Wat is dit slecht zeg!!. De zelfde eigenaren , zelfde naam gebruiken en dan communiceren dat het echt helemaal los staat van het oude Carpetright. Maar vervolgens wel gebruik maken van de bes... Leggi di più

Van bestellen , opmeten tot monteren is het allemaal zeer goed verlopen. De monteur verdiend zelfs een extra pluim. Hij heeft vakk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We zijn ontzettend blij met Carpetright! Zowel met het contact en de service vooraf, als met de mannen die het tapijt kwamen leggen. Er is heel goed meegedacht en iedereen straalt kunde uit. Echt een... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Carpetright is dé vloeren- en traprenovatiespecialist van Nederland! Met thuisadviseurs door het hele land leveren we de beste service, scherpe prijzen en hoge kwaliteit vloeren. Maak je thuisadvies afspraak nu online.
Gratis en vrijblijvend thuisadvies
Gratis advies gewoon bij jou thuis
Boekbinder 3, 7942ND, Meppel, Paesi Bassi
- service@carpetright.nl
- carpetright.nl
Carpetright Zutphen.
Carpetright Zutphen.
Twee weken geleden ging ik naar de showroom. Ik ben ruim een kwartier binnen geweest (ik was de enige klant) en de drie medewerkers die in gesprek waren bleven in gesprek en negeerden mij volkomen. Ik ben weggegaan.
Maandagmorgen nieuwe poging gedaan. Ik was weer de enige klant. Er komt een medewerker naar me toe. Zijn benadering was afwijzend, onwillig; hij deed geen enkele poging om mij ter wille te zijn. Laat staan dat hij met me mee wilde denken. Ik ervaar deze houding als erg onbeleefd. Ik ben weggegaan.
Er komt geen derde keer.

Risposta di Carpetright Nederland
The carpet I ordered has still not been delivered.
On July 10, 2025, I placed an order for a carpet through your website and chose in-store pickup. However, the item has not yet been delivered, and I have not received any updates regarding my order. When I visited the store to inquire, I was told that they would call and try to speed up the process. They also mentioned that deliveries might take longer due to the summer period, but it has already been more than eight weeks.
My order number is: eCRNL1000082113.
So far, I have not received any calls, emails, or updates whatsoever. In the confirmation email I received after placing the order, it was stated that *“As soon as your order is ready at the selected store, we will contact you by phone to arrange a pickup date and time. The delivery time depends on the items you ordered.”* However, no one has contacted me in any way.
This was supposed to be the first product I purchased from your store, but unfortunately, the experience has been very disappointing.

Ik had een vloer gezien in een Vlaardingen en Capelle ad Ijssel
Ik had een vloer gezien in een vestiging met korting en dacht week later ik ga hem bestellen maar bij andere vestiging Prijs gecheckt en het klopte nog steeds.
Bij bestellen allemaal lastig in de computer te krijgen.Ineens zegt de verkoper nee korting is niet meer van 28,19 naar 46.99? Ik dacht dan naar andere vestiging en die hadden op alle vloeren prijzen staan maar die ik wilde daar was de prijs van weggehaald.Het weekend daarna hoppa BTW korting de vloer 38,_
Mooi spelen met nep kortingen en als je een fout maak met je prijs moet je eigenlijk gewoon leveren toch ?
Update 19-9 ik zit nu te denken misschien heeft de verkoper het expres gedaan omdat hij wist dat ze falliet gingen ?

Super tevreden!
Goeie service, fijn meegedacht en mooi eindresultaat van een traprenovatie. Bedankt team Roosendaal!

Risposta di Carpetright Nederland
'Sterk' vloerkleed toch minder sterk dan verwacht
De service in de winkel was goed. Er werd meegedacht en ons vloerkleed werd netjes geleverd en was goed afgewerkt (gefestonneerd)
Maar het kleed werd erg snel vaal en vertoonde te snel slijtage. Toen we een mail naar Carpet Right Gouda stuurden voorzien van foto's om onze klacht te ondersteunen kregen we een antwoord met een aantal nieuwe voorwaarden waaraan we moesten voldoen. Die voorwaarden hadden we NIET in de winkel gehoord en ze raakten kant nog wal. Bijv. niet met sokken over een kleed lopen, onze stofzuiger voldeed niet en we hadden er ondertapijt onder moeten leggen.
We hebben een stofzuiger van rond de €200,- met speciale borstel, lopen niet met schoenen op het vloerkleed en ik begrijp niet wat een onderkleed met slijtage op de BOVENKANT te maken heeft.
Wij hebben een nette mail opgesteld om ons onbegrip te uiten over deze gang van zaken en de extra voorwaarden. We kregen van dhr. Walli slecht opgestelde mails terug (o.a. naam niet volledig) waarin hij niet inging op de eerder genoemde argumenten en alleen aangaf dat hij bij zijn beslissing bleef.
Ik ben naar de winkel toegestapt in de hoop dit uit te kunnen praten. Toen bleek Walli 6 weken met vakantie te zijn. Van zijn collega kreeg ik te verstaan dat de kans om iets vergoed te krijgen niet groot was.
Kortom we gingen voor een sterk vloerkleed waar we veel geld voor hebben neergelegd. Na een paar maanden was de service bedroevend slecht.

