Citadellkliniken Recensioni 53

TrustScore 3 su 5

2,8

Fantastiskt bemötande och omhändertagande personal. Väldigt kunnig och professionell personal som tänker på allt och lite till. Helena Sveinsdóttir utförde bukplastik plus fettsugning med än så lä... Leggi di più

Har försökt vara tillmötesgående och förstår att allt kan inte blir bra ifrån början men med dessutom otrevligt bemötande och 4 chanser på 3 år så borde ni ha kunnat fixa det som inte blivit bra. Fic... Leggi di più

Dåligt bemötande av Peter Cosmo! Istället att vara snäll och trevlig då blev han otrevlig !!! Usch jag kände mig som en 15 åring !! Aldrig mer ! Jag kan gärna betala mer men få en smäll läkare som k... Leggi di più

1. Salute e medicina

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Citadellkliniken är en av Sveriges största kliniker inom plastikkirurgi, skönhetsoperationer och plastikoperationer. Välkommen till Citadellkliniken!

2,8

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Fantastiskt bemötande och…

Helena Sveinsdóttir utförde bukplastik plus fettsugning med än så länge ett bra resultat. (Jag håller fortfarande på och läker)
Jag kan varmt rekommendera Citadellkliniken.
MVH
Crismilda De Leon Larsson

16 maggio 2021

Har fået lavet bryster

Har fået lavet bryster, og de er super flotte, naturlige, og aret er under armhulen. Hele forløbet var godt, professionelt samt trygt. Derudover er klinikken i Landskrona, utrolig flot og smuk udsigt, nemt at komme til både med bil og det offentlige, endvidere hjælpsomt og venligt personale. Kan kun anbefales.

30 gennaio 2021

Jag kan varmt rekommendera Citadell…

Jag kan varmt rekommendera Citadell kliniken. Peter Cosmo med sitt fantastiska team har hjälpt mig med olika operationer, där resultaten har blivit väldigt bra.
Kliniken präglas av kompetens, intresse för patienten och känslan av att alla vill ge det där lilla extra i alla möten.
Personalen är fantastisk och kliniken är trevlig och har ett underbart läge inte minst med den fina utsikten som är från alla rum.
Mina bästa rekommendationer.

16 novembre 2020

Kan ikke anbefales

Jeg fik lavet bryster hos citadel af ejeren Peter Cosmo. Mine bryster blev slet ikke som forventet eller som jeg fik det fortalt. Mine bryster er efter operationen faldet sammen, så de presser sig mod hinanden konstant. Det føles ikke særlig rart. Derudover gør det også, at de er misformede på siden og jeg har røde mærker hvor de presser sig sammen. Jeg tog hen til citadel klinikken for at udtrykke min utilfredshed. Han var her en helt anden, end ved operationen. Han virkede sur og var meget kort for hovedet. Peter sagde, at de ikke så ud som de skulle, men det var min egen skyld, da jeg kun må bruge bøjlebh resten af livet. Da denne skulle trykke mine bryster fra hinanden. Øh, må kun gå med 1 bh resten af livet??? Det har jeg aldrig hørt før eller hørt nogen få det afvide. Dette har han heller aldrig sagt til mig. Han påstår det stod i journalen. Jeg har efterfølgende fået aktindsigt og læst min journal. Det står ingen steder! Men ifølge ham kan jeg betale mig til en ny operation. Jeg har skrevet en mail til ham, hvor jeg skriver det ikke passer at han skulle have skrevet noget i journalen. Jeg har dog aldrig fået svar, trods flere skriv.

15 luglio 2020

Tack för idag Dr Cosmo, Dr Tao och sjuksköterskor

Tack för idag Dr Cosmo, Dr Tao och alla de fantastiska sjuksköterskor som förgyllde min vistelse idag . Tack för att ni lyssnade. Tack för att ni tog er till mina farhågor och vände dem till min fördel . Tack för den ypperliga servicen och kompetensen som ni gång på gång levererar.
/Veronica Nyman

24 giugno 2020

Min læge var Waseem

Min læge var Waseem. Han virker meget kort for hovedet og utrolig arrogant.
Da det for manges vedkommende, er rigtig mange penge at bruge på en operation og ikke mindst en stor beslutning. Ville det være rart, hvis man havde en følelse af, at der var kundeservice og tid. Det er der ikke med Waseem.
Så hvis i leder efter det, skal i klart vælge en anden læge.
Selve Citadel klinikken er meget rar og det, at man modsat i DK får en overnatning med.
Syntes jeg var virkelig rart og betryggende.

