Gikk i kassa og spurte om de hadde glutenfritt pølsebrød, fikk ja til svar og bestilte ei pølse. Fikk vanlig brød, noe jeg sa jeg ikke skulle ha. Dama i kassa krangla og sa jeg ikke hadde spurt o... Leggi di più

Man får aldri ett hei eller smil fra ei eldre dame med langt mørkt/grått hår på Sekkelsten i Askim. Selvom jeg flere ganger har prøvd å smile og være høflig, kommer hun alltid med sure og ubehagelige... Leggi di più

Skikkelig skitten på gulvene!! Etter mange dager med bare sol og varme, skulle det absolutt ikke sett sånn ut på gulvene. Ble møtt av to søppelsekker ved en av inngangsdørene. Moppene som lå slengt r... Leggi di più

Som kiosk er de nye stasjonene veldig bra, moderne lokaler, gode burgere, milkshake med krem, og god bakst. Problemet med Circle K er hovedsakelig mangelen på blyfri 98 bensin. Er nå helt ubrukelig fo... Leggi di più

1. Supermercato

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos alle Circle K stasjoner finner du diesel, bilpleieprodukter og et stort utvalg mat og snacks. Se åpningstidene våre her.

1,2

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,2

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ekstremt dårlig service!!

Jeg og noen venner var innom stasjonen og flere av oss kjøpte seg drikke. Ingen av oss var til bry, bråka eller sto i veien, men vi møtte på sure ansatte som kastet oss ut fordi "vi ikke hadde kjøpt mat" og at "det var våres siste sjanse". Har hørt fra flere at de kaster ungdommer ut som ikke har gjort noen ting.. dersom de vil tjene penger i løpet av en kveld så burde DE kanskje snu om på kundeservicen de bedriver mot ungdommene for nå har de mista flere kunder, inkludert meg!

14 marzo 2025

Ekstremt dårlig kunde servis på circel…

Ekstremt dårlig kunde servis på circel k kongsberg kongsbergporten. Jeg hadde kjøpt meg no drikke inne på cirkel c kongsberg og satte meg ned på en av plassene inne og fikk så streng beskjed av han som jobbet der om at jeg ikke fikk sitte der siden jeg ikke hadde kjøpt meg mat

2 marzo 2025

Utrolig dårlig kundeservice på Circle K…

Utrolig dårlig kundeservice på Circle K vi gikk inn jeg og noen kompiser kjøpte oss drikke. Skulle til og sette oss ned siden en av oss sliter med ryggskade. Får beskjed om at vi ikke kan sitte der siden vi ikke hadde kjøpt «mat» og drikke var ikke nok til og sitte. Ble deretter kastet ut. Dette har skjedd gjentatte ganger.

2 marzo 2025

Ekstremt dårlig kundeservice på Cirkle…

Ekstremt dårlig kundeservice på Cirkle K Kongsbergporten. Var ingen kunder inne i «butikken», og vi hadde kjøpt produkter derfra. Typen har prolaps i ryggen og måtte sette seg ned, men fikk streng beskjed om at han ikke fikk sitte der fordi han hadde kjøpt drikke men ikke mat.

2 marzo 2025

På årlig jakt etter rapport forbruk

På årlig jakt etter rapport forbruk. Umulig å sende dem en epost. Der finnes heller ikke telefonnummer hvor man kan ta kontakt. Chaten/roboten går på auto.
Vanlig kundeservice finnes ikke. Jeg er så lei denne utilgjengeligheten. Som om hele bedrifen er en stor hemmelig bank, som ikke skal plages unødig. Men jeg skal skifte leverandør.

4 febbraio 2025

Jeg har kontakt med kundeservice

Jeg har kontakt med kundeservice. Jeg har klaget om feil sum og så de skal spandere meg 2026 koppen. Det fortsatt å øke liter på drivstoff i 2024, ikke i 2025. Jeg ba service om å ordne. Så service sa bare ta ny kopp. Tulle holdning oppfatter jeg. Har sagt at jeg har allerede fått koppen i 2025, vil ikke ha en til kopp. Virker uprofesjonelt av kundeservice.

27 gennaio 2025

Selger 3 selvplukk boller til 45kr

Selger 3 selvplukk boller til 45kr, men også 5 pak til 49. disse er plasert på en slik måte at du ser selvplukk ført. Samme bollene til forskjellig pris på samme stasjon. Ren svindel.

12 gennaio 2025

Circle K Lier har ansatte som er under…

Circle K Lier har ansatte som er under par når det gjelder kundeservice.
Pumpene dems reserverte et beløp på 1500 kroner uten at den startet opp og at jeg fikk fyllt. Da jeg forsøkte å forklare det, først til damen, valgte hun ikke å lytte, men forsøke å idiotforklare at det var vanlig å reservere et beløp ved tanking. Jeg svarte at javisst, men da fikk man også fylle med det beløpet, men fyllingsapparatet fungerer ikke. Hun ba sjefen om å komme, som heller ikke kunne hjelpe. Hverken bank eller stasjon kunne overstyre systemet slik at reservasjonen ble frigitt og jeg kunne tanke igjen. Begge ansatte var frekke og avvisende i stedet for å yte service for å løse floken. Anbefaler ingen å bruke Circle K Lier i bunn av bakken før Drammen. Hadde de ansatte vært hyggelige og forståelsesfulle og med et ønske om å yte hjelp og service ville ikke dette vært noe problem. Men verre drittplass har jeg bare opplevd en gang før, og jeg kjører mye bil land og strand i hele Norge.

