Cecilie's - Cecilie's Herlev Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Hørkær 1, 2730 Herlev, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

It’s a great place, where to play bowling and pool (we did not try minigolf, but there were a lot of people playing). Snacks for bowling in picture looks smaller when making reservation) than they ac... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Stedet er ok, dog slidt og på varme dage er luften tæt derinde. Konceptet er godt og personalet er venlige.

Valutata 5 stelle su 5

Vores firma havde et bestilt personale arrangement med Bowling og mad, Dinner Bowling. Cecilies var forberedte og modtagelsen var nem. Bowlingen gik fint og teknikken spillede. Maden blev serveret... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse spille minigolf hos Cecilie's i Herlev. Rigtig gode baner og søde unge mennesker til at betjene os. Dejligt man også er i tørvejr og kan hygge mange timer. Bestemt ikke sidste... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro divertimenti
  2. Bowling
  3. Hamburgereria
  4. Bar con musica dal vivo
  5. Pista da minigolf
  6. Bar sport

Scritti dall'azienda

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute

Scrivi una recensione

God musik, lækker mad

God musik. Lækker buffet

Hej Susanne
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at du havde en god koncert 🎶 🎷 Og at maden var god🤩 Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Valutata 4 stelle su 5

Flink personale og udfordrende…

Flink personale og udfordrende golfbaner.

Vi var der en dag uvidende om at der skulle spilles højlydt jazz i 2 timer. Det synes jeg der manglede at blive reklameret for, da jeg bestilte mit besøg - det ændre hele oplevelsen ved “hyggelig minigolf”.

Pricy

Hej Bertram
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at minigolfbanen gav lidt udfordringer 🏌️‍♂️ Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - det sender vi straks videre til teamet🤩 Vi er kede af, at I blev forstyrret af vores live jazzmusik🎷 og ikke mindst, at I ikke følte jer informeret på forhånd. Det tager vi til os, så vi kan blive bedre. Vi håber, at vi kan byde jer velkomne igen en anden gang 🎳

Valutata 2 stelle su 5

Der var et kæmpe orkester der spillede…

Der var et kæmpe orkester der spillede så højt, at vi ikke kunne snakke imens vi spillede minigolf. Vi vidste ikke de var der.

Hej Lea
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er kede af at høre, at jeres besøg blev spoleret af vores live jazz arrangement😕 Vi har gjort opmærksom på arrangementet på vores hjemmeside, men det er jo ikke sikkert, at i har set det på forhånd- så det er vi selvfølgelig kede af. Vi tager din feedback til os og arbejder på at få en infoboks på vores bookingsystem, så man kan se, hvis der er et arrangement, når man bestiller. Vi håber, at vi kan byde jer velkommen igen en anden gang🎳

Valutata 5 stelle su 5

God mad og drikke samt fantastisk…

God mad og drikke samt fantastisk orkester Frankie Sixfinger. Tak for i dag og på gensyn😀

Hej Lars
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at du nød koncerten med Frankie Sixfinger🎷🎶 og ikke mindst maden 🤩
Vi ses en anden gang 🙌🏼

Lækker mad og skøn musik

Lækker mad og skøn musik
Og lidt mere styr på kø til buffet

Hej Marianne
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at du nød koncerten og maden 🤩🎷🎶 Og at der ikke var for meget kø til maden! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🙌🏼

Valutata 4 stelle su 5

Vi synes det var en god oplevelse

Vi synes det var en god oplevelse. Vi synes der var et stort udvalg af baner til minigolf. Dog må der gerne komme lidt flere bowlingkugler som små børn kan løfte

Hej Mie
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse på minigolfbanerne🏌️‍♂️🤩 Og vi tager din feedback omkring bowlingkugler til børn med videre🎳
Vi håber, at vi ses igen en anden gang🙌🏼

God aften hos Cecilie’s

God aften hos Cecilie’s. Maden var varm og smagte godt.

27 febbraio 2026

Hej Stinne
Tusind tak for din anmeldelse🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at du havde en god aften her hos os med god mad - det er jo præcis sådan, det skal være🤩🙌🏼
Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen en anden gang 🎳

God 🍔

Godt sted med god mad👊

23 febbraio 2026

Hej Niklas
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du kan lide maden 🍔 Det betyder meget for os!
Vi håber, at vi ses igen en anden gang 🎳

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe succes til en børnefødselsdag med…

Kæmpe succes til en børnefødselsdag med 20 børn der går i 3. Alt gik lige efter planen. Service var i top

Hej Ayten
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at i havde en god fødselsdag hos os - og at alt gik, som det skulle😄 Og den ros giver vi straks videre til teamet - det bliver de glade for! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳 //Team Cecilie’s

Valutata 5 stelle su 5

Super sted og mega god service

Hej Helle
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - det bliver de glade for at høre! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Valutata 5 stelle su 5

Hyggeligt og venligt personale.

