circulardreams.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 2 stelle su 5

Werd niet geleverd binnen de aangegeven verzendtijd. Ik kreeg geen statusupdate en krijg ook geen reactie op mail of in de chat en ze hebben geen telefoonnummer. Ik heb wel al betaald, maar krijg o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Circulair Dreams een duurzaam initiatief om net als je kleding 2e hands beddengoed te kopen. Ben je uitgekeken op je print of maak je overstap naar een andere maat, gun het een nieuwe eigenaar. Netje... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dit is echt een topwebwinkel! Een fijn idee om een product te kopen wat elders weggegooid zou worden. De kwaliteit van de producten zijn dik in orde! Zien er mooi uit en kwaliteit is eigenlijk gewoon... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di lenzuola

Scritti dall'azienda

Welkom bij Circular Dreams, waar elke vezel telt in ons verhaal van duurzaamheid en verandering. Koop re-used beddengoed bij CircularDreams®. Je helpt de aarde en je portemonnee. We reinigen, repareren en verkopen dekbedovertrekken op CircularDreams®. We willen bedtextiel een tweede kans geven en iedereen aanmoedigen om het circulair consumeren te omarmen. CircularDreams®, closing the loop door recycling met partners of hergebruik.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

286 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Eerste levering niet geheel goed geleverd

Eerste levering niet geheel goed verlopen, verkeerde kleur hoeslaken geleverd. Ik kreeg de juiste kleur 2 dagen later alsnog geleverd en mocht het onjuist geleverde hoeslaken behouden.
Tevens had ik 2 topper moltons besteld, echter 1 was voor een gewoon dik matras. De volgende dag is er persoonlijk aan de deur de juiste topper molton afgeleverd. Grote complimenten hiervoor, service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel!

21 dicembre 2022

Risposta di circulardreams.nl

Bedankt voor je 5-sterren Jannie! We vonden het erg gezellig om even langs te komen :)

Top service.

Helaas was er een verkeerde afmeting dekbedovertrek naar me toegestuurd. Ik heb contact opgenomen. Er was nog 1 dekbedovertrek in de juiste maat op voorraad, deze was wel 10 euro duurder. Aangezien er van hun kant een fout was gemaakt heb ik het dekbedovertrek met een ruime korting mogen ontvangen.
Kwaliteit van de dekbedovertrekken is prima!

12 dicembre 2022

Risposta di circulardreams.nl

Bedankt Aafke voor je mooie review, deze word erg gewaardeerd!

Heerlijk dekbedovertrek

Heerlijk dekbedovertrek. Keurig verpakt met een handgeschreven briefje erbij.

15 dicembre 2022

Risposta di circulardreams.nl

Bedankt voor je mooie review, worden wij blij van!

Valutata 3 stelle su 5

dekbed kapot

Wij staan 100% achter het concept van Circulair Dreams! Wel hadden we een teleurstellende ervaring. Een van de dekbedhoezen die we kochten was gescheurd. Dit is goed opgelost door Circulair Dreams. Geld terug, terugsturen hoeft niet en korting op een vervangende dekbedhoes. Wel gedoe. Kan gebeuren met dit concept.

7 dicembre 2022
Non scritta su invito

Goed bezig ;))

Prima! Een verontschuldigdnde mail dat de kleur anders was (dus niet geleverd)
En op de doos vd andere bestelling een lief/grappig briefje👍👍
Echt leuk! Goed bezig ;))

7 dicembre 2022

Risposta di circulardreams.nl

En jij maakt onze dag ook weer goed met je mooie review Paulien!

Mooi concept

Snelle verzending, duidelijke communicatie per mail en een heel mooi concept. Hoe minder verspilling hoe beter.

16 novembre 2022

Duurzaam, goed product

Heb dekbedovertrek gekocht met kleine beschadiging. Het overtrek was zo opgevouwen dat deze bovenop zat en ik niet hoefde te zoeken. Dat was maar goed ook, want het valt nauwelijks op. Mooie duurzame koop dus. En snel geleverd.

5 novembre 2022
Valutata 4 stelle su 5

Goed concept.

Goed concept.
Het artikel werd meteen verzonden. De bestelling was prima: kwalitatief goed.
Ik heb het teruggestuurd, omdat de patronen en kleur helaas niet in mijn interieur pasten. De afhandeling ging snel en adequaat.
Het enige verbeterpunt: de artikelen liggen onverpakt in een doos...

14 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Circular Dreams sympathiek en doordacht concept

Circular Dreams is een sympathiek en doordacht concept met als resultaat een mooi opgemaakt bed! Ga zo door. Tip: wat eerder duidelijk maken in het bestelproces als er weinig voorraad is. Denk daarbij aan 2 dezelfde dekbedhoezen willen hebben voor een 2-persoonsbed.

27 ottobre 2022

Pluim voor Circulardreams.nl

Dekbed van Circulardreams.nl ontvangen. Ziet er fris en als nieuw uit. De service is prima: communicatie verloopt snel en goed. De levering is ook snel.
Op een vraag per mail (b.v. over het versturen van eigen beddegoed) volgt een heel snel antwoord.
Ik ben heel blij met de mensen die dit initiatief hebben genomen en zo een steen bijdragen aan duurzaamheid. Top. Gefeliciteerd me jullie milestone van 500 bestellingen. Moge er nog heel veel volgen. Succes mensen!

21 ottobre 2022

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più