lave ende .

11 agosto 2022

Stol ikke på CIVICA

Vi blev vildledt da vi flyttede ind, hvor civica lovede, at vi ikke skulle hæfte for ridser på gulvet. Derfor fik vi ikke lov til at indskrive det i indflytningsrapporten. Efter 6 år i lejligheden er vi nu flyttet. Og da der ikke står noget omkring gulvene i indflytningsrapporten, så har de tredoblet den forventede fraflytningsregning. Det er vildledende og på grænsen med loven. Vi havde nemlig ikke mulighed for at notere de slidte gulve ved indflytning. Indsigelse hjælpen intet, når det er Civica selv der laver vurdering (de bruger 1 måned på ingenting)

Jeg vil da anbefale at man melder alt, og kræver at alle noter nedskrives. Stol ikke på CIVICA ved indflytning.

Civica er spild af tid og jeg kan ikke anbefale dem.

12 luglio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Svarer ikke på skriftlige henvendelser…

Svarer ikke på skriftlige henvendelser som et seriøst forehavende burde gøre. Jeg har gentagne gange klaget over fodring af måger, men de foretager sig intet og nægter at sanktionere de pågældende beboere. Resultatet er bare at dele af Vollsmose er plaget af konstant larm fra måger, fordi nogle få beboere ønsker at fodre dem.

7 giugno 2022
Valutata 5 stelle su 5

Tilfreds og taknemmelig

Er flyttet ind hos civica for noget tid siden og har kun mødt hjælp og forståelse - en rigtig fin kundeservice, som rent faktisk hjælper beboere og fantastisk personale i forhold til varmemestere osv. jeg er meget glad og tilfreds

2 giugno 2022

nu skal jeg bo på gaden på grund af civica

nu skal jeg bo på gaden på grund af civica

Jeg bor i en af Civica’s lejeligheder som skal nedrives, jeg kan ik få bolig jeg skal bo på gaden fra den 15 sep sammen med min mor, jeg fik tilbuds ganske få boliger gennem genhusningen og dem jeg fik igennem der enten var de for små eller også fyldt med skimmelsvamp. Hvilket jeg takket nej til. Men fik afvide. At jeg skulle flytte ind i en bolig med skimmel. Jeg takkede nej tak.

De er så kolde at det qgør helt ondt som lejer. Min mor har måtte bo hos mig og gør det stadigvæk fordi hun ik kan få en bolig igennem Civica (boligøen)
Hun står som søger og det hele men kn intet få. Og deres begrundelse er

Fordi du ik bor i civicas bolig kan du ik få en bolig. Hvor jeg tænker stop

Og nu havner jeg på gaden sammen med hende. Og jeg bor i civicas bolig. Det er syget.

Vi bliver dårligt behandlet af alle inde ved Civica. Selv min bolig som jeg har nu er noget skidt

Jeg har 2 klodser til at holde hele mit køkken og de vil ik lave det. I mit en hjørne af min stue er der fugt skader fra tidligere lejer. Min lejelighed var ik gjort rent da vi flyttede ind der hang ledninger ud af stikkontakterne så min søn kunne få stød.

Jeg har en psykisk syg nabo som tit går amok og smadre alt har haft politiet ude stort set hele tiden og der er samlet klager ind og andre naboer har sendt klager ind. Civica er lige glade. Der gik 4år før den psykiske syge kom ud af sin bolig. Civica er så ligeglad de er kold og kynisk. De tager fusen på deres lejere.

Jeg vil for alt i verden fraråde Civica til nogen.

20 aprile 2022
Valutata 1 stelle su 5

Jeg har fået en kæmpe gæld for min…

Jeg har fået en kæmpe gæld for min fraflyttelse bare fordi de mener jeg har ikke rengjort altanens loft, selv om det står ikke i indflytningssynen om altanen er rengjort!
Det var meget mærkeligt da jeg havde fejet og rengjort alt.

De sendte en ekstra regning for noget som jeg ikke forstår.
De prøver at tjene en hel masse fra alm. borgere og studerende nok fordi vi kender måske ikke så meget til lovgivningen og pragrafer ift. regler om disse ting.