Det var rigtig hyggeligt og meget venligt personale. Det var fedt at man kunne spise uden at blive forstyrret af bowling ved siden af.

Hej Jonas
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og kunne spise uforstyrret! Den ros sender vi straks videre til teamet - det bliver de glade for at høre. Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Valutata 4 stelle su 5

Vi havde en dejlig aften

Vi havde en dejlig aften, gode burgere og et fint sted. Fine bowlingbaner og minigolfbaner. Et godt udvalg af øl😊

Der kunne være mere rent, måske lige tørre bordene af engang imellem, toiletterne mv.

21 febbraio 2026

Hej Sanne
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og det kan du tro, at vi tager med videre til teamet, så vi kan blive endnu bedre! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Super oplevelse!

Gode faciliteter, nem og gratis parkering, lydhør og serviceorienteret medarbejdere samt gode burger menuer!
Alt i alt: super oplevelse !

21 febbraio 2026

Hej familien Bach
Tusind tak for jeres anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og hvor er det fedt, at det hele spillede, og at burgerne var gode!
Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Hyggeligt sted

Hyggeligt sted

Hej Trine
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳 //Team Cecilie’s

Valutata 4 stelle su 5

Fantastisk sted med en god service

19 febbraio 2026

Hej Lise
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - og ikke mindst, at servicen var i top 😄 Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Hyggelig minigolf på sjove baner

Hyggelig minigolf på sjove baner

Hej Aage
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og hvor er det dejligt at høre, at minigolfbanerne var sjove! Vi håber, at vi ses igen en anden gang.

Hyggelig aften med veninde

Jeg besøgte Cecilies med en god veninde. Vi spillede shuffleboard og spiste en virkelig god bøf med fritter og bearnaisesauce ( og drak et par øl). Bøffen var virkelig mør og perfekt stegt og saucen hang fast på fritterne, som den skal! Virkelig godt måltid!
Vi havde en hyggelig aften, der var masser af mennesker og god stemning. Så skal du hygge dig med en flok veninder, så kan Cecilies altså også det. Vi siger tak for mad og god service hele aftenen. Vi kommer tilbage for mere bøf og hygge ;)

7 febbraio 2026

Risposta di Cecilie's - Cecilie's Herlev

Hej Nielsen Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at i havde en hyggelig aften hos os 😄 Og hvor er det fedt, at maden var god og masser af god stemning! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Valutata 5 stelle su 5

Som altid en fantastisk oplevelse med…

Som altid en fantastisk oplevelse med god mad, maser af plads og sødt personale. Vi kommer snart igen :)

18 febbraio 2026

Hej Frederik
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og hvor er det fedt, at maden var god! Den ros giver vi straks videre til teamet! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Valutata 1 stelle su 5

Minigolfer var alt for mange mennesker lukket…

Der var alt for mange mennesker lukket ind til minigolf i Herlev. Desværre. Vi prøvede højst 4til 5. baner, på 1,5 timer...resten var ventetid og skænderier indbyrdes fordi folk hoppede rundt mellem banerne. Slet ikke som i Cillei city 2. Hvor bane bestillingen lukkes ned på nettet når der er fyldt. Øv..øv.. pengene ud af vinduet.

16 febbraio 2026

Hej Lisbet
Tusind tak for din anmeldelse og fordi du deler jeres oplevelse med os 🙏

Det er vi virkelig kede af at læse. Minigolf skal være en hyggelig oplevelse – ikke præget af ventetid og irritation ⛳
Selvom vores bookingsystem ikke viste fuld kapacitet den pågældende dag, er det selvfølgelig jeres oplevelse, der tæller. Og den lyder desværre ikke, som den burde. Det beklager vi.

Du er altid meget velkommen til at tage fat i vores personale under besøget – de hjælper gerne med at skabe bedre overblik og ro i spillet 😊

Vi håber, at vi får mulighed for at give jer en langt bedre oplevelse en anden gang ⛳✨
//Team Cecilie's

Valutata 1 stelle su 5

Vi havde bestilt tid til bowling

Vi havde bestilt tid til bowling. Da vi kom og skulle til at bowle virkede banen ikke, så vi kaldte efter hjælp, og der kom først hjælp efter 10 min.Så vi gik glip af 15 minutter af vores bowlingtid vi havde betalt for. Øv oplevelse:(

17 gennaio 2026

Hej Lara
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🙏
Det er vi naturligvis kede af at høre 😔
Det er selvfølgelig en ærgerlig oplevelse, når noget teknisk driller, og det påvirker jeres spilletid 🎳
Vi beklager meget ventetiden på hjælp samt, at I gik glip af en del af den tid, I havde betalt for.

Til en anden gang skal du endelig tage fat i vores personale på dagen, så de kan finde en løsning med det samme. Vi vil altid gerne hjælpe og rette op, hvis noget ikke spiller, som det skal 😊

Vi håber at se dig igen en anden gang til en meget bedre oplevelse✨

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più