De aankoop van een klik PVC vloer bij Carpetright Hoogeveen was een drama
De aankoop van een klik PVC vloer bij Carpetright in Hoogeveen ging vlot. Het leggen van de vloer was echter ongelooflijk bedroevend slecht. We hadden aangegeven zelf de plinten te verzorgen want erg duur bij Carpetright. Duidelijk aangegeven dat we opzetplinten zouden gebruiken. Totaal geen rekening mee gehouden bij het leggen. Grote ruimtes tussen plint en vloer wat niet helemaal door de plint afgedekt kon worden. Lelijke oplossingen bij leidingen. Alle rechte delen gezaagd met decoupeerzaag wat tot gevolg had dat alles scheef gezaagd was. Na de klacht bij de winkel neergelegd te hebben zou de vloerenlegger komen kijken maar door vakantie zou het even kunnen duren. Uiteindelijk kwam er na 6!!! weken iemand van het filiaal zelf en wist te melden dat op een paar stukjes na alles binnen de norm viel en omdat we zelf de plinten zouden plaatsen was dit alles onze eigen schuld. Overigens een bijzonder onvriendelijke man van het filiaal over de vloer gehad waar geen enkele redelijkheid of begrip bij op te wekken viel.
Inmiddels besloten de vloer er uit te halen en bij een ander bedrijf een nieuwe vloer te bestellen. Flinke kostenpost maar ik was helemaal klaar met Carpetright en hun zogenaamde service.

Spijt aankoop Carpetright Assen
Fouten gemaakt bij verwerking aankoop door verkoopster in Assen door werken met nieuw systeem, waardoor er flinke vertraging is opgelopen. Na definitieve opmeting wederom verwarring door migratie nieuw systeem. Bedrag nieuwbouw korting was niet verrekend. Duurde weer heel lang voordat dit aangepast was. Toen weer moeten bellen, omdat aanbetaling die wij in maart al hebben voldaan niet verrekend was. Assen zegt ligt aan hoofdkantoor Utrecht. Utrecht zegt alles kon geregeld worden in Assen. Heb weken gevraagd om correcte factuur, kreeg ik notabene een Aanmaning toegestuurd voor een factuur die ik nooit ontvangen heb. Schandalig! Nooit meer Carpetright Assen. Ook werd ons verweten dat de raamdeco in Heerenveen bezorgd werd. Dit was echter het idee van de verkoopster zelf omdat dit makkelijker was ivm montage adres. Hoe zij omgaan met klanten is diep triest. Kijk er ook niet van op dat er zoveel slechte reviews zijn. Aankoop was meer dan 2.500 euro, dan verwacht je wel service en vakkundigheid.

Risposta di Carpetright Nederland
De traprenovatie is uitgevoerd door…
De traprenovatie is uitgevoerd door Steyl Montage en werkelijk zeer netjes gewerkt, het eindresultaat is prachtig

Risposta di Carpetright Nederland
Goede service in de buurt winkel en bij…
Goede service in de winkel en bij het plaatsen van het tapijt. De stoffeerder heeft alles in overleg met ong gedaan en was een vakman. Top!

Afwerking slecht en wacht na bijna 4 maanden nog steeds op beloofde compensatie
De vloeren( laminaat en PVC ) zijn goed gelegd. De afwerking daarentegen is waardeloos. Plinten lelijk gemonteerd, Plinten in verkeerde kleur geleverd en gemonteerd, en plakplinten waren op een net gelegde vloer geplakt zonder de stofdeeltjes te verwijderen. Gevolg is dat plakplinten loslaten . Met Carpetright een compensatie afgesproken . Wacht daar nu al bijna 4 maanden op , maar hoor alleen maar dat het spoedig teruggestort wordt. Helaas is dit niet het geval. Je wordt er moedeloos van .

