CarrieAlong Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Bestilte en kuffert, modtog den efter 1 dag. Ville dog gerne have en større model, og sendte derfor gratis retur og bestilte en ny. Fik den nye dagen efter og pengene kom retur dagen efter jeg sendte... Leggi di più

Det tok en uke før jeg mottok det jeg hadde bestilt, men likevel godt fornøyd. Prisen var god, og produktet tilsvarte forventningene fullt ut. Ingen sporingsinformasjon underveis, men det var nok min... Leggi di più

Købte en kuffert mandag omkring middag. Havde den i hånden mindre end 24 timer senere. Ud fra hjemmesiden får man indtryk af at carriealong er en lokal virksomhed i Ringe. Fedt også at støtte mindre f... Leggi di più

1. Pelletteria
  2. Negozio di borse e valigie
  3. Negozio di accessori di moda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

CarrieAlong.dk er en indbydende webshop, der bygger på en sand passion for tasker. CarrieAlong.dk er en del af Danmarks ældste lædervarekæde; Alfred Lunds Eftf., som siden 1879 har drevet forretning indenfor tasker og kufferter - og som har butikker i Kolding, Svendborg & Aalborg. CarrieAlong.dk har målrettet sin webshop til kvinder, der går op i lækre tasker – og webshoppen lægger stor vægt på at sammensætte det helt rigtige udvalg af tasker og kufferter. I webshoppen finder du et stort udvalg af kendte mærkevaretasker som f.eks. Claudio Ferrici, Adax, Octopus samt CarrieAlong.dks egne kvalitetsmærker. Webshoppen lægger vægt på tasker i god kvalitet og med gennemtænkte detaljer til attraktive priser.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fed clutch

Jeg købte en rigtig fed clutch. Den lever 100% op til mine forventninger. Hurtig levering. Kan kun anbefale CarrieAlong

20 ottobre 2014

Prisgaranti og hurtig levering

Jeg fandt varen billigere et andet sted på nettet og henvendte mig. Ingen problemer med at få varen til lavere pris. Hurtig levering.
Dog bad jeg om at få varen pakket ind, men det var ikke gjort, da jeg modtog varen.

18 ottobre 2014

Superflot bytteservice

For 9 måneder siden købte jeg en taske i en taskebutik i Kolding Storcenter. For ganske nylig gik lynlåsen i stykker, men i Kolding storcenter var butikken imidlertid lukket. Via internettet fandt jeg ud af, at taskebutikken også driver CarrieAlong.dk Netbutik.
Jeg henvendte mig her med mit problem, og her blev ydet en super service. De fremsendte en pakkelabel, så jeg kunne fremsende min defekte taske uden porteregning og i går kom posten så med en helt ny taske. Det er hvad jeg kalder god service.

7 ottobre 2014

Rigtig god service

Den taske jeg havde bestilt, var desværre udsolgt. Medarbejderen anbefalede en anden taske og sendte den med det samme.
Kun 4 stjerner, fordi den bestilte taske var udsolgt. Ellers havde jeg givet 5!

26 agosto 2014

Dårlig opdatering..

Jeg bestilte igår en taske via hjemmesiden. Idag fik jeg så en mail (EFTER JEG HAVDE INDTASTET MINE KONTO OPLYSNINGER), hvor i der stod at varen var udsolgt... Der står stadig på hjemmesiden at de har tasken på lager.. Dette var en kæmpe skuffelse!!
Synes bestemt, at hjemmesiden er dårlig opdateret!!
Jeg ved ikke om de har tænkt sig at trække pengene fra min konto.. jeg går bare og venter.. SNYD OG HUMBUK?
Jeg føler mig bestemt ikke tryg ved denne hjemmeside længere.

Min kære svigermor, har haft samme problem tidligere..

Hilsen en meget skuffet (IKKE) kunde...