31 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

Hej jeg kender en rigtig god ven som…

Hej jeg kender en rigtig god ven som bor i Risingehaven ældreboliger. Lejlighederne er ved at falde fra hinanden. Pga. Fugt , Dørene til deres indgange, kommer der luft udera, selv om dørene er lukket. Ved vinduerne kommer der osse luft ind selv om der er lukket. Beboerne klager over det,men der bliver ikke gjort noget.. og det er mennesker vi snakker om ,sikken en behandling de får, en beboer klagede over , jamen de blir behandlet som om de ikke eksisterer, der er ingen tilfredse beboere, hvordan går det med deres egen tilfredshed undersøgelse? Som var helt tilbage 2021 ? Vh en der en kender mange søde ældre mennesker i Risingehaven 😪😪😡🙏🏼🙏🏼

26 febbraio 2022

Elendig service

Viceværterne forstår på ingen måde, at de ikke kun arbejder med det ejendomstekniske, men rent faktisk også arbejder med mennesker. Serviceniveauet er virkelig kritisabelt.
Ligeledes har administrationen i Civica sjældent styr på, hvad der foregår i samtlige sammenhænge.
Jeg ser frem til, at flytte til en anden boligforening.

26 novembre 2021

Syge nidkære p vagter .

Syge nidkære p vagter .
De står på lur i min optik
Og mens man henter en p tilladelse.
Så smider de en p afgift .
Så bruge en boligfisk uden p kontrol i stedet .

4 novembre 2021
Valutata 2 stelle su 5

Håbløs kundeservice ift. telefoni

Jeg bor i afdeling 110, og skal bruge en vicevært, da afløbsrøret på badeværelsets håndvask er tæret igennem. Jeg forsøger derfor at finde telefonnummeret til afdelingen på civica og finder nummeret til ejendomsinspektøren, der har telefontid fra 8-9:30. Men når jeg ringer op, så får jeg at vide på IVR'en at jeg ringer uden for kontorets åbningstid, og ryger så retur i køen.

Jeg ringede derfor på telefonnummeret for Middelfart afdelingen, og røg så til Odense kontoret. Her fik jeg at vide, at inspektøren er på 14 dages efterårsferie og "vist ikke har fået stillet telefonen korrekt videre, så det er lidt ærgerligt". Herefter fik jeg udleveret et nummer til viceværten i Skovgården, med beskeden om, at de har træffetid fra 11-12.

Piv ringe service og håbløst bureaukrati.

1 novembre 2021
Valutata 2 stelle su 5

Jeg er virkeligt skuffet

Jeg er virkeligt skuffet.
Vi boede hos Civica i Pjentedammen, afdeling 18, i 11 år, hvilket vi har rigtigt glade for - derfor de to stjerner.
Desværre ændrede vores glæde sig til forundring og skuffelse, da vi fraflyttede. Fraflytningssynet var en virkelig dårlig oplevelse!
Vi blev først ringet op om morgenen på synsdagen og spurgt, om vi ikke kunne flytte synet til indenfor den næste time, fordi synsmanden (afløser for afdelingens varmemester) var alene i afdelingen, Derudover havde han travlt, så han ville gerne have, at synet skulle holdes nu. Det måtte jeg afslå, da såvel min mand som jeg var på arbejde og ikke kunne få fri med så kort varsel. Det blev synsmanden noget sur over, følte jeg.
Vi mødte op til synes om eftermiddagen. Synsmanden kom småløbende ind i lejligheden. Han sagde sit navn, og at det var ham, der var synsmanden. Derefter småløb han rundt i lejligheden fra et rum til et andet og tilbage igen. Efter ca. 10 minutter sagde ham, at vi har misligholdt lejligheden voldsomt, for der var ridser på gulvene og væggene trængte til at blive malet. Ja, det må man vel forvente efter 11 år, sagde vi, men at kalde det misligholdt, synes vi var en voldsom overdrivelse. Hele vejen igennem talte synsmanden til os, som om vi var uartige børn, der havde lavet ulykker. Blandt andet blev det påtalt, at vi ikke havde kalket vores køkkenfliser af! Jeg har aldrig i mit liv kalket køkkenfliser af, og det er aldrig blevet påtalt de andre steder, jeg har boet til leje. Naturligvis var klinikerne rengjort grundigt med rengøringsmiddel.
En anden ting, som synsmanden påtalte var, at vi jo overhovedet ikke havde gjort rent i badeværelset, for der var kalk på væggene og nogle af fugerne mellem fliserne i brusekabinen var mørke. At vi ikke har gjort rent passer ikke. Vi har både brugt afkalker og en damprenser, men i et badeværelse, der er knap 40 år gammelt, kan alt kalk ikke fjernes, og nogle fuger kan ikke gøres helt hvide. Vi nævnte, at det så sådan ud, da vi flyttede ind. Det fejede synsmanden helt af bordet, og sagde, at hvis vi ikke kunne bevise det, så havde det ikke set sådan ud.
En ting, som vi dog især var forundrede over, og som vi senere har fundet ud af, ikke er korrekt, er at Civica har trukket finslibning af alle gulve fra vores depositum. Jeg har efterfølgende talt med en tidligere varmemester, og han siger, at fraflytter kun skal betale slibning af gulv, hvis der er slidt igennem til træet nedenunder. Det var der i køkkenet, men det var der f.eks. ikke i soveværelset, og der er vi også kommet til at betale for en afslibning. Desuden var en af synsmandens kommentarer også, at vi jo har haft hund, og ja, det har vi, men det er tilladt i afdelingen, så det er ikke på sin plads, at han siger det med afsky i stemmen.
Min agtelse for Civica er dalet til et meget lavt niveau efter denne behandling, og ja, jeg har talt med inspektøren om det, men ifølge hans opfattelse er alt, som det skal være - måske lige med undtagelse af synsmandens opførsel.
Jeg fraråder folk at flytte ind hos Civica, hvis de ikke vil ribbes, når de flytter igen.