Risposta di Carpetright Nederland
Wij hadden eigenlijk de moed al…
Wij hadden eigenlijk de moed al opgegeven maar Richard van het filiaal uit Almere was gisteren in Utrecht en hij heeft er voor gezorgd dat wij eindelijk van het kastje naar muur gestuurd werden een stoffeerder kregen super service en een dikke pluim

Risposta di Carpetright Nederland
Verkopen geen tegels meer en accepteren…
Verkopen geen tegels meer en accepteren geen contant geld

Vreemde ervaring
Bij ons bezoek in de Amsterdamse vestiging troffen wij een vreemde verkoper. Hij zei niet veel, gaf geen advies, had moeite met het computersysteem en kwam na veel rekenen tot een prijs van 1400 voor tapijttegels. We hadden 60 tegels nodig die 10 euro per stuk kosten. Hij zei dat de prijzen bij de tegels niet klopten en dat ze niet elke dag het goed gingen leggen. De duurste tegels in dat vak waren 15 euro. Dus duurder dan 900 zou het niet kunnen zijn. Na meerdere malen vragen om uitleg kon hij dit niet verklaren. Toen we zeiden dat we het duur vonden was de reactie "Alles is duur". We zijn maar weggegaan.

ZEER SLECHTE SERVICE
Op 25 april een mooi vloerkleed gezien in Breda. Was niet op voorraad en zou naar Gouda gestuurd worden en daar konden we het ophalen. Op 8 mei gedaan. Het kleed viel ontzettend tegen. Slechte afwerking en het was niet strak. Volgende dag meteen gebeld naar Gouda. Daar konden ze mij niet helpen moest in Breda zijn. Gebeld naar Breda en het antwoord was kommaar met het kleed naar Breda dan beoordelen we of de klacht terecht is. Gevraagd of we foto's konden sturen ipv 150 km te moeten rijden met een zwaar kleed dat wij zomaar niet in de auto krijgen.
Nee dat kon niet.
Contact opgenomen met de klantenservice.
Vervolgens kregen we op op 3 juni bericht dat we een nieuw kleed zouden krijgen via filiaal Gouda.
Vervolgens bleef het het stil, heel stil. We zijn intussen helemaal klaar met Carpetright en hebben op 27 juli het voorstel gedaan ons een vergoeding van € 150,00 te geven. En ???? Nog steeds niets vernomen.
Wat een slechte service.

Carpetright Goes
Wat een minder fijne winkel plus personeel is dat. Volgende keer maar een andere finiaal proberen (middelburg)schijnt beter te zijn.

Wat een service!
Wat een service! Alles volgens afspraak, goed en snel gelegd. Vakkundig antwoord bij vragen en afwikkeling. Echt een aanrader wanneer je in omstreken Doetinchem op zoek bent naar een eerlijk bedrijf voor vloeren, traprenovatie e.d.

Risposta di Carpetright Nederland
Slechte service Carpetright Drachten!
Wij hebben een pvc plakvloer gekocht. Vriendelijke man die daarmee geholpen heeft. Toen moesten we ook vloerbedekking hebben. Wij terug naar de zelfde carpetright in Drachten. Dit keer stond er iemand uit een ander filiaal. Ook deze vrouw heeft ons vriendelijk geholpen.
Toen we de bestelling hadden opgehaald, zagen we dat we veel te veel materiaal hadden. Zo zat er een ondervloer bij voor de slaapkamer,hier ligt ook vloerverwarming, dus samen met de verkoopster afgesproken dat hier geen ondervloer onder zou. Ook kwamen we erachter dat we op de zolder ook geen ondervloer wilden. Bovendien hadden we overal lijm voor, terwijl de kanten lijmen meer dan genoeg is.
Dus hebben we gevraagd of we een deel mochten terug brengen. Dit was absoluut niet mogelijk. Er werd door het personeel onvriendelijk gereageerd.
De verkoopster had destijds gezegd dat als we alsnog ondervloer voor de slaapkamer wilden we zo een rol uit de winkel konden halen. En nu werd ons verteld dat ze dat niet zo in de winkel verkopen en dat ze dat dus ook niet terugnemen. Net als de lijm.
Het gaat hier om ondervloer en lijm die kant en klaar zijn en dus niet speciaal op maat zijn gemaakt.
Na heel veel pijn en moeite hebben we een heel klein beetje terug mogen brengen en hebben we daar 70% van het geld voor terug gekregen.
Let er bij deze winkel dus op dat je niks terug mag brengen, wat een hele slechte service is! Ook moet je hier een handtekening zetten voor het kopen van een klein stukje vloerbedekking. Hoogst ongebruikelijk!

Houten jaloezieën
Wij kwamen op koopzondag in een drukke winkel, maar de twee personeelsleden konden ons niet helpen met raamdecoratie. Daar wisten ze niets van en daar moesten we op maandag maar voor terug komen. De twee heren waren niet klantvriendelijk en kwamen ons pas te woord staan nadat we een kwartier gewacht hadden en meerdere malen hadden gevraagd om hulp. De afspraak rondom thuisadvies was wel succesvol. Vriendelijke vrouw die ons goed adviseerde en een beetje korting kon geven. Bij het ophalen van de bestelling wederom de twee heren die aangaven dat ze onze bestelling niet hadden. We moesten aandringen en toen mocht mijn zelf even kijken dat het er echt niet lag. Echter zag hij meteen de doos liggen met onze bestelling. Bij het installeren waren er wat kleine dingen die we zelf moesten aanpassen, zoals een te lange afwerklat. We hadden het
aanbetalingsbedrag netjes overgemaakt, echter krijgen we nu nog steeds meerdere mails en aanmaningen van het 'restbedrag'. Carpetright heeft mooie producten, maar mag wat gaan doen aan de service.

