CarrieAlong Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Bestilte en kuffert, modtog den efter 1 dag. Ville dog gerne have en større model, og sendte derfor gratis retur og bestilte en ny. Fik den nye dagen efter og pengene kom retur dagen efter jeg sendte... Leggi di più

Det tok en uke før jeg mottok det jeg hadde bestilt, men likevel godt fornøyd. Prisen var god, og produktet tilsvarte forventningene fullt ut. Ingen sporingsinformasjon underveis, men det var nok min... Leggi di più

Købte en kuffert mandag omkring middag. Havde den i hånden mindre end 24 timer senere. Ud fra hjemmesiden får man indtryk af at carriealong er en lokal virksomhed i Ringe. Fedt også at støtte mindre f... Leggi di più

For 9 måneder siden købte jeg en taske i en taskebutik i Kolding Storcenter. For ganske nylig gik lynlåsen i stykker, men i Kolding storcenter var butikken imidlertid lukket. Via internettet fandt je... Leggi di più

1. Pelletteria
  2. Negozio di borse e valigie
  3. Negozio di accessori di moda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

CarrieAlong.dk er en indbydende webshop, der bygger på en sand passion for tasker. CarrieAlong.dk er en del af Danmarks ældste lædervarekæde; Alfred Lunds Eftf., som siden 1879 har drevet forretning indenfor tasker og kufferter - og som har butikker i Kolding, Svendborg & Aalborg. CarrieAlong.dk har målrettet sin webshop til kvinder, der går op i lækre tasker – og webshoppen lægger stor vægt på at sammensætte det helt rigtige udvalg af tasker og kufferter. I webshoppen finder du et stort udvalg af kendte mærkevaretasker som f.eks. Claudio Ferrici, Adax, Octopus samt CarrieAlong.dks egne kvalitetsmærker. Webshoppen lægger vægt på tasker i god kvalitet og med gennemtænkte detaljer til attraktive priser.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super service

Super service, havde kommunikeret med e-tasker om køb af kuffertinden de blev overtaget af CarrieAlong. CarrieAlong fulgte fint op på det (den skulle bestilles hjem) og gav mig den med samme rabat som e-tasker havde annonceret, på trods af det ikke var angivet nogen steder. Det tog lidt ekstra tid, men det lykkedes i sidste ende :-)

15 marzo 2015

Meget tilfreds

Er meget tilfreds med handlen - både varen, service og levering. Jeg bestilte tirsdag aften, onsdag ringede de for at få eksakt leveringsadresse, da jeg åbenbart havde misset at markere dette, og fredag afhentede jeg tasken - TAK

8 marzo 2015

Gode tilbud og hurtig levering

Har været fuldt ud tilfreds med mit køb😊 jeg fandt den bedste pris på en skoletaske til min datter ved carriealong.dk . Den blev hurtigt leveret. Kun de bedste anbefalinger herfra 😊

7 marzo 2015

Lynhurtig levering

Bestillings-systemet kom ikke med en mail som bekræftelse på min bestilling, men til gengæld kom der lynhurtigt besked om, at varen var afsendt. Bestilte en søndag aften, og kunne afhente varen tirsdag. :-)

25 gennaio 2015

Rigtig god service

Bestilte en pung på hjemmesiden og bad om at få den afleveret i en specifik pakkeboks nær min adresse. Dagen efter modtager jeg både en besked på min telefonsvarer samt en mail fra CarrieAlong, der er ved at afsende min vare, men desværre ikke kan se, hvilken pakkepost jeg har valgt. Jeg giver besked tilbage om aftenen og modtager min pung to dage senere.

22 gennaio 2015

Lidt overfladisk hjælp på telefonen

Jeg var i syv sind vedr., hvilken kuffert/bag, jeg skulle investere i. Det var svært at vælge, da man f.eks. ikke kan se indretningen. Og samtidig er beskrivelsen af Tranverz L misvisende, da den betegnes som værende god til 1 uges solferie. Da jeg skulle bruge den til skiferie og havde brug for at have skistøvler i den for ikke at have for mange stk. bagage at slæbe på, spurgte jeg i telefonen, om de ville kunne være der. Svaret var: Jeg ved jo ikke, hvor store dine støvler er. How - så ville jeg forvente, at det blev undersøgt i stedet for et lidt flabet svar, fordi man ikke selv står på ski, hvilket var tilfældet. Jeg endte med at købe Tranverz L, og det ser ud til, at den vil kunne leve op til både en skiferie med støvler i og også til en 14-dages solferie, Så jeg foreslår, at I gennemgår jeres beskrivelser og også, at I bringer billeder af åbne kufferter og bags. Det var bare det - Levering skete i fuld fart, så den er jeg yderst tilfreds med, da jeg ville kunne have nået at returnere og få byttet før planlagt ferie. Venlig hilsen Randi

18 gennaio 2015
Logo di CarrieAlong

Risposta di CarrieAlong

Kære Randi

Vi er meget kede af hvis du har opfattet samtalen på denne måde, i det vi naturligvis gør vores yderste for at besvare alle spørgsmål på bedst mulig måde.

Teksten er nu rettet.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette.

De bedste hilsner

Anja
CarrieAlong Kundeservice

Fint

Bestilte to kufferter. Fik meget kommunikation undervejs - inklusive om 1 dags forsinkelse i afsending som dog ikke gjorde noget. Kufferterne udmærket pakket ind og helt som beskrevet.

14 gennaio 2015

Taske

Jeg er særdeles meget tilfreds med at nethandle, har brugt jer flere gange og der er god betjening, Jeres side er overskuelig, nem at finde det produkt der er aktuel. Handler helt sikkert hos jer en anden gang.

12 gennaio 2015

Dårlig medarbejder ved post Danmark

Det var en god oplevelse at købe ved firmaet,hurtig var den fremme med posten .dertil så godt ,men hvis alle medarbejdere ved post Danmark er lige så mut,og det var et privat firma,så gik det ikke med denne medarbejdere.

11 gennaio 2015

God og venlig betjening.

Hurtige og flinke medarbejdere og en byttehandel foregik uden problemer. Der var dog et problem på webshop siden, hvor den aktuelle kuffert ikke var at finde - hvilket gjorde det svært at bytte den til en større model. Dette blev dog hurtigt løst af en medarbejder.

6 gennaio 2015

Super

Jeg synes der var fantastisk service! Jeg blev kontaktet med det samme, da der blev opdaget at min ønskede størrelse ikke var der, og så kom man med løsninger til problemet. Så super service!

3 gennaio 2015