City Self-Storage Norge - Ammerud Recensioni 16

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Trondheimsveien 436, 0962 Oslo, NO

Har nettopp leid lager på Ammerud. Tilgjengelighet skal være frem til kl 23.00 Ankommer lageret på søndag i 15-16 tiden. Heisen står. Ringer nummeret på plakat ved heisen. Hyggelig fyr, men kan ikke... Leggi di più

Fornøyd med lageret og alt som hører til, men da vi kom var vårt lager låst og vi brukte en del tid på å finne ut av hvilket lager vi kunne bruke.

Det var så enkelt og greit. Bra med traller og alt gikk etter "oppskriften".

1. Self-storage
  2. Servizio di trasloco e immagazzinamento
  3. Deposito
  4. Magazzino

Hos City Self-Storage kan du leie sikre, tempererte lagerrom uten innsyn, godt egnet for både private og bedrifter som trenger ekstra plass. Med over 25 års erfaring med lagring vet vi hvordan vi løser ditt lagerbehov 🤝 Vi leier ut trygge minilager innendørs i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. Du kan leie minilager på bemannede avdelinger med tilknyttet flyttebutikk, eller i ubetjente avdelinger. Lagringen er selvbetjent, og du har tilgang til din lagerbod hver dag hele året, mellom 06 og 23. Ta kontakt med oss dersom du trenger ekstra plass!

• Trondheimsveien 436, 0962, Oslo, Norvegia

• 810 12345

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Det var så enkelt og greit

Det var så enkelt og greit. Bra med traller og alt gikk etter "oppskriften".

31 marzo 2024

Risposta di City Self-Storage Norge - Ammerud

Hei. Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Mvh Kenneth

Bra ankomlighet

På ammerun er lasteområde under tak. det er både heis og rampe opp til ingangen og en stor heis inne for rask og effektiv lagring og henting av tingene dine.

4 luglio 2023

Enkelt å greit

21 marzo 2023

Risposta di City Self-Storage Norge - Ammerud

Hei, Monica! Takk for din tilbakemelding. Dette er noe vi setter stor pris på. Vennlig Hilsen Tom Hansen

Flytte lager

Sentralt lett og komme til

19 marzo 2023

Risposta di City Self-Storage Norge - Ammerud

Hei, Arild! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vårt tilbud. Ha en strålende dag videre. Vennlig hilsen Tom Hansen

Rene lagerlokaler

Rene lagerlokaler. Lett å bestille. Får svar kjapt på mail dersom man lurer på noe.

26 settembre 2022

Takk for hyggelig tilbakemelding. Ha en fin dag videre! Hilsen Tom

Hei City Self-Storage

Hei. Jeg kom ikke inn på lagerrommet jeg hadde leid da det var noe feil med døren inn til avdelingen for lagerrommene. City Self-Storage ordnet det da slik at jeg i løpet av samme ettermiddag fikk leie et annet lagerrom som var 1,5 kvm større, men til samme pris som det jeg opprinnelig hadde. Den nye prisavtalen har jeg på permanent basis. Det nye lagerrommet var nok nærmest i størrelse til det rommet som jeg i utgangspunktet hadde leid. Flott at City Self-Storage fikk ordnet det i løpet av ettermiddagen og for at jeg har den nye prisavtalen på permanent basis.

14 novembre 2021

Ammerud

Har nettopp leid lager på Ammerud. Tilgjengelighet skal være frem til kl 23.00
Ankommer lageret på søndag i 15-16 tiden. Heisen står.
Ringer nummeret på plakat ved heisen. Hyggelig fyr, men kan ikke hjelpe. Han lurer på om jeg har trukket hardt nok i heisdøra. Han ber meg sjekke trappen, jeg går opp trappen, der er det en dør som er låst med nøkkel. Den hyggelige fyren jeg snakker med forteller at ingen er tilgjengelig for å kunne slippe meg inn til lageret jeg har leid. Stort problem for meg siden jeg har fått to personer til å hjelpe meg å bære i tillegg til at jeg ikke har noe sted å sette alle gjenstandene jeg ville ha på lager.

18 ottobre 2021

Hei Lene,
Takk for din tilbakemelding! Dette er verdifull informasjon for oss og gjør at vi til en hver tid kan tilspisse våre tjenester.
Vi gjør alltid vårt ytterste for å yte den beste servicen og det er leit at du ikke opplevde det slik. Våre arealer ligger i 3 etasjen, og har tilgang fra trapp og heis. Dette skulle vi selvfølgelig informert deg om!
Håper du ved neste besøk får et bedre inntrykk og vi vil alltid gjøre det vi kan for å hjelpe til i slike situasjoner.

Fornøyd med lageret og alt som hører…

3 ottobre 2021

Risposta di City Self-Storage Norge - Ammerud

Hei og tusen takk for tilbakemeldingen din.

Beklager at det har oppstått utfordringen ved oppstart. Lagerrommet som du skulle opprinnelig ha, ble dessverre tatt ved en feil av en annen leietaker. Vi beklager det meget og håper at vi klarer å levere bedre opplevelse videre i leieforholdet.

Har du noe spørsmål eller ønske er det bare å ta kontakt med oss.

Ha en fin dag videre!

Hilsen, Aziza
City Self-Storage

Veldig bra servic og rimelig…

Veldig bra servic og rimelig pris👍🏼Hyggelige personer som jobber der👍🏼Veldig fornøyd👍🏼Veldig pålitelige ,👍🏼

26 luglio 2021

Risposta di City Self-Storage Norge - Ammerud

Takk for en god review, Cennet! Det er topp å høre at du har hatt en god opplevelse hos oss.
Mvh Emilie.

Hei Jimmy!
Takk for en hyggelig tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du er fornøyd med konseptet vårt.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Med vennlig hilsen,
Muniba

Problemfritt

Problemfritt, enkelt og bruke!
👍

7 aprile 2021

Hei Erik!

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Med vennlig hilsen,
Muniba