Risposta di Carpetright Nederland
Geen service of terugkoppeling vanuit filiaal ook hoofdkantoor geen intresse in de klant
Wij hebben vitrage en overgordijnen besteld dit zou binnen 2 weken geleverd worden, dus niet...3e week de weer bellen naar filiaal de gordijnen zijn binnen, komen we bij het filiaal de helft van de bestelling was niet binnen dit had de medewerker niet gecontroleerd, de medewerker kreeg nog een uitbrander waar de klant bij was. 4e week niet 5e week gebelt, deze komen ze binnen wamt hoofdkantoor heeft de rekening betaald, diezelfde week nog niet maar de verkoper deed ook verder niets op mijn vragen zoals zou je het alhier niet eens bellen? 6e week maar weer gebelt want vanuit carpetright hoeft je weinig tot niets te verwachten, hoofdkantoor gebelt kreeg daar J.. aan de lijn, die zou zorgen dat inkoop morgen voor 15:00 uur terug zou bellen dus niet... volgende dag om 16:00 gebelt kreeg j.. asn de lijn die wist niets te herinneren van de dag daarvoor..lekker geïnteresseerd in de klant..dr klant voelt zich echt gehoord...nu ging ze de winkel bellen en zou mij terug bellen..ik ben benieuwd, heb er weinig vertrouwen in..was voor de eerste keer bij carpetright.en de laatste keer totaal geen intresse in de klant.
De regiomanager heeft gebelt en zijn verontschuldiging aangeboden, hij heeft een aanbod gedaan maar wij zitten nog op een mail hierover te wachten..
Opnieuw worden afspraken niet nagekomen op 4-7 gordijnen besteld. Begin augustus waren ze nog nier klaar toen wilde ik de order annuleren. Ik werd door de manager en orderbevestiging gebelt dat week 36 zeker wordt, en ik kreeg de belooft dat de manager 1 september zou bellen..u raad het al filiaal gebelt gordijnen waren helemaal niet aanwezig en de manager belde niet terug op 1 september...mijn advies dit was voor ons de eerste keer met carpetright en de laatste keer. Belofte worden niet nagekomen negatief advies.

Verschrikkelijk
Nog nooit heb ik zo'n slechte ervaring gehad met dit soort werk gehad. De verkoper bracht mij hoop dat het goed zou komen, niet wetende dat alles wat daarop zou volgen een regelrecht drama bleek te zijn.
Ten eerste was na het opmeten ineens met dubbele pen gerekend. Dit gaf mij al een slecht onderbuikgevoel en ik wilde het allemaal afzeggen, maar ik heb toch nog doorgezet nadat de prijs aangepast was. Ik wou dat ik het had afgezegd.
Ik kreeg niks door over de levering van de onderdelen, zogenaamd vanwege een nieuw systeem. Ineens werd ik gebeld dat de bezorgers voor de deur stonden. Ze zouden even wachten, aangezien ik er nog niet woonde, maar wel al vlakbij was en dus was ik er zo. Niks gewacht. Na afgesproken te hebben dat de delen naar de voordeur zouden worden gebracht, werd het uren lang zelf sjouwen in 30+ op 3 hoog. Ze waren ook nog eens behoorlijk beschadigd in meerdere pakken.
Gebeld. Dit zou niet meer gebeuren. Tsja, het was niet meer zo last minute gebeurd nee. Dit keer lieten ze helemaal niks horen, en heb ik geen idee hoe lang de rest van de onderdelen er lagen aangezien ik bij toeval alles in de lobby zag liggen.
Weken duurde het voordat ik contact kreeg met een vloerlegger. Ook weer vanwege het "nieuwe systeem".
De vloer is gelegd, maar daar is alles mee gezegd. De mannen waren snel en vriendelijk, maar meerdere vloerplinten liggen achteraf los en moest ik zelf erop lijmen. Ook hadden ze niet alles meegekregen, waardoor nog een paar plakplinten zelf nog opgehaald moesten worden in de winkel. Hier deden ze overigens behoorlijk moeilijk over, tot ze na meerdere keren overtuigen 'toch even gingen kijken' en 'oh ja er lagen inderdaad nog plakplinten.' Hier was alles wel mee gezegd. Geen verdere excuses.
Achteraf hoorde ik niks meer. Tot ik ineens een brief kreeg met een aanmaning, dat ik te laat betaald heb. Wat blijkt? Er is mij niets verteld dat je niet moest wachten op een definitieve factuur, en maