Ik bezoek Casinonieuws.nl dagelijks en blijf zo uitstekend op de hoogte van alles wat er speelt in de wereld van kansspelen. Daarnaast ben ik groot fan van de podcast: geen enkele aflevering gemist. G... Leggi di più
Bij Casino Nieuws, komt veel verschillend nieuws aanbod, gaat diep in op in, zo blijven we op de hoogte, zowel online spelen, als in het reëel Casino, illegale Casino 's we lezen het vaak helema... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
CasinoNieuws.nl is dé onafhankelijke nieuwssite over kansspelen in Nederland. Dagelijks vind je er artikelen over online casino's, landgebonden casino's, de Wet Kansspelen op afstand, en de Kansspelautoriteit. Daarnaast vind je er reviews van alle legale online goksites van Nederland, uitleg over alle casinospellen, en nog veel meer.
Hoogstraat 47, 5258BA, Berlicum, Paesi Bassi
- info@casinonieuws.nl
- casinonieuws.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Betrouwbaar en snel nieuws!
Het platform voor de kansspelindustrie, zeer uitgebreid en betrouwbaar nieuws.
Een must-visit voor elke casinoliefhebber
Als groot fan van de casino-industrie bezoek ik al bijna vijf jaar dagelijks Casinonieuws.nl. Het staat standaard in mijn bookmarks en is voor mij dé bron voor alles wat speelt in de wereld van het (online) gokken. Wat ik zo waardeer, is hoe zorgvuldig ze het nationale casino nieuws brengen, aangevuld met af en toe interessante internationale onderwerpen.
Wat me persoonlijk het meeste aanspreekt, is het opmerkelijke casino nieuws – verhalen die je niet snel ergens anders leest – en de uitgebreide interviews met mensen uit de casinowereld in de breedste zin van het woord. Je voelt gewoon dat hier een professioneel en gepassioneerd team achter zit. Alles klopt: de inhoud, de betrouwbaarheid en de manier waarop ze de branche tot leven brengen.
En dan niet te vergeten: elke vrijdag de nieuwe podcast! Een vaste prik voor mij. Casinonieuws.nl weet op alle fronten te boeien en te inspireren.
Heb je ook maar iets met de casino- of gokwereld? Dan kan ik deze website van harte aanbevelen. Een absolute parel voor liefhebbers zoals ik.
Casinonieuws ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik bezoek Casinonieuws al jaren en ben nog steeds ontzettend tevreden. De site biedt niet alleen objectieve en eerlijke casinoreviews, maar ook altijd het laatste nieuws uit de sector.
Wat ik vooral waardeer, is dat ze echt goed geïnformeerd zijn – ook over belangrijke ontwikkelingen bij de Kansspelautoriteit (KSA). Als je betrouwbare informatie zoekt over online casino's en alles wat daarbij komt kijken, dan is Casinonieuws absoluut de beste bron in Nederland.
Werkt puur gokverslaving in de hand met…
Werkt puur gokverslaving in de hand met artikelen. Daarnaast continue banners in beeld om maar accounts aan te maken.
Omdat ik zelf ook wel eens ga .ben nu…
Omdat ik zelf ook wel eens ga .ben nu ziek.mijn vriend gaat regelmatig,ik ben bang dat hij gokverslaafd is.ook in online gokken .ik mag er niet over praten met hem dan word hij boos.dus ik vind deze artikelen echt interessant,supper bezig pluim voor t casino nieuws ,yoppie
Mooie realistische verhalen
Mooie realistische verhalen, heerlijk om te lezen
Informatieve site
Informatieve site. Altijd vlot op het nieuws en objectief!
Geweldige mensen die Gasino in de lucht houden
Gewoon geweldig zoals Casino nieuws
De dingen die gebeuren in de Casino wereld verwoord . Ze hebben voor mij een heel belangrijke plaats ingenomen.
Ik kijk er altijd naar uit
Ik kijk er altijd naar uit, de kundige en uptodate mailberichten over onze hobby, het casino.
Ook de website is altijd een bezoekje waard.
Al met al een compliment voor de medewerkers van Casinonieuws.
Ga zo door
Zeer informatief *****
Altijd op de hoogte,van het laatste…
Altijd op de hoogte,van het laatste nieuws!
Perfecte informatie,voor de insider!
Geweldige website, on point nieuws
Geweldige website, altijd up to date nieuws over de (internationale) kansspelmarkt.
Casinonieuws is betrouwbaar
Casinonieuws is betrouwbaar, snel en een niet te versmaden bron voor al het nieuws uit de goksector. Als medeoprichters van de KVA lopen ze voorop in de affiliate marketing.
casinonieuws.nl brengt nieuws op een…
casinonieuws.nl brengt nieuws op een eerlijke manier. Inmiddels heeft casinonieuws.nl een authoriteit positie, de Nederlanse gok industrie bezoekt dagelijks dan wel wekelijks de site om laatste nieuwtjes te lezen. Het is dé site waar je alle informatie kan vinden over de gok industrie zowel binnen Nederland als daarbuiten.
Keep up the good work!
Goede informatieve casino website
Als casinoliefhebber waardeer ik deze site. Veel mooie informatieve- alsook nieuwsartikelen. Ook gave (nieuws)artikelen over Las Vegas, mijn pretstad.
LasVegasNic
Owner I Love Las Vegas NL
Hele fijne site
Prima site, fijne indeling en overzichtelijke structuur. Probleem met veel casino sites is dat je vooral reclames op je af gevuurd krijgt wat hier gelukkig totaal niet aan de orde is.
Daarnaast informatie technisch erg veelzijdig
Dagelijkse bron van informatie
Mijn dagelijkse bron voor nationaal en internationaal casino nieuws. Artikelen zijn informatief en de interviews met mensen uit de industrie is een aangename toevoeging.
Fijne website met altijd het laatste en…
Fijne website met altijd het laatste en meest uitgebreide nieuws over online casino's, poker en sportweddenschappen. De artikelen bieden vaak net wat meer diepgang dan de overige websites in dezelfde categorie.
Goede leesbare site
Goede leesbare site, waarbij je niet direct volgegooid zal worden met reclame pop-ups. De nieuwsberichten houden mij up to date, maar vooral voor de sport-gerelateerde zaken kom ik op de site. Voorbeschouwingen en odds vergelijking altijd klasse. Keep on going!
Altijd snel met het laatste nieuws en…
Altijd snel met het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de gokwereld. Leuke reporting en verslagen van pokertoernooien, voornamelijk tijdens de WSOP in Vegas.

Risposta di CasinoNieuws.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.