Så sagt kort; ja til Citadel, bare vælg en anden kirug end Waseem.

6 giugno 2020

Ingen bra läkare bröstförminskning

Jag har haft problem med mina bröst i många år. Jag bestämde mig att förminska mina bröst på Citadel kliniken i Landskrona (Peter Cosmo). Han sa till mig att mina bröst ska bli små och snygga. Vi kom överens att ta bort 500 gr på ena och 400 gr på andra. Jag fick komplikationer och opererades igen och mådde jätte dålig. Han hade inte bränt bra mina kärl då blödde jag. Jag fick vänta tills dagen efter och opererades igen. Det hände någon timme efter operationen. Mina stygg sprack vilket blev stor ärr nu. Jag har några blåmärke på mina bröst efter 3 år. De har olika storlekar och han hade inte minskat som vi bestämde. Mina bröst är hängiga och fula. Jag är glad att de är mindre nu men snygga är de inte. min höger bröst är en storlek större än vänster och vänster har stora ärr.
Jag rekommenderar inte honom alls. Däremot kliniken har jätte trevliga personal, verkligen hjälpsamma. visst alla vi kan göra fel men han accepterar inte hans fel.
Om ni vill förminska bröst ska ni inte gå till Peter Cosmo.
Hälsningar
Maryam

29 aprile 2020

Jeg skriver anonymt

Jeg skriver anonymt, da det er et ømt emne. Efter kontakt med Jörg Bohn, fik jeg tid til konsultation, 2 uger efter at jeg var fyldt 18.
Jeg havde meget små bryster og mit bryst lignede en 15 årig piges bryst. Jeg var dog utålmodig og døjede med usikkerhed og ville jo bare være ligesom alle de andre piger - have bryster. Måske en læge med hjertet på rette plads, havde fortalt mig at jeg lige skulle give min krop den tid, den skulle bruge på udvikling.
9 timers rejse og jeg ankommer. Jeg bliver målt og vi kigger på implantater og stopper dem ind i en prøve-bh. Jeg synes at 300 ml. ser rigtig godt ud - hverken for stort eller unaturligt. Jörg får meget hurtigt overtalt mig til at vælge implantater på 500ml., alene af den grund at "kvinder der får lavet bryster, kommer ofte tilbage og får dem lavet større på et senere tidspunkt, så du kan ligeså godt gøre det i nu".
Jeg er skeptisk, men han siger at jeg er ung og uerfaren og burde lytte til en som ved mere. Ung og naiv, gik jeg med til 500ml. på min lille krop.
Jörg ved godt at jeg ikke har fortalt hvad jeg har gang i til nogen som helst. Jeg får hurtigt skrevet underskrifter og en tid til OP. Jeg gik derfra, fortvivlet og glad på samme tid. Implantaterne havde set for store ud. De ville blive unaturlige og ingen ville være i tvivl om, at jeg havde fået lavet bryster - min drøm var at få en håndfuld bryster som lignede mine egne.
Jeg vælger at stole på ham, han var jo lægen.
Efter OP: vågner med et spændt bryst og med store, struttende bryster.
Ja, sådan er det jo efter en BFO. Efter overnatning bliver jeg sendt hjem kl.8. Med volsomme smerter og dopet på morfin. 9 timers rejse hjem i toge og busser. Mest forfærdelige rejse i mit liv. Jeg græd ustoppeligt og kunne ikke holde tårerne tilbage - overvældet og frygten for, at jeg havde begået en fejl. Har ikke følt mig så alene og ulykkelig.
På vejen hjem begynder venstre bryst at svide voldsomt og jeg kan se en boble på huden, under brystvorten bliver større og større. Den er blodrød/lilla og super spændt. Der går mange timer før jeg kommer i kontakt med Jörg og i ml.tiden er jeg kommet hjem og må dukke op ved min læge og kan ikke stoppe med at græde. Heldigvis havde jeg verdens bedste læge og han beroliger mig og kigger på det og renser det. Om aftenen kontakter Jörg mig - efter at problemet er løst. Og meget havde han da heller ikke at sige.
Tiden går og jeg fortryder min OP. Mine bryster fylder hele mit lille bryst. Skriver til Jörg og får at vide, at det er man nød til at give tid før man har en mening om.
Det er jeg enig med ham i og giver det masser af tid. Der går et år også kan jeg ikke mere. 1 år og ikke én tur i svømmehallen/stranden. Jeg følte at alle kiggede på lille jeg, med mine alt for store silibryster.