6 settembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Løb langt væk inden I lejer her!

Bor til leje i et hus der skal rives ned, det var der bare ingen der fortalte os da vi flyttede ind. Vi bor i et boligselskab der synes at det er "ærgerligt" at vi bor i et hus der er infesteret med svamp som både hunden og kæresten får allergi af. Et selskab hvor vi på trods at af vi lufter ud i al slags vejr, konstant har affugter tændt, har radiatorerne skruet så meget på for at forsøge at ikke at vågne med floder af kondens i vinduerne, må planlægge hvornår vi bader da der ikke er varmt vand nok... Alt dette for at vånge på om morgenen og finde et tykt lag IS på INDERSIDEN af vinduerne!
Civica har vores dispositum så vi har ikke mulighed for at flytte. Løb langt væk inden i lejer her!

12 febbraio 2021

Civica er IKKE for alle

Igen må man erfare at visse afdelinger i civica IKKE er for alle , det ses tydeligt på afdelingsmøder , afdeling 15 bliver styret af de samme personer hvert år , som “ hænger “ sammen med personer fra bestyrelsen etc , nytilflytter og mange andre gider ikke længer møde op til disse møder da man ikke får et ben til jorden , derfor er bebordemokrati ikke eksisterende men styres af en lille skare som bestemmer hele husorden .
Går man til bestyrelsen går de ofte ikke videre med det til civica , eller man bliver trumfet af en samlet bestyrelse som slet ikke gider lytte !!
Bestyrelsen er ikke for bebor og den samme bestyrelse der bliver valgt ind år efter år fordi andre ikke har en mulighed for at komme til , der trænger til nyer kræfter .
Det feks i afdeling 15 kun tilladt at holde hund , hundelort over alt , hundelegeplads får de igennem , men i 30 år har det været forbudt at holde kat , selv IKKE engang en indekat er tilladt på trods af at den ikke genere nogen , er selv hundeejer , men vil jeg engang ha kat må jeg så flytte efter 10 år + samme sted .
Boligerne er umoderne , mange plaget af fugt , og går man til bestyrelsen får man en sang om udluftning og intet mere sker .
Måske civica burde lytter mere til bebor uden om bestyrelsen .
Fraflytnings procenten kunne sikkert reduceres en del ved at flere bebor fik lov at blive hørt og ikke kun den sædvanlig lille skare der styre og diktere afd 15 .

25 settembre 2020

Hold jer væk fra Civica!

Hold jer væk fra Civica!
De vil prøve at tage hver en krone når du skal flytte ud. Ingen grund til at prøve at gøre rent selv, de skal nok finde på en måde at tage din penge

14 agosto 2020
Valutata 1 stelle su 5

Var dum at tro på varmemester kun havde…

Var dum at tro på varmemester kun havde 2 nøgler så nu går han ind i min bolig når jeg kører ! Og civica vil ik hjælpe med noget angående ham og tror man på sladder er det sket før for andre! Han kunne ik koden til min dagbog så anmeldte ham til politiet der også sagde da ik rart at bo et sted hvor man ik har noget privat ! Oveni han har rettet på et brev ! Hvor jeg skriver varme og han skriver mester ! Uhyggeligt at bo her når en så syg arbejder her og lamer uden at bruge hans traktor ! Sådanne folk ansætter civica nu i mindst 25 år ! Så har kun politiet til hjælp ingen der arbejder for civivica tager det alvorligt og griner kun og holder hånden over de små varmemestere! Sikker på de vokset op i børnehave sammen alle sammen for de sidder og griner sammen og laver ik en ting her i Rønnehaven ! Har mange beviser gemt ! på min mobil !

8 luglio 2020

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più