CENTURY 21 Benelux Recensioni 1.375

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ik had bij Katja onmiddellijk een heel goed gevoel. Ze is enorm enthousiast waaruit blijkt dat ze haar job met hart en ziel doet. Mijn zoektocht naar een appartement was een emotioneel gebeuren, en... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Kirsten was vlot bereikbaar en steeds behulpzaam bij vragen of 2e (3e en 4e) bezoeken. Verder gaf ze onafhankelijk advies over welke woning best geschikt was voor onze situatie. Thanks!

Valutata 5 stelle su 5

De verkoop van mijn studio met Tina is snel en vlekkeloos verlopen. Bijna alles qua documenten ging digitaal en Tina handelde zowat alles zelfstandig af. Wanneer er probleempjes waren of beslissingen... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Le personnel est vraiment à l'écoute fait tout pour nous aidé il m'ont vraiment aidé avec la maison de mon papa qui est décédé c'était vraiment pas facile mais ils ont tjr trouvé une solution un gran... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia immobiliare
  2. Amministrazione immobiliare
  3. Consulente immobiliare

Scritti dall'azienda

Chez CENTURY 21 nous nous engageons à trouver le bien de vos rêves. Onze CENTURY 21 kantoren helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis.

Informazioni di contatto

3 stelle
2 stelle
1 stella

Achat maison

Monsieur Louis Michaux est très présent pour les futurs acheteurs. Il a très bien négocié et nous a bien conseillé.

Je suis ravie d’acheter via Monsieur Michaux. Je le conseille vivement pour son professionnalisme, son écoute et sa disponibilité.

5 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede ervaring bij verkoop

- zeer goede begeleiding om de beslissing verhuren of verkopen te nemen
- het pand helpen voorbereiden voor de verkoop
- het pand aan een goede prijs verkocht binnen de vooraf aangegeven tijdspanne!

1 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

We hebben via Ben van Century 21 in…

We hebben via Ben van Century 21 in Wezemaal ons huis gekocht en alles hiervoor was heel aangenaam verlopen. Alle vragen werden vlot en duidelijk beantwoord en eventueel extra opzoek werk was geen enkel probleem. Als koper is dit zeker niet vanzelfsprekend bij alle makelaars

1 ottobre 2025

Risposta di CENTURY 21 Benelux

Bedankt voor de fijne review, Roel!

Een top team

Een top team! Ook wat moeilijk is, kan hier.
Vooral Jacky, kan alle moeilijke zaken oplossen. Mijn verkoop was moeilijk, heeft het toch weer klaar gekregen! Bij deze wil ik het ganse team van harte bedanken.
Ben heel tevreden, een echte aanrader.
Marinella

26 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Nous tenions à remercier l’agence…

Nous tenions à remercier l’agence Century 21 Lardinois pour son accompagnement dans le cadre de la mise en vente de notre maison, tout particulièrement Maxim. Nous ne manquerons pas de refaire appel à leurs services. Encore merci !!!
Julie

24 febbraio 2026

Goede en duidelijke communicatie

Goede en duidelijke communicatie. Van A naar Z gestructureerde begeleiding en uitstekende nazorg. Tijdens mijn aankoop waren momenten van procedurele onduidelijkheden en notarissen die altijd even goed meewerkte maar Christophe heeft altijd met zorg bemiddeld tot een succesvolle afloop. Ik ben een tevreden koper.

29 gennaio 2026

Risposta di CENTURY 21 Benelux

Bedankt! Altijd fijn om te horen dat mensen tevreden zijn over onze service

Valutata 1 stelle su 5

Agence century 21 Souverain - pratiques pour le moins interpellantes

Nous avons visité deux biens avec une certaine Stephanie de l’agence century 21 souverain.
Pour le premier bien nous avons eu toutes les peines du monde pour obtenir un simple décompte de charges de l’appartement à vendre et finalement nous avons abandonné le projet.
Pour le second, bien à connaissance de l’immeuble par une visite antérieure avec une autre agence qui a reçu une offre avant la notre, nous nous décidons dès la fin de la visite a faire offre. Quelle ne fut pas notre surprise de recevoir un document d’offre différent à signer comprenant :
- versement d’un acompte à l’agence au moment de la signature de l’offre alors que sur le site century 21 conseille bien de verser un acompte au moment du compromis et que tous les notaires préconisent versement de l’acompte au notaire,
- obligation de signature du compromis dans les 5 jours et de l’acte authentique dans les 3 mois alors que le délai raisonnable est de 4 mois au vu des difficultés d’obtention de tous les documents à Bruxelles, au risque de perte de l’acompte pour faute de l’acquéreur.