Jeg bestiller en tid til konsultation og her møder jeg en yderst uforstående Jörg som også viser en hel del arrogance overfor mig. Jeg fortæller ham hvordan jeg har det og kan ikke holde tårerne tilbage. Jeg fortæller ham at jeg vil have dem opereret mindre. Når man har fået foretaget BFO hos Citadell, så koster det 15.000 for udskiftning af implantater, til. Men det vil Jörg ikke gå med til. Han giver mig to muligheder; beholde dem el få dem fjernet og blive efterladt med et meget slap bryst.
Jeg forsøger at finde frem til hans forståelse og medfølelse, men der er intet og han holder fast i det. Han mener at mine bryster er fejlfrie og naturlige(bulls***). Jeg bliver næsten hevet ud efter 15MIN. snak som jeg sammenlagt rejste 18 timer for. Får at vide, at hvis jeg vil have dem ud, må jeg skrive en mail og det er hvad han kan gøre for mig. Det var simpelthen forfærdeligt og jeg glemmer aldrig sygeplejerskens meget medfølende ansigt.

Jeg kommer hjem, magtesløs og frustreret. Det ender med at jeg får dem ud. Her sidder jeg, 2,5 år senere med en lille og alt for slap b-skål. Alt for ung, til at skulle have en så stor usikkerhed ang. bryster.
Det er forfærdeligt. I alt, 50.000,- Jeg anbefaler på ingen måde Jörg

12 marzo 2020

Stort shout out til citadell .

Stort shout out til citadell .. det er min 4 BFO og første gang jeg har fået så god pleje og behandling .. Jeg blev opereret af Jörg Bohn, som gav sig god tid til mig, og min mand .. på citadell forstår de virkelig og pleje deres patienter på et top profesionelt plan .. en kæmpe tak til Jörg Bohn og Emma Dahlström og resten af personalet på Citadell .

28 novembre 2019

Jeg fik fjernet skind på mine lår samt…

Jeg fik fjernet skind på mine lår samt en fedtsugning og et stort brystløft.. af Jens

Det den bedste behandling jeg nogensinde har fået, personalet var super søde, man følte sig i gode hænder, og blev plejet til ug.. Det bedre end et luksus hotel... man blev informeret om alt, og var 100 % tryg.. 1000 Tak for den gode behandling, vil aldrig bruge andre steder end jer, og vil klart anbefale jer til venner og bekendte.

16 ottobre 2019

Kliniken som gav mig livet tillbaka

Efter att Helena utförde min lårplastik förändrades allt för mig. Det är den mest omvälvande upplevelsen i mitt liv. Efter att ha känt mig som en skvalpande hudsäck och burit på ett starkt självförakt med djupa depressioner älskar jag nu mig själv, vågar möta människors blickar och ta plats. Jag är överväldigad och så lycklig för vad ni gjort för mig och mitt välmående. Och Helena, vilken otrolig skatt och kompetens ni har i den kvinnan. Hon är den första läkaren genom alla mina år som jag känner mig sedd och förstådd av. Jag har så mycket fint att säga om min upplevelse! Jag är så imponerad över vad ni ger av er själva till oss patienter - receptionist, koordinator, kirurg och alla där emellan som spelar lika stor roll för helhetsupplevelsen. Redan när jag steg över tröskeln till entrén möttes jag av ett leende och en varm välkomnade ton. Miljön är fin och luften finns i dess rymd till taket. Helena mötte mig som vanligt med en välkomnande kram och ett varmt leende. Allt kändes smidigt och professionellt men där fanns samtidigt en otrolig lätthet. Minns även tillbaka på min operationsupplevelse som rena hotellvistelsen, som en enda härlig bortskämd spavistelse. På morgonen fick jag en hel frukostmeny och sköterskan som kom för att ta min beställning väntade med glad och sprudlande energi. Hon tittade till mig hela natten flera ggr även om jag mådde bra. Det fanns så mycket omvårdnad och medkänsla. Det finns inget med Citadellkliniken som är negativt. Ni är helt enkelt ledande i vad ni gör. Jag har varit på många konsultationer hos plastikkirurger, men när jag kom till er så var mitt letande slut. Hos er kommer jag stanna för de eventuella ingrepp jag kommer göra livet ut. Ni är fantastiska! Tack <3

24 settembre 2019