19 agosto 2014
Logo di CarrieAlong

Risposta di CarrieAlong

Kære Signe,

Vi er utrolig kede af, at vi ikke kunne sende den ønskede vare til dig, det skyldtes en fejl i vores lagerstyring, derfor kunne du se varen på shoppen, efter du havde fået besked om, at den ikke var på lager, den er dog fjernet nu.

Det skal understreges, at vi naturligvis IKKE trækker nogen penge fra din konto, dette sker først, når vi sender en vare, og da vi i dit tilfælde har annulleret ordren, trækker vi selvfølgelig heller ikke pengene!

I det at vi er e-mærket kontrolleret, håber vi, at du på sigt vil føle dig tryg ved at handle hos os igen.

Med venlig hilsen,

Dorthe
CarrieAlong Kundeservice

Perfekt oplevelse.

Ingen dårlige ord. Min ordre gik hurtigt igennem, fik diverse mails med bekræftelser og kvittering. Min ordre kom et par dage efter, som forventet.

5/5

17 agosto 2014

Upålidelige

Jeg endte med at afbestille min ordre fordi de aldrig sendte pakken og bare holdte mig hen. Jeg skulle bruge pakken til en gave i weekend og det kunne de ikke formå at klare inden ugen var omme så jeg stod uden gave på dagen på trods af 2 opringning så havde de ikke fået den sendt afsted da jeg bestilte den og så sendte de den et forkert sted hen så de fik den retur. Jeg måtte selv skrive og høre dem af hvor min pakke var henne da jeg bestilte den for næsten over en uge siden og havde abselut brug for den senest om lørdagen.. Fik besked af en i kundeservice at ja nu ville de sende den afsted igen for den kom retur fordi at de havde glemt at tjekke en boks af hos posten... Jeg sagde er det ikke normalt at informere kunden om at I har lavet en fejl og pakken er forsinket.. Joooo siger hun men jeg skulle også lige til det det var fordi jeg lige skulle dit og dat hvor jeg så afbrød hende og sagde jeg er egentlig ret ligeglad med de ting du skulle nå inden du havde tænkt dig at informere mig om at pakken blir endnu mere forsinket end den i forvejen er blevet . Så jeg afbestilte min ordrer og sagde held og lykke med jeres forretning som for mig vil gå til grunde med sådan en dårlig service og upålidelige ansatte som kludre i en så enkelt ordre som den...
Aldrig brug dem når en jeg lige efter jeg lagde på bestilte en ny et andet sted og kunne hente den i deres butik da den var op lager! 1 dag tog det dem at give mig det jeg havde betalt for som Carrrie along ikke kunne på næsten i 1 uge..
Sørgeligt sige jeg bare jeg var dybt skuffet for jeg gik virkelig og glædede mig til at få pakken så hun kunne få sin gave.

16 agosto 2014
Logo di CarrieAlong

Risposta di CarrieAlong

Kære kunde,

Vi er utrolig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med at handle på vores webshop.

Grundet en menneskelig fejl blev din pakke sendt forkert i første omgang, hvilket selvfølgelig er meget beklageligt, men da vi ikke vidste, at din pakke ikke var kommet rigtigt frem, kunne vi desværre ikke informere dig.

Vi forstår naturligvis, at når man har bestilt en vare, så glæder man sig/forventer man, at ens ordre kommer hurtigt frem, og når den så bliver forsinket, kan det være irriterende og uforståeligt, at vi ikke kan kontakte dig i det minut, vi får svaret ind. Dette bestræber vi os selvfølgelig på at gøre, men der kan være tilfælde, hvor andre kunder har henvendt sig i mellemtiden, som vi har været nødt til at hjælpe med spørgsmål, og så vender vi naturligvis tilbage til (i dette tilfælde) din sag med det samme.

Vi vil naturligvis tage din klage til os og prøve at forbedre kommunikationsgangen mellem os og vores kunder, skulle det ske igen, at der opstår en fejl.

Med venlig hilsen,

Dorthe