Nous avons pris contact avec notre notaire qui a confirmé notre point de vue et a proposé son aide.

En sus, était spécifié dans le document d’offre de l’agence que l’acheteur avait pris connaissance d’une fissure qui lui avait été montrée durant la visite, ce qui n’était aucunement le cas.
Soit, nous étions prêts à faire l’impasse et n’avons pas retiré notre offre malgré cela.

Notre offre avait une validité de 4 jours. Le 5ieme jour nous avons reçu un message insinuant que nous avions accepté de la prolonger d’un jour avec promesse d’une réponse dans la journée… réponse que nous n’avons finalement reçue que le lendemain, donc une semaine après la visite et le dépôt de notre offre. Réponse négative sans réelle justification.

Au cours de tout ce processus, aucune transparence : nous n’avons jamais su si et quand le vendeur a reçu notre offre, comment elle lui a été présentée (nous avions justifié notre proposition). Nous avons appris par consultation du site que la vente avait été réalisée.

Nous avons personnellement vendu notre maison via l’intermédiaire d’une agence ô combien plus respectueuse tant du vendeur que de l’acheteur, et qui nous a d’ailleurs permis de rester tous en excellents termes.

Nous ne consulterons plus les annonces century 21 et déconseillons totalement cette agence qui nous a démontré par deux fois qu’elle n’a absolument aucun respect pour l’acheteur potentiel. Puisse notre expérience servir à d’autres.

5 febbraio 2026

Très satisfait

Très satisfait de la prise en charge pour la vente de ma maison. Ils s'occupent de tout et vous tiennent informés rapidement des offres et des démarches entreprises en vous conseillant sur celles-ci. Ils sont sérieux et professionnels. Maison vendues rapidement (4 jours)

24 febbraio 2026

Prima service bij pandwissel

Wij hebben een bijzonder fijne samenwerking gehad met Christophe. Hij was steeds eerlijk, correct en professioneel in zijn aanpak. Tijdens onze pandwissel heeft hij ons van A tot Z uitstekend begeleid en zowel de verkoop als de aankoop vlot en zorgvuldig geregeld.

23 febbraio 2026

Risposta di CENTURY 21 Benelux

bedankt voor de mooie woorden!

immokantoor century 21

Hallo het immokantoor century 21 heeft goed werk geleverd en zeker de persoon die ons zo goed en vriendelijk en zeer zeker op de hoogte was van alles wat ze gedaan heeft Tina dankjewel voor de goede service

13 febbraio 2026

Risposta di CENTURY 21 Benelux

Bedankt voor de fijne samenwerking & het vertrouwen, Nancy!

Uitstekende service!

Helena heeft mij enorm goed geholpen bij de huur van mijn appartement. Ze was zeer vriendelijk en behulpzaam. Alles stond duidelijk in het teken van de klant, wat me een warm en gerust gevoel gaf.
Ik kon met al mijn vragen bij haar terecht, zelfs nog na het ondertekenen van het contract.

Een absolute aanrader!

1 febbraio 2026

We zijn ontzettend tevreden over Thomas Vranckx

We zijn ontzettend tevreden over de begeleiding die we kregen bij de verkoop van ons huis. Vanaf het eerste contact merkten we dat Thomas betrouwbaar, professioneel en zeer ervaren is.
Daarnaast was hij opvallend empathisch: hij nam echt de tijd om naar ons te luisteren, begreep onze situatie en speelde daar op een warme, menselijke manier op in.
De kennis van zaken was duidelijk merkbaar in elke stap van het proces. Er werd snel en efficiënt gehandeld, waardoor alles zeer vlot verliep. We kregen altijd duidelijke en transparante communicatie, wat enorm geruststellend was.
Dankzij Thomas zijn inzet, expertise en menselijke aanpak konden we ons huis zorgeloos en succesvol verkopen. We kunnen Thomas dan ook zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrokken en deskundige vastgoedmakelaar.

11 dicembre 2025

Risposta di CENTURY 21 Benelux

Heel erg bedankt voor de fijne review!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più