circulardreams.nl Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 2 stelle su 5

Werd niet geleverd binnen de aangegeven verzendtijd. Ik kreeg geen statusupdate en krijg ook geen reactie op mail of in de chat en ze hebben geen telefoonnummer. Ik heb wel al betaald, maar krijg o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Circulair Dreams een duurzaam initiatief om net als je kleding 2e hands beddengoed te kopen. Ben je uitgekeken op je print of maak je overstap naar een andere maat, gun het een nieuwe eigenaar. Netje... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dit is echt een topwebwinkel! Een fijn idee om een product te kopen wat elders weggegooid zou worden. De kwaliteit van de producten zijn dik in orde! Zien er mooi uit en kwaliteit is eigenlijk gewoon... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Circular Dreams is een sympathiek en doordacht concept met als resultaat een mooi opgemaakt bed! Ga zo door. Tip: wat eerder duidelijk maken in het bestelproces als er weinig voorraad is. Denk daarbij... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di lenzuola

Scritti dall'azienda

Welkom bij Circular Dreams, waar elke vezel telt in ons verhaal van duurzaamheid en verandering. Koop re-used beddengoed bij CircularDreams®. Je helpt de aarde en je portemonnee. We reinigen, repareren en verkopen dekbedovertrekken op CircularDreams®. We willen bedtextiel een tweede kans geven en iedereen aanmoedigen om het circulair consumeren te omarmen. CircularDreams®, closing the loop door recycling met partners of hergebruik.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

286 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Klantenservice niet te bereiken

Ik heb wel al betaald, maar krijg ook geen gehoor op mijn verzoek om geld terug te krijgen...
Update: 2 weken te laat het pakket wel ontvangen. Link in de mail staat nog steeds op 'u krijgt bericht als uw pakket verzonden is' en ik heb nog steeds geen enkele reactie op mijn mails of bericht in de chatfunctie.
De producten zijn volgens omschrijving, maar aangezien de klantenservice onmogelijk te bereiken is zal ik hier niet nog een keer bestellen. Jammer, want ik vind het een heel mooi initiatief.

26 giugno 2026
Valutata 3 stelle su 5

Het principe van dit bedrijf is prima

Het principe van dit bedrijf is prima, echter de lakens die wij besteld hadden zijn van een heel andere maat dan beschreven was. De kwaliteit daarvan was wel volgens verwachting, alleen moesten we ze retourneren omdat ze te groot waren.

5 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Super fijn en mooi dekbedovertrek

Ondanks dat december een drukke maand is kreeg ik het dekbedovertrek en 2 aparte slopen keurig optijd. Het zag er verzorgd uit door de mooie strik om de slopen en overtrek. De kwaliteit is erg goed en de prijs helemaal prima.
Misschien dat ik zelf nog iets aan de weeffout ga doen maar is eigenlijk niet nodig.

17 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Prachtige producten tegen een lagere prijs

Afgelopen week een prachtige dekbedovertrek van Pip Studio besteld bij Circulair Dreams. Werd snel en correct bezorgd en inmiddels heb ik mijn eerste nacht eronder gelegen. Dit is echt het fijnste dekbedovertrek dat ik ooit heb gehad! Ik ga in de toekomst zeker meer bestellen!

9 giugno 2025
Non scritta su invito
Valutata 4 stelle su 5

Nauwelijks iets op aan te merken

Nauwelijks iets op aan te merken. Vlotte bezorging en de kleine weeffout in het dekbedomtrek, waardoor er een fikse korting was, zal niet opvallen als je er geen weet van hebt. De kleur kwam ook goed overeen met die op de foto, wat veelal anders is. Enig minpuntje was dat antwoord via de chat functie bij mij uitbleef, maar langs een andere weg kreeg ik dat alsnog.

7 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Circulair Dreams een duurzaam initiatief…

Netjes aangeleverd in een doos waarin je je eigen hoeslaken gratis kan retourneren. Beter kan het niet!

16 marzo 2025

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più