Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super lækkert produkt, købte 1 gram O.G Kush, har før dampet CBD, men det her virker bare bedre, det bliver bedre optaget i lungerne og er ikke forarbejdet på samme måde, og man mærker effekt efter 5... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Forleden besøgte jeg butikken på Vesterbrogade. Da jeg er nybegynder inden for CBD og andre produkter, havde jeg en håndfuld spørgsmål. De blev besvaret kompetent, venligt og tålmodigt af den nærv... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg vil ikke anbefale nogen at handle her. Produkterne hverken dufter eller ser indbydende ud. De buds jeg har modtaget var fuldkommen brune og knas tørre. Jeg har lugtet til hø-lofter som lugtede... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di cannabis
  2. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

CBDanmark begyndte for over 6 år siden med at tilbyde CBD blomster til det danske marked. Siden da er sortimentet vokset, og i dag samler vi både vores egne produkter og et bredt udvalg af danske brands, der deler vores værdier. Vi sætter en ære i at fremme en etisk og ansvarlig tilgang til cannabisbranchen – en branche, hvor gennemsigtighed og troværdighed er altafgørende. Hos os finder du udvalgte CBD olier, blomster og tilbehør, hvor kvalitet, bæredygtighed og sikkerhed altid vægtest højest. Alle produkter er laboratorietestede og godkendte inden for EU’s rammer, du kan altid føle dig tryg, når du handler hos os. .

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse med CBDanmark.

Jeg bestilte fra CBDanmark.dk og havde i starten lidt bekymring omkring min ordre, da tracking stod længe på “afventer oplysninger”. Jeg tog derfor kontakt til dem via Instagram, hvor de svarede hurtigt og venligt.

Undervejs viste det sig, at den første pakke sandsynligvis var blevet væk hos transportøren (GLS). CBDanmark reagerede dog meget professionelt på situationen – de kontaktede transportøren, sendte en ny pakke med det samme og holdt mig løbende opdateret.

Dagen efter blev den nye pakke registreret hos GLS, og jeg modtog den kort tid efter. Som en ekstra gestus havde de endda lagt lidt ekstra i pakken som undskyldning for forsinkelsen.

Alt i alt en rigtig god oplevelse med god kundeservice, hurtig løsning på problemet og venlig kommunikation hele vejen igennem. Jeg handler gerne hos dem igen.

5 marzo 2026

Super service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

I dag d. 2. marts mødte jeg Toke i butikken på Vesterbrogade. Jeg fik en virkelig god kundeoplevelse fra start til slut. Han tog sig tid til at besvare alle mine (måske lidt mange) spørgsmål med stor tålmodighed og tydelig faglig kompetence.

Man føler sig virkelig godt taget imod, og det er tydeligt, at han går op i sit arbejde og sine kunder. Kan klart anbefales!

2 marzo 2026

Bedste CBD man kan få

Bedste CBD man kan få. Det dufter og smager bedere end nogle alternativer jeg har prøvet. De har en rigtig flot butik på Vesterbro med mange spændene varer som man ikke finder andre steder.

11 febbraio 2026

'FED' oplevelse

Forleden besøgte jeg butikken på Vesterbrogade.
De blev besvaret kompetent, venligt og tålmodigt af den nærværende unge mand, der står bag disken.
Butikken er min nye go-to.
Tak!

21 novembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

bestil inden......BS

Jeg kan ikke give en vurdering af produktet, da jeg ikke har modtaget det enda. De holder ikke deres ord, "bestil inden 1200, så sender vi samme dag". Det skete ikke, fik bekræftelse for forsendelse efter jeg klagede... dagen efter. Fokus her ser ud til at være at tjene hurtige penge.

22 maggio 2025

20 maggio 2025
Logo di CBDanmark

Risposta di CBDanmark

Hej Bertram,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌿
Vi sætter stor pris på din positive feedback – det betyder meget for os at høre, at du oplever god service hos os. Vi håber, du bliver glad for dine produkter, og vi er her altid, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

Tak fordi du handler hos os 💚

Teamet hos CBDanmark.eu
– Naturlig balance, ærlig rådgivning 🌿

Top service

Top service

Altid super service og hurtig levering

1 maggio 2025
Logo di CBDanmark

Risposta di CBDanmark

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre, at du er tilfreds med både vores service og levering. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder – hurtig, nem og pålidelig service med et smil.

Vi håber, du fortsat bliver glad for vores produkter – og husk, du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker sparring 💚

Tak for din støtte og din tid!

Teamet hos CBDanmark.eu
– Naturlig balance, ærlig rådgivning 🌿

Valutata 1 stelle su 5

I kalder jer selv gennemsigtige, vi siger LIVSFARLIGE

Jeg vil gerne dele min oplevelse med CBDanmark, da jeg føler, det er vigtigt at advare andre forbrugere.

Min kæreste har i flere år brugt CBD-produkter uden problemer, men efter at have anvendt et produkt fra CBDanmark oplevede han en alvorlig reaktion. Et produkt som han ellers havde købt for anden gang og havde prøvet før. Kort tid efter brug lå han bevidstløs og var ikke til at komme i kontakt med. Det var en ekstremt skræmmende oplevelse, og vi er stærkt bekymrede for, hvad deres produkter reelt indeholder.

Vi mistænker, at produkterne ikke er rene eller indeholder noget, der ikke burde være der. Når en erfaren bruger af CBD pludselig reagerer på denne måde, rejser det alvorlige spørgsmål om produktets sikkerhed.

Jeg vil stærkt advare andre mod at købe fra CBDanmark, indtil der er fuldstændig klarhed over, hvad deres produkter indeholder - selvom at de består at de produkttester. Ingen bør risikere deres helbred på denne måde.

Håber, at denne anmeldelse kan hjælpe andre med at træffe et oplyst valg.

11 marzo 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più