Cecilie's - Cecilie's Herlev Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Hørkær 1, 2730 Herlev, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

It’s a great place, where to play bowling and pool (we did not try minigolf, but there were a lot of people playing). Snacks for bowling in picture looks smaller when making reservation) than they ac... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Stedet er ok, dog slidt og på varme dage er luften tæt derinde. Konceptet er godt og personalet er venlige.

Valutata 5 stelle su 5

Vores firma havde et bestilt personale arrangement med Bowling og mad, Dinner Bowling. Cecilies var forberedte og modtagelsen var nem. Bowlingen gik fint og teknikken spillede. Maden blev serveret... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse spille minigolf hos Cecilie's i Herlev. Rigtig gode baner og søde unge mennesker til at betjene os. Dejligt man også er i tørvejr og kan hygge mange timer. Bestemt ikke sidste... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro divertimenti
  2. Bowling
  3. Hamburgereria
  4. Bar con musica dal vivo
  5. Pista da minigolf
  6. Bar sport

Scritti dall'azienda

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

917 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fedt fedt fedt!

God service, søde mennesker og rigtig god stemning.

17 marzo 2026

Hej Eskild
Tusind tak for din anmeldelse 🙌🏼 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at alt spillede🤩
Vi håber, at vi ses igen en anden gang✨

Valutata 4 stelle su 5

Gode aktiviteter men langsom betjening

Rigtig god oplevelse. Personalet var langsomme til at tage imod vores mad ordre. Men maden kom hurtigt og smagte fint. Efter så bowlede vi og det var rigtig fint

16 marzo 2026

Hej Lara
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at det var en god oplevelse at besøge os🤩 Og vi er glade for at høre, at maden var god ☺️
Vi håber, at vi ses igen en anden gang ✨

Bowling evening

Bowling evening

Hi Gopalakrishna
Thann you so Much for your review🙏🏼 We’re happy to hear, that you had fun bowling with us🤩🎳 Hope to see you again soon

Valutata 5 stelle su 5

Altid hyggeligt at besøge jer

Altid hyggeligt at besøge jer. Tak

Hej Jacob
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi så glade for at høre 🤩 Vi håber, at vi ses igen en anden gang 🎳

Valutata 2 stelle su 5

Vi har nu været på bane 6 (Herlev) i 40…

Vi har nu været på bane 6 (Herlev) i 40 minutter. Banene har været i uorden det meste af tiden. Vi laver ikke andet end at tale med personalet. Ellers er her hyggeligt og god stemning.

Hej Erik
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er godt nok kede af at høre, at der var problemer med bowling og lang ventetid - det er mega irriterende, og det skal jo bare virke 🎳😕 Jeg har talt med teamet i Herlev, som fortæller, at de har løst det i fællesskab med jer på dagen, men hvis det ikke var det selskab, som du var en del af, så send os endelig en mail til ditte@cecilies.dk, så finder vi en løsning ✨

God service, rart personale

13 marzo 2026

Hej Preben
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os 🤩 Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - det bliver de glade for at høre ☺️ Vi håber, at vi ses igen en anden gang ✨

Super nice as always

Super nice as always

14 marzo 2026

Hi Andrei
Thank you so much for your review🙏🏼 We’re really happy to hear that 🤩 Hope to see you again soon ✨

Valutata 5 stelle su 5

Super cool lokaler og dejlig atmosfære

12 marzo 2026

Hej Johnni
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os 🤩 Vi håber, at vi ses igen en anden gang ☺️

Valutata 4 stelle su 5

Super god oplevelse for de unge

Vi havde er meget fint arrangement for 8-klasse.
Blev taget godt imod og der var styr på booking, baner og mad.
Betjening var søg og imødekommende.

Alle unge hyggede sig i de tre timer vi var der

12 marzo 2026

Hej Morten
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at de unge mennesker hyggede sig hos os 🤩
Vi håber, at vi ses igen en anden gang ✨

Hyggelige omgivelser

En spændende minigolfbane.

11 marzo 2026

Hej Per
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi glade for at høre, at du synes - og dejligt at du havde en god oplevelse her hos os 🤩⛳️🏌️‍♀️
Vi håber, at vi ses igen en anden gang☺️

Firmaarrangement

Vi havde fornøjelsen af at afholde vores firmaarrangement hos jer, og det blev en virkelig hyggelig og vellykket aften.

