Desverre ingen mulighet til å gi minus-stjerner. Dette selskapet som med jevne mellomrom skifter navn - nå til green storage, driver som skurker. De lyver om mus- og rotteangrep, varsler ikke om innbr... Leggi di più
Trengte lager i en periode hvor garasjene blei revet å bygget opp nye. Fikk bra pris på første måned og helt ok pris på lageret etter det. Enkel tilgang store gode lager enkel fakturering i app bare l... Leggi di più
Har hatt lager hos City Self Storage i Oslo i litt over to år. Fikk behov for et større lager, noe som ordnet seg veldig enkelt med en mail til kundeservice.Har hatt lager hos City Self Storage på Ry... Leggi di più
City Self-Storage har et kundevennlig opplegg som er tilpasset, vil jeg tro, for alle som har et lagerbehov! De har aldeles utmerket service og det er alltid god hjelp å få! Fornuftige leiepriser som... Leggi di più
Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!
Norvegia
- cityselfstorage.no
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Flott lagerlokale
Enkelt å bestille, enkelt å ta i bruk lageret og ikke minst ett utrolig flott lager👌.
Aldri lei lager av City Self Storage!
Fant lager i nærheten og signerte avtale.
5 min. etter ringer en og sier at de ikke hadde lageret til leie og ga meg tilbud på ett annet lager, ett annet sted.
Dette takket jeg nei til og sa at jeg ikke ønsket å leie lager likevel. Jeg trodde dermed at avtalen ikke gjalt.
Senere får jeg faktura på lager.
Når jeg ringte sa de at de skulle sjekke det opp og ringe meg opp , men det gjorde de aldri. Nå har de sendt det til inkasso og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre . Aldri lei lager av City Self Storage . Jeg gjentar , aldri lei lager av City Self Storage
enkelt å finne og lett å komme til
Jeg liker City Selfstorage fordi de har god service og ligger sentralt.
Jeg liker City Selfstorage fordi lagerne ligger sentralt og det er lett å komme seg dit. Og så er det god service og de svarer alltid på telefonen.
Vi er Veldig Veldig Fornøyd Alt Funker…
Vi er Veldig Veldig Fornøyd Alt Funker Kjempe Kjempe Godt
Snabb och enkel tillgång
Gick väldigt snabbt och enkelt att få tillgång till boden. Bra tillgång med bil och rent och ryddigt i lokalerna.
Alt fungert smertefritt ved innflytting…
Alt fungert smertefritt på innflytting 1 mai
De svarte på telefon, også da og vi fikk koder og hengelås lå klart i boden. Ryddig og fint lagerbod opplegg
Alt funger bra
Alt funger bra.
Føler litt usikker angående parkering. Skulle var bedre merket.
Enkelt og proft.
Veldig bra nettsider. God og nyttig informasjon underveis i prosessen. Ingen overraskelser.
Rent og ryddig lager.
Enkelt og greit å få etablert avtalen
Enkelt og greit å få etablert avtalen, greit å få tilgang
Veldig hjelpsomme og samarbeidsvillige
Veldig hjelpsomme og samarbeidsvillige.
Har sjelden vært mer fornøyd med noe firma.
Bra planerat
Enkelt å reservere og ellers fantastisk…
Enkelt å reservere og ellers fantastisk logistikk