Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super produkt! Hurtig, og nem oplevelse man sidder med som køber. Ikke sidste gang der bliver handlet hos jer herfra🙌🏼🙌🏼

Valutata 5 stelle su 5

Super fedt produkt! De leverede hurtigt og de besvarede hurtigt mine spørgsmål, da jeg skrev til dem. Jeg handler der gerne igen. :-)

Valutata 5 stelle su 5

Powerbuddy har virkelig imponeret mig! Jeg købte en powerbank og et par gadgets derfra, og alt fungerer perfekt. Powerbanken er utrolig pålidelig og holder strøm længe – lige, hvad jeg havde brug for... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Produktet er udmærket, men find dog en anden leverandør. Deres app virker ikke og de er utrolig langsomme plus at man skal være opmærksomme med at varen bare bliver leveret ud til vejen.

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di e-commerce
  2. Negozio di accessori per computer
  3. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

Vi din danske leverandør af Powerbanks m.Solcelle, elektronik og gadgets til hverdagens behov eller på farten. Før hed vi Cinematicstore, men ændrede navn til Powerbuddy i 2024⚡🔋

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Valutata 2 stelle su 5

DAO som leverandør.

18 giugno 2024

Hej Robert
Vi er kede af dao’s levering under ordren ikke har matchet dine forventninger.
Vi har fulgt pakken og der har ikke været udsving at se på dao track and trace og kan derfor ikke følge anmeldelsen til dørs.

Du kan trygt handle her <3

Jeg er enorm skeptisk når det kommer til at handle over nettet og gør det nødigt. Derfor gør jeg mig oz også umage når jeg oplever noget godt, for at fortælle andre der måske har det som jeg, at dette site er legitim og helt trygt. Cinematicstore leverer! Sitet er gennemskueligt og venligt. Priserne fornuftige og leveringen hurtig! Du kan trygt handle her <3

22 giugno 2024

Hej Ditte😊
Tusind tak for din anmeldelse hos os, vi ønsker kun trygge kunder og at yde den bedst mulige service.

Peter

Alt ok

Alting ok ifm levering

15 marzo 2024

Hej!😊

Fornøjelsen er på vores side, tusind tak fordi du tog dig tid til og give os en anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. Ikke noget at sætte en finger på.

19 gennaio 2024

Alt var 100%

6 gennaio 2024

Rigtig god service

Rigtig god service. Bestilte en forkert vare som jeg først fandt ud af efter 14 dags fortrydelsesret, men de var meget hjælpsomme og tog den tilbage

6 gennaio 2024

hurtig levering

15 dicembre 2023

Super flot håndtering

Super flot håndtering af, at min pakke havde fået forkert adresse.
Venligst Helle Kademann

22 ottobre 2023

Perfekt

Super professionelt og hurtig levering.
Kan kun sige, at alt var perfekt. Kæmpe anbefaling herfra. Bestemt ikke sidste gang, jeg handler her!

12 agosto 2023

Hej June!
Tak for de fine ord og fortsat god dag😊

Mvh Peter/Cinematicstore

Valutata 5 stelle su 5

Købte over nettet en solcellepowerbank.

Købte over nettet en solcellepowerbank.
Den kom hurtigt, men vi fortrød, da den var for stor til vores brug. Vi sendte en mail til firmaet, og fik personligt svar, at vi ville få pengene tilbage og kunne beholde powerbanken. Pengene kom ind på banken 2 dage efter.
Det synes vi var en flot service!

12 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Jeg er ikke færdig med at købe fra Cinematicstore..!

Jeg har i noget tid nu fulgt Cinematicstore, og i den tid har jeg håbet på at de fik en powerbank i deres sortiment da jeg virkelig har stået og manglet én. Én som ikke er lig de andre du kan finde på feks. 10.000 mAh. Jeg har ledt efter én, som kan holde strøm og som virkelig bare lever op til de krav jeg har og stiller til mine køb.
Jeg vil klart anbefale at købe netop denne powerbank, og jeg kan kun bakke dette køb op hos Cinematicstore eftersom både service og fragt var helt i top!
Fra jeg har bestilt og frem til at jeg modtager mit køb kan jeg kun sende roser afsted til denne webshop, og ejeren af denne!
Simpelt, enkelt og nemt!

Giv den endelig noget kærlighed..!

26 maggio 2023

Hej Frederik
Vi super glade for at måtte fortjene disse roser.
Det varmer bestemt hos os.

Mvh Peter/Cinematicstore

En god oplevelse

Super lækker hjemmeside, samt super lækkert produkt! Jeg købte et cover til min Macbook, og jeg kan ikke klage. Kvaliteten og levering er helt i top 🤝🏼

17 maggio 2023

Hej Frederik
Vi glade for at kunne leve op til den kvalitet,
du eftersøgte og alt var som forventet.

Hurtig og god service

Hurtig og god service, powerbanken virker ligesom den skal, ikke noget at sætte en finger på. den kan anbefaledes

10 maggio 2023

Hej Jeppe
Vi forsøger altid at levere hurtigst muligt,
tak for din feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse at handle her

Super god oplevelse at handle her, de kan måle sig med de bedste!
Tingene kommer til tiden og service er bare i top! Under hele pakkens rejse kan du følge den og har du sprøgsmål er de heldigvis super hurtige til at svare i en god og informerende tone;)

Vil især anbefale deres powerbank som er en livredder, hvis du rejse langt eller er under ophold uden tilgang til strøm.
Jeg endte med at købe hele to styk til mine to børn, efter at jeg havde købt min første hos dem noget tid for inden.

9 maggio 2023

Hej Mads
Vi utroligt glade for din tilfredshed på vores produkter, fortsat god dag.

Fantastisk powerbank

Jeg købte en powerbank fra dem, kunne igennem hele processen følge min ordre uden nogen form for udsving!. Powerbank fungere lige efter bogen og holder strøm i god lang tid. Klar anbefaling

7 aprile 2023

Hej Mikkel!
Det vi så glade for og høre.
Vi sætter pris på din feedback.

God oplevelse

God oplevelse
Hurtig levering af et kvalitets produkt, samt en god service

3 aprile 2023

Hej Søren
Vi glade for produktet levede op til dine forventninger.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più