Effektivt fra første kontakt. God og kyndig rådgivning omkring gulvtype og ikke mindst farve fra Claus. Præcis udførsel, og meget ansvarlig og pålidelig, da der var behov for finjustering efter udl... Leggi di più

Vi har fået lavet et fint epoxy garagegulv af Claus / cbjgulvteknik. Claus var meget tålmodighed ifm. tilbudsgivning og svarede på alle vores spørgsmål. Da beslutningen så endelig var taget blev der o... Leggi di più

1. Ditta specializzata in pavimentazioni

Hos os cbjgulvteknik laver vi alt inden for flydende og fugefri gulve Erfaring er +12 år Altså epoxy, newyorker, garagegulve, industribelægning, polyurethan gulve, designer gulve, blendgulve, hos os er det kun fantasien der sætter grænserne Din drøm vores passion Ejeren er Claus Boo Jensen En mand med stor passion inden for gulve og er altid imødekommende og snaksaglig og med på moden inden for gulvene.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Kæmpe anbefaling

Vi har fået lavet rigtig flotte gulve i hele underetagen af vores nye Hus. Vi havde mange spørgsmål før og under, og Claus tog sig masser af tid til at imødekomme dem. Der var ligeledes masser af fleksibilitet undervejs, da vores projekt skred en uge. Yderst kompetente og meget omhyggelige. Stor anbefaling fra os!😊

20 aprile 2026

Faglighed stolthed og til at regne med

Præcis udførsel, og meget ansvarlig og pålidelig, da der var behov for finjustering efter udlægning. De holder hvad de lover, og de har styr på, hvad de laver. Man er ikke i tvivl om, at der ligger faglig stolthed bag. Så stor ros til Stefan for det flotte stykke arbejde.

7 aprile 2026

Varm anbefaling

Super flot garage gulv lavet af cbj gulvteknik. Utrolig imødekommende gut og yderst kompetent samt omhyggelig. Tog sig tid til nysgerrige spørgsmål. Varm anbefaling herfra.

10 aprile 2026

Gik en ekstra mil for gulvet

Et uventet bøvlet betondæk fik ikke stoppet Claus - tværtimod gik han “en ekstra mil” som sikrede ikke bare et smukt, men også holdbart PU gulv. Kæmpe ros for både look og indsatsen til Claus! Kan kun anbefale 👍

27 marzo 2026

Flake floor i garage

CBJ Gulvteknik lavede garagegulv / flake floor epoxy. Claus var meget imødekommende i kommunikationen og kom med råd og vejledning ift. at jeg ønskede et mørkt gulv, hvorfor han foreslog flake floor. Ved første udførsel oplevede vi lidt udfordringer med gulvet, men Claus sendte hurtigt sin dygtige medarbejder ud og gulvet er nu præcis som ønsket og aftalt. Det spiller maks 👍 dygtig og behagelig og en håndværker, der tager ansvar for sit arbejde; CBJ kan anbefales.

13 marzo 2026

Kanon fyr - godt forløb - godt resultat.

Kanon fyr - godt forløb - godt resultat.

Vi har i forbindelse med en større renovation brugt CBJ til opretning af eksisterende gulv og dertil lave et færdigt PU gulv til os.

Opgaven var ikke nem at gå til, men det blev mødt med åbne arme, og resultatet blev som vi ønskede det.

Kanon service, transperante, agile, prismæssigt konkurrencedygtige og så var der ild i stemmen - alt kan lade sig gøre, og jeg er vild med det.

Tak for hjælpen!

1 gennaio 2026

Fik lavet et flake gulv i mit multi…

Fik lavet et flake gulv i mit multi hus, jeg er intet mindre end imponeret over firmaets professionelle håndtering af opgaven, hurtig, ordentlig og til at stole på hele vejen igennem😃 Tak for et flot gulv.

27 gennaio 2026
Logo di Cbjgulvteknik

Risposta di Cbjgulvteknik

Tusind tak for den fine anmeldelse det sætter vi stor pris 💪

ansvarsbevist håndværker

jeg har fået lavet et nyt garagegulv af CBJ Gulvteknik, Claus leverede en service, der var både professionel og imødekommende fra start til slut. Han var punktlig, holdt alle aftaler og viste stor ansvarlighed gennem hele processen.

Kvaliteten af arbejdet taler for sig selv – gulvet står super flot og solidt, præcis som lovet. Jeg kan varmt anbefale CBJ Gulvteknik til alle, der ønsker høj kvalitet, god service og en fagmand, der virkelig går op i sit arbejde.

5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

17 ottobre 2025

Super tilfreds

Jeg valgte cbjgulvteknik fordi, efter en snak med Claus og hans smilende og glade personlighed gav mig trykhed i at resultatet nok skulle blive godt og det er det også jeg er super tilfreds med mig flake gulv i garagen det er så flot med lige kanter hele vejen rundt

29 ottobre 2025

Super flot Flake gulv

Super flot flake gulv er lavet af Cbj gulvteknink i vores garage.
God vejledning vedr. valg af gulv type samt farver.
Meget imødekommende overfor vores tidsplan for udførslen af arbejdet, og alle aftaler/tidsplaner blev 100% overholdt.
Kan kun varmt anbefale Cbj Gulvteknink.
Rigtig flot gulv.

16 ottobre 2025