Vi har fået lavet rigtig flotte gulve i hele underetagen af vores nye Hus. Vi havde mange spørgsmål før og under, og Claus tog sig masser af tid til at imødekomme dem. Der var ligeledes masser af flek... Leggi di più

Stor ros til CBJgulvteknik. Vi fik lagt det flotteste PU gulv i vores entre af Stefan fra CBJ. Et firma der arbejder med præcision-total lige kanter og flotte afslutninger. Stor anbefaling herfra.... Leggi di più

Vi har fået lavet et fint epoxy garagegulv af Claus / cbjgulvteknik. Claus var meget tålmodighed ifm. tilbudsgivning og svarede på alle vores spørgsmål. Da beslutningen så endelig var taget blev der o... Leggi di più

Effektivt fra første kontakt. God og kyndig rådgivning omkring gulvtype og ikke mindst farve fra Claus. Præcis udførsel, og meget ansvarlig og pålidelig, da der var behov for finjustering efter udl... Leggi di più

1. Ditta specializzata in pavimentazioni

Hos os cbjgulvteknik laver vi alt inden for flydende og fugefri gulve Erfaring er +12 år Altså epoxy, newyorker, garagegulve, industribelægning, polyurethan gulve, designer gulve, blendgulve, hos os er det kun fantasien der sætter grænserne Din drøm vores passion Ejeren er Claus Boo Jensen En mand med stor passion inden for gulve og er altid imødekommende og snaksaglig og med på moden inden for gulvene.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Flot PU-blend i privat bolig

Claus har lagt et flot PU-blend i vores bryggers, køkken-alrum og gang.
Claus har svaret kompetent på alle vores spørgsmål - både på sms og telefon. Meget fleksibel ift. tidspunkt for udførelse af gulvet.

Der var sket en fejl i matlakken (fra leverandøren), som Claus kom og rettede meget hurtigt.

17 febbraio 2025

TOP behandling hos CBJ Gulv teknik /…

TOP behandling hos CBJ Gulv teknik / Claus.
Vi har fået lavet det lækreste PU gulv i hele vores nybyggede hus af Claus / CBJ Gulv teknik. Vi er både super tilfredse med resultatet. Vi har været meget trygge i hele forløbet, og aftaler er blevet overholdt.
Alt i alt en 5 stjernet oplevelse.

11 marzo 2025

Flot udført arbejde (PU gulv)

Flot udført arbejde. Og til tiden (det er ikke altid en selvfølge…)!
Claus har lavet det fedeste PU gulv ifm renovering af vores køkken.
Vi er meget tilfredse. Både med resultatet og forløbet.
Tid af aftaler er blevet overholdt hele vejen igennem.
Og så er han en flink fyr ovenikøbet.
Varmeste anbefalinger herfra.
Tak.

28 febbraio 2025

PU-gulv i showroom

Vi fik Claus fra CBJ Gulvteknik til at renovere gulvet i vores showroom, og resultatet oversteg alle vores forventninger. Arbejdet bestod i at lægge et nyt PU-gulv, og det blev udført med en fantastisk sans for detaljer og høj faglighed.

Fra start til slut var kommunikationen med Claus helt i top. Han sørgede for at holde os opdateret gennem hele processen og gav os gode råd om vedligeholdelse af gulvet.

Det færdige resultat er virkelig imponerende – gulvet har en flot og jævn overflade, der giver rummet et moderne og eksklusivt udtryk. Det er tydeligt, at Claus er en ekspert inden for sit felt, og vi kunne ikke være mere tilfredse med det arbejde, han har leveret.

Vi kan varmt anbefale CBJ Gulvteknik til alle, der ønsker professionelle og holdbare løsninger, uanset om det er til privat eller erhverv. Tak for et fremragende stykke arbejde!

Schiedel Skorstene

17 giugno 2024

Professionelt arbejde

Vi har haft en rigtig positiv oplevelse med CBJ Culvteknik APS. Der har udført et super godt arbejde med etablering af Epoxygulv i vores Garage. Vi er meget tilfredse med resultatet.

Hele processen forløb både effektivt og behageligt, især takket være Claus. Han gjorde det hele nemt for os som kunde med rigtig god sparring og ikke mindst en meget professionel tilgang til tingene.

Vi er ikke i tvivl om, at hvis vi skal have lagt Epoxy igen ville vi ringe til Claus. Så derfor kan vi også roligt anbefale CBJ Culvteknik Aps til andre.