7 gennaio 2025

Farlig å bruke bilvasken til denne…

Farlig å bruke bilvasken til denne eieren. Fikk skrapet opp HELE bilen.

Du risikerer å få skadet hele bilen din, uten at eier tar ansvar. Styr unna!

Total ansvarsfraskrivelse på en klar sak. Daglig leder var klar om at dette var dere feil, og at de tar ansvar. Etter 6 mnd får vi avslag. Eieren av stasjonen var glatt og ekkel på telefonen også.

5 aprile 2024

Kommer aldri til å bruke igjen

Kommer aldri til å bruke igjen. Har prøvd å lade ved flerer anledniger og ikke mulig å få strøm. For å registrere deg må du gi mer info. til appen enn ett huslån. Det eneste de klarte var å trekke 600 Kr i depositum fra min konto. Venter i spenning om jeg får de tilbake.

22 agosto 2024

Unhelpful

Vi fikk ikke start på bilen etter en Kr 300 bilvask og jeg ba om hjelp. Vi spurte om de hadde startkabler. Betjeningen var hyggelig men måtte ringe eieren. Eieren avviste oss og henviste til Falken. For ett bensin stasjon med eget verksted hadde jeg forventet at de hadde ett sett startkabler og i allefall forsøkt å hjelpe en kunde i en vanskelig situasjon. Men nei.

20 agosto 2024

Elendig ladestasjoner

Elendig ladestasjoner, alltid ute avdrift eller fungerer ikke. De har en haug meg ladestasjoner som burde vært kastet for lenge siden. Circle K Vestby har hat 2/3 ladestasjoner i drift de siste 2 årene. Touch skjemene bruker flere sekunder på å reagere, Lade brikker tar evighet for å bli registrert, noen ganger for man bare beskjed om at den ikke er støttet tiltross for at dette er cirkle k sine egne brikker.

Dette er min erfaring etter 3 år med dem. Helt utrolig hvor dårlig det går an å gjøre det. Vær så snill å invester i stasjonen deres. I Råde har de faen meg en gulvstående air conditioner.

19 agosto 2024

Elendig service

Elendig service. Jeg tok kontakt 14,juni, de svarte 24,juni, og da med et standardsvar der de spør om ALT jeg allerede har sendt dem opplysninger om.

De er ikke interessert i å ordne opp. Hadde 1 mnd vaskeabonnement. Plutselig ville ikke appen sende meg inn i maskinen siste uken. Jeg prøvde alt fra reinstallere til å starte appen 10 ganger på nytt. Men den "fant ikke gyldig vaskeabonnement", så det gikk ikke.

Så later cirkle k som de ikke vet noenting, og de har fått både navn, nummer, bilnummer, epost. Så ber de meg om samme opplysninger......

Her var "svaret", som de likesågjerne kunne hatt på autoreplay:

"Kunne du beskrive litt nærmere, hva var det som ikke fungerte i appen?

Dersom du opplever utfordringer med vår app, ber vi deg å oppgi følgende informasjon, slik at vi kan undersøke saken grundig:

Dato da utfordringen oppstod.
Omtrentlig klokkeslett
Navnet på stasjonen
Skiltnummer
Et bilde av feilmeldingen eller utfordringen som vises i appen.
Angi versjonen av vår app som du bruker.
Åpne Circle K appen, trykk på "Konto", og bla helt ned til bunnen av siden. Der vil du finne informasjonen om versjonen og byggen. Oppgi begge deler.
For å sende direkte tilbakemelding til vår IT-avdeling, trykk på "Konto" - "Hjelp" - og trykk 2 ganger på "Kontakt oss".
Når du trykker på det, vises det en liten, grønn popup melding nederst på siden som bekrefter at den tekniske tilbakemeldingen er sendt, og den forsvinner raskt etterpå.
Teknisk data sendes til IT-avdelingen uten direkte kontakt med deg.
Vær så snill og oppgi alle de 7 stegene slik at vi kan løse saken kjapt. Takk på forhånd!"

De 7 stegene?? Seriøst? Jeg sendte melding fra selve appen med mine opplysninger.

14 giugno 2024

Uhyggelig ansatt

Kom inn for og kjøpe en pølse, mumlet litt fordi jeg hadde en stresset dag og fikk høre "ble du sur nå eller fordi jeg ikke hørte deg?" mens ansatte smilte. Utenlandsk mann med kort mørkt hår og skjegg.

7 giugno 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito