Valutata 2 stelle su 5

Op 25 februari een bril besteld.Zou binnen 7 werkdagen geleverd worden.Tot op heden niets ontvangen of gehoord.Klantenservice is al een hele tijd gesloten ,op mails word niet gereageerd.Zeer teleurst... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De website biedt een brede keus monturen, je kunt ze ook virtueel passen. Mijn uitegkozen glazen waren niet voorradig, dat werd direct gecommuniceerd. Daarbij de belofte dat de bril wel binnen zeven w... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Na mijn vakantie in het zonnige Aruba blijkt de coating van m'n zonnebril hier niet tegen te kunnen dus garantieclaim ingediend bij Charlie Temple. Reactie; Wat vervelend dat de bril jouw vak... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di occhiali
  2. Negozio di occhiali da sole

Scritti dall'azienda

Bij Charlie Temple zijn wij van mening dat het leuk en gemakkelijk moet zijn om online een bril te kopen. En betaalbaar om meerdere brillen te hebben, zodat je een bril hebt die bij elke gelegenheid en outfit past. “Look Fresh, Pay Less” is niet voor niets ons motto! Om hoge kwaliteit brillen te kunnen leveren voor een scherpe prijs maken wij onze brillen zelf in ons glasatelier in Rotterdam.

3,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Uitermate slecht

Bestel een bril, duurt lang eer ik hem krijg, en als ik hem krijg hebben ze in plaats van de -sterkte de +sterkte gedaan. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar wegens onderbezetting, je moet maar een email sturen. Zit al vier dagen te wachten op antwoord want ik ga door hun fout niet betalen voor de retourkosten.
Hele slechte klantenservice!

24 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Voor de eerste keer een zonnebril op…

Voor de eerste keer een zonnebril op sterkte gekocht bij Charlie Temple. Was een beetje een gok omdat het model en hoe die staat zo persoonlijk is. Vandaag de bril ontvangen en deze staat en zit fantastisch. Keurig geleverd. Uitstekend verpakt. Netjes met QR code voor instructies om bril zelf nog wat af te stellen. Helaas is het model nu uitverkocht. Hopelijk komt deze terug, dan ga ik hier zeker nog een normaal model op sterkte van bestellen. Voor dit geld is het een uitstekende bril

8 marzo 2025

Beste

Beste,
Betreft order nummer: 146313368
Begin deze maand een nw.bril geleverd gekregen. De pootjes van de bril zijn te kort. Krijg geen geen reactie terug op mijn mailtje en bellen gaat niet.
Dit kan toch niet!!

10 gennaio 2025

Waardeloze aftersales ...

Er ging iets mis met de levering van mijn bestelde zonnebril, overigens buiten de schuld van Charlie Temple, maar wacht nu al 2 weken op een bericht van hun klantenservice.
Waardeloos .

28 dicembre 2024

Uitslag van montuur.

Heb vorig jaar een bril besteld na een eerdere bestelling die perfect was. Nu over die van vorig jaar klacht ingediend. Heb de bril nooit op omdat ik de andere steeds op heb. Nu nieuwe meegenomen op vakantie en krijg allemaal uitslag van het montuur. Na thuiskomst nogmaals geprobeerd maar na 1 dag alweer. Een klacht hierover ingediend hoe dit op te lossen, geen reactie. Nogmaals gevraagd weer geen reactie. Zeer slechte service dus helaas.

1 settembre 2024

Aanrader!!

Correcte info, goede en snelle afhandeling. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!! Sneller geleverd dan voorspeld.

5 agosto 2024

Top service

In april een bril besteld, toch te ruim, maar oké. Nu weer een nieuwe besteld en tijdens een telefonisch contact vertelde ik waarom ik een nieuwe had besteld. Ik mocht de oude terugsturen zonder pardon. Vond dat echt een nette service. Vroeg er niet eens om. Nieuwe bril past top!

31 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Super service en mooie zonnebrillen.

Super service en mooie zonnebrillen.
De verzending duurde iets langer dan gepland vanwege de speciale zonneglazen. Een telefoontje naar de klantenservice en het werd sneller verzenden dan verwacht.

Goed bedrijf en top klantenservice

8 agosto 2024
Valutata 4 stelle su 5

De glazen in de bril…

De glazen in de bril (multifocale-polaroid zonnebril) zijn fantastisch, maar als ik het montuur van te voren had kunnen passen had ik toch voor een groter montuur gekozen.

7 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Site die niet na komt wat ze beloven

Op de site gezocht naar zonnebrillen op sterkte, ik had er namelijk zo snel mogelijk een nodig I.v.m. plotselinge oogontsteking en op vakantie gaan. In een mooie tabel st
Wat weergegeven hoelang de levering duurt bij elke optie die je kan kiezen. Precies aan de opties gehouden waardoor de bril onder “verzending binnen 3 dagen” viel. Bestelling geplaatst en in de bevestiging staat “verwachte verzending over 5 dagen”. Gebeld, om te kijken wat er mogelijk is voor bijvoorbeeld een spoedverzending. Niemand beschikbaar, antwoordnummer stuurt me door naar de mail. Mail gestuurd, nog altijd, na 15 dagen geen reactie op ontvangen. Na 7 dagen was de bril pas bezorgd. Eindstand, op vakantie zonder zonnebril op sterkte, omdat ze niks van wat ze beloven nakomen. Niet in de verzending en niet in de klantenservice. Waardeloos.

23 luglio 2024

Perfect

Helemaal op tijd geleverd zoals aangegeven op de website. Sterkte goed en super leuk model.
Ik ben blij voor deze prijs! ik kom zeker nog bestellen!

27 luglio 2024

prijs-kwaliteit goed

prijs-kwaliteit goed
Voor het eerst een bril online besteld via een "oud" bril recept, met cilinder en lees sterkte.
Wonderbaarlijk goed om door te kijken en leuk monteur (monteur had iets breder mogen zijn).
Ik ga zeker weer een bril bestellen hier.

29 luglio 2024

Betrouwbare kwaliteit

Deze 2de bril aangeschaft met tussenpozen van 5 jaar is ook weer uitstekend bevallen.
Hij komt prima in de buurt van mijn originele bril, aangeschaft bij een optometrist en zit ook direct goed zonder bijstellingen.
Het is een mooi montuur en prijs/kwaliteit is hij inclusief variofocus lenzen zeker z'n prijs waard.

3 agosto 2024
Valutata 4 stelle su 5

Had na een staaroperatie even een…

Had na een staaroperatie even een "tussenbril" nodig, heb de gegevens van mijn oude bril met de sterkte van de nieuwe lenzen doorgeven en dit werkte wonderwel, kon een dag na de operatie prima zien met de multifocale bril, enig minpuntje hij is wat zwaar en schuift naar voren. Maar ik heb er een prima bril aan om de periode van 6 weken tot de definitieve sterkte berekend is te overbruggen, en dat voor nog geen 60 euro.

31 luglio 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più