For 9 måneder siden købte jeg en taske i en taskebutik i Kolding Storcenter. For ganske nylig gik lynlåsen i stykker, men i Kolding storcenter var butikken imidlertid lukket. Via internettet fandt je... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
CarrieAlong.dk er en indbydende webshop, der bygger på en sand passion for tasker. CarrieAlong.dk er en del af Danmarks ældste lædervarekæde; Alfred Lunds Eftf., som siden 1879 har drevet forretning indenfor tasker og kufferter - og som har butikker i Kolding, Svendborg & Aalborg. CarrieAlong.dk har målrettet sin webshop til kvinder, der går op i lækre tasker – og webshoppen lægger stor vægt på at sammensætte det helt rigtige udvalg af tasker og kufferter. I webshoppen finder du et stort udvalg af kendte mærkevaretasker som f.eks. Claudio Ferrici, Adax, Octopus samt CarrieAlong.dks egne kvalitetsmærker. Webshoppen lægger vægt på tasker i god kvalitet og med gennemtænkte detaljer til attraktive priser.
Kattesundet 3 , 5700, Svendborg, Danimarca
- info@carriealong.dk
- carriealong.dk
Gennemført god oplevelse - klar anbefaling.
Bestilte en kuffert, modtog den efter 1 dag. Ville dog gerne have en større model, og sendte derfor gratis retur og bestilte en ny. Fik den nye dagen efter og pengene kom retur dagen efter jeg sendte den anden. Ringede til kundeservice da jeg skulle sende retur - super sød, hurtig og effektiv. Virkelig god oplevelse - kanon service, og super fin kuffert til en god pris.
God kvalitet, billigt og hurtig fragt
Købte en kuffert mandag omkring middag. Havde den i hånden mindre end 24 timer senere. Ud fra hjemmesiden får man indtryk af at carriealong er en lokal virksomhed i Ringe. Fedt også at støtte mindre forretninger især disse tider. Fik e-mails hele vejen i gennem, der var virkelig styr på det. Fik godt tilbud på en kuffert og god kvalitet. Er SÅ tilfreds, følte virkelig jeg var i gode hænder og følte mig helt tryg hele vejen i gennem
Helt perfekt
Helt perfekt! Super nemt - god service! Bestilte en kabinekuffert tirsdag morgen d. 21/5. Og onsdag formiddag d. 22/5 kunne jeg hente den hos den GLS station jeg selv havde valgt! Alt er i tip top iorden 😎
Returnering
Ville returnere vare. Der fulgte ingen returlabel med varen. Alt alt for besværlig returnering. Og på egen betaling. Prøvede flere gange at ringe til firmaet for at høre hvad jeg skal gøre for at returnere, men ingen tager tlf., selvom det er i deres åbningstider.
Ellers dag til dag levering.

Dag-til-dag-levering??
Dag-til-dag-levering??? not.
Jeg bestilte og betalte mandag aften...... her torsdag aften har jeg fået en mail fra GLS om at nu er den sørme nået til Odense.
Skulle have brugt den i morgen tidlig :(
Tasken dukkede op fredag eftermiddag....en medarbejder havde telefonisk lovet mig at jeg roligt kunne bestille tasken - jeg ville have den onsdag -allersenest torsdag.
Måske Carriealong burde overveje flere muligheder end GLS - som ikke just er kendt for deres punktlighed. Carriealong reklamerede udover dag-til-dag-levering også med gratis levering hvis man bestilte for over 499,- - ( jeg købte en taske til 1399,- ) dette er imidlertid kun tilfældet hvis man vælger GLS.

Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt, overskuelig hjemmeside som er nem at navigerer rundt på. Ved telefonisk henvendelse var jeg i dialog med en meget venlig og imødekommende medarbejder, og fik en rigtig god kundebetjening - SÅDAN!
Jeg søgte en bestemt taske
Jeg søgte en bestemt taske, da jeg ikke kunne finde den i Carrie Along sortiment kontaktede jeg dem på mail efter 5 dages venten kunne jeg bestille min taske hos Carrie Along det er service i top klasse
Det tok en uke før jeg mottok det jeg …
Det tok en uke før jeg mottok det jeg hadde bestilt, men likevel godt fornøyd. Prisen var god, og produktet tilsvarte forventningene fullt ut. Ingen sporingsinformasjon underveis, men det var nok min egen feil, da jeg søkte på Bring mens det kom med Postnord.
Forkert taske og forsinket levering
Forkert taske og forsinket levering
Carriealong.dk reklamerer med dag-til-dag levering med GLS ved bestilling inden kl. 11 på hverdage. Jeg bestilte søndag d. 13 en taske, der derfor, med dag-til-dag systemet, skulle leveres senest tirsdag. Pakken kom først frem onsdag, hvor jeg var rejst til udlandet.
Da jeg afhentede pakken i dag, var det en forkert taske, og ikke den jeg har bestilt! Jeg ringede med det samme til det nummer der var angivet i min ordrebekræftelse, hvor jeg fik fat i deres fysiske butik. Her blev jeg pænt fortalt, at de ikke kunne hjælpe mig, og at jeg måtte kontakte kundeservice, der først åbner mandag.
Jeg har nu kontaktet kundeservice og venter på svar. Jeg håber, at jeg får den taske jeg har betalt for, hurtigst muligt. Men en ting er sikkert - jeg handler ikke på CarrieAlong igen!

Uønsket tilbudsmail
Uønsket tilbudsmail.
Har aldrig tilmeldt mig noget fra dem eller andet. Pludselig får jeg en mail med tilbud.
Har kontaktet dem for at høre hvor de har min mail fra, men er ikke til at komme i kontakt med.
Bliver anmeldt til forbrugerombudsmanden.
Uventet og uønsket nyhedsbrev
Jeg aner ikke hvordan virksomheden har fået min e-mail adresse.
Spam
Anmeldt for spam til forbrugerombudsmanden. Har aldrig hørt om firmaet før, alligevel modtager vi mails fra dem med taskereklamer.
Spam - lige ned i postkassen
Selv om man aldrig har handlet hos virksomheden, lykkedes det dem alligevel at sende SPAM lige ned i min mail
Virksomheden er derfor nu også tilmeldt diverse SPAM blocking services som f.eks. SpamCop - tillykke
Perfekt oplevelse
Finder den rejsekuffert jeg bare må eje hos dette firma, og så tilmed til Danmarks billigste pris. Jeg var lidt langsom, så den blev udsolgt, og jeg henvendte mig derfor til kundeservice for at høre om den ville, samt hvornår den kom på lager igen. Mailkorrespondancen helt perfekt, samt også over telefonen som jeg havde med dem. Bestilte en fredag, og afhentede i en GLS shop mandag. Helt klart en oplevelse værd. Derfor de 5 stjerner. God service og perfekt leveringstid. Kommer tilbage igen helt sikkert.
Kundeservice er bare super
Priserne er rigtig gode og forsendelse er også helt optimal.
Jeg var i mail-korrespondance med kundeservice og det foregik tip-top.
God pung, god pris - mindre god service.
Jeg var inde på deres side for at kigge på en pung. En brun Tiger of Sweden pung. Den stod til omkring 320 kroner, men når jeg lagde den i kurven rettede deres hjemmeside prisen op til 399. Det gjorde den i flere dage, og til sidst skrev jeg til CarrieAlong. De ville ikke sælge mig den brune pung til 320 kr. som den stod annonceret til.
Iflg. købeloven skal man sælge varen til den pris den står til, medmindre det er en åbenlys grotesk prisfejl.
Jeg endte med at købe samme pung bare i sort. De lover også prisgaranti (god service), så derfor købte jeg den sorte til 292 kr., som jeg havde set pungen til et andet sted, og derfor benyttede jeg deres prisgaranti.
Super god service!
Jeg skulle købe en fødselsdagsgave til min kæreste, og var faldet for en Tiger of Sweden taske i cognac. Carriealong.dk havde den kun i sort på hjemmesiden, så jeg kontaktede deres kundeservice, som hurtigt bestilte den brune hjem til mig og jeg havde den i løbet af en uge. Det må siges at være god service 👌🏼..
Positiv oplevelse
Jeg kan klart anbefale at handle på CarrieAlong - det er nemt og der er hurtig levering.
God oplevelse
Pakken ankom ubeskadiget til det forventede tidspunkt