3 gennaio 2025

Professionelt arbejde

Jeg har fået lavet en rigtig slidstærk 3 lags epoxy i mit værksted, det ser rigtig godt ud, og kan klart anbefales😊
Jeg er fuldt ud tilfreds 😊
Tak for det lækre gulv 😊💪🏼

14 ottobre 2024

Kæmpe anbefaling herfra

Claus udførte et enormt flot stykke arbejde i vores garage, da vi tilbage i sidst i august, fik lavet epoxy i vores garage.

Før var det et spartlet gulv, som krakelerede grundet vand og snavs fra biler. Nu er det en verden til forskel, hvor vi nyder at rende derud i strømpesokker.

Prisen var skarp og arbejdet var udført flot.

Ps. har lige vasket gulvet med vandslange. Det spiller bare 👍

Kæmpe anbefaling herfra.

29 agosto 2024

Super flot og veludført arbejde

Super flot og veludført arbejde. Claus ringede tilbage 5 min efter jeg havde skrevet til ham på hans hjemmeside. Han gav god service og vejledning gennem hele beslutnings processen.
Vi er meget glade for det udførte arbejde og vil til en hver tid anbefale Claus til andre.

28 ottobre 2024

PU-gulv lagt som del af renoveringsprojekt

Helt fra start var Claus imødekommende og gav professionel sparring omkring vores nye gulv.
Vores udgangspunkt var et gråt PU-gulv med et afdæmpet spil, og her kunne Claus ud fra sine referencer finde præcis det gulv med de nuancer vi ønskede.

Gulvet er nu lagt og igennem hele processen har Claus informeret, sendt billeder og været tilgængelig.
Resultatet taler for sig selv, og kvaliteten er helt i top.

Claus og teamet skal have de varmeste anbefalinger, så leder I efter håndværk hvor kvaliteten er fra øverste hylde, så er CBJ Gulvteknik det rigtige valg.

27 ottobre 2024

Super god service ved Claus

Super god service ved Claus. Venlig og imødekommende. Hurtig og præcist stykke arbejde til en god pris.
Kan klart anbefales her fra.

Claus har lagt et flot Weber Designfloor her hos os da alt andet slog fejl

Tak for et veludført stykke arbejde og A-klasse service.

2 settembre 2024

140kvm PU blend gulv i nybyg

Vi har haft Claus til at lave 140kvm PU blend gulv i hele vores nybyggede hus. Der er intet at udsætte på hverken processen eller resultatet. Det spiller bare! Alle der har prøvet at bygge, ved hvor vigtigt det er at byggeplanen overholdes og ved Claus var det hele klar til tiden til denæste håndværkere.
Stor anbefaling herfra!

19 agosto 2024

Mega dygtig og sindsyg effektiv. Redningen når det hele er håbløst.

Claus har lavet et weber design gulv i mine butiks lokaler i 11. time fordi den oprindelige plan gik i vasken. Han leverede lyn hurtigt, da det skulle stå klar til åbning af min frisør salon, og det oprindelige gulv desværre pludselig ikke kunne bruges som ellers forventet. Trods sommerferie og udfordringer med at skaffe materialerne så løste han det.
Claus har lavet et sindsygt smukt gulv som samler mine lokaler til en smuk helhed og mine kunder roser det hver dag. Jeg er SÅ glad for resultatet og har på intet tidspunkt fortrudt, jeg kan på det varmeste anbefale Claus, både for resultatet, arbejdsindsatsen, effektiviteten, tiden og fordi han går et ekstra skridt eller 1000 for sine kunder, samt hans altid gode humør.

26 luglio 2024

Polyuretan gulv i udestue

Vi skulle have et polyuretan gulv (pu gulv) i vores nye udestue og vi havde fået Claus anbefalet af en fælles bekendt.
De meget varme grader i glas udestuen gav desværre udfordringer da gulvet kogte op og det kom en masse små bobler på gulvet, hvilket var virkelig øv.
Jeg kontaktede claus og han sagde med det samme, det skal vi nok få styr på.
Han kom få dage efter, sleb gulvet og lagde gulvet på ny. Vi fik styr på varmen og nu har vi et rigtig flot polyuretan gulv.
Det var fedt at Claus svarede med det samme og kom hurtigt og udbedrede gulvet og gennem hele processen gav han os ro og vished om, at det bliver skide godt og at han ikke efterlader noget som ikke er super flot lavet.
Det er nemt at mærke at Claus går utrolig meget op i sit håndværk som han iøvrigt er virkelig dygtig til. Han går ikke på kompromis med resultatet hvilket er fedt.
Jeg kan varmt anbefale Claus👏🏻👏🏻

28 giugno 2024