Konceptet er både sjovt og anderledes, og det skabte en rigtig god stemning blandt alle deltagerne. Det var tydeligt, at der er tænkt over detaljerne, og det gjorde oplevelsen endnu bedre.

Samtidig vil vi gerne fremhæve personalet, som var utrolig høflige, imødekommende og meget servicemindede hele aftenen. Man følte sig virkelig velkommen, og alt blev afviklet på en professionel og behagelig måde.

Tak for en rigtig god oplevelse og en skøn aften – vi kommer meget gerne igen og kan varmt anbefale jer til andre, der skal arrangere et firmaarrangement. Inter-Gastro A/S

11 marzo 2026

Hej Sus
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at det blev en god oplevelse for alle, og tusind tak for anbefalingen - det betyder rigtig meget for os 💚
Vi glæder os til at se jer igen en anden gang ☺️

Valutata 5 stelle su 5

Venlige og imødekommende personale og…

Venlige og imødekommende personale og gode baner og rimelig udvalg af kugler.

11 febbraio 2026

Hej Steen
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med bowling hos os 🤩🎳 Og tusind tak for ros til vores personale - den sender vi straks videre til teamet ☺️
Vi håber, at vi ses igen en anden gang✨

10 marzo 2026

Hej Rakel
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og at du fik en god service hos os🤩 Vi håber, at vi ses igen en anden gang ✨

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse og en skøn stemning…

Super god oplevelse og en skøn stemning i Cecilies 🙌

Kan kun anbefale stedet til dit næste arrangement - privat eller arbejdsrelateret, begge dele kan anbefales 🎉

6 marzo 2026

Hej Nevin
Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre, at du havde en super god oplevelse hos os🙌
Og tusind tusind tak for anbefalingen 🎉
Vi håber at se dig igen snart til endnu en hyggelig aften.

De var rigtig godt

De var rigtig godt, god og venlig medarbejder

8 marzo 2026

Hej
Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre! Dejligt at du havde en god oplevelse hos os og mødte en god og venlig medarbejder 🙌
Vi håber, vi får lov til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Familie hygge

Personalet var venlige og imødekommende.
Hurtig ekspedition, og super dejlig lækker mad.
Der var rigeligt, så alt i alt en god oplevelse med bovling og mad.
Vi kommer igen.

7 marzo 2026

Hej Maybritt
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre! Vi er rigtig glade for, at I havde en god oplevelse med både bowling og mad hos os 🎳🍔
Skønt også at høre, at I oplevede vores personale som venlige og imødekommende - den ros sender vi straks videre til teamet🙌
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang😊

Bowling.

fin, ikke så meget at skrive. Bowling.

7 marzo 2026

Hej Jesper
Tusind tak for din anmeldelse – fedt at du havde en god oplevelse hos os🎳 Vi håber, at vi ses igen en anden gang✨

//Team Cecilie’s 🎳

Minigolf

Jeg havde arrangeret at min mand og jeg skulle spille minigolf i forbindelse med hans fødselsdag.
Det var en virkelig god oplevelse. Banerne var af tilpas sværhedsgrad til os nybegyndere. Atmosfæren er god og der er pænt og rent.

5 marzo 2026

Hej Malene
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre! Det lyder som en skøn måde at fejre fødselsdag på ⛳🎉
Vi er glade for, at I havde en god oplevelse🙌
Vi håber at se jer igen en anden gang 😊

Valutata 5 stelle su 5

Alt fungeret fra vi kom til vi gik

Alt fungeret fra vi kom til vi gik, derudover lækkert mad.

Det hele til en meget fair pris.

Tak for endnu en god aften hos jer.

4 marzo 2026

Hej Bent
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at alt fungerede fra I kom til I gik 🙌

Tak fordi I lagde vejen forbi – vi er glade for, at I havde endnu en god aften hos os 🎳🍔

Valutata 5 stelle su 5

God og serviceminded betjening.

God og serviceminded betjening.

4 marzo 2026

Hej Kristian
Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre! Tak 🙌

Vi håber at se dig igen snart til en ny tur på banerne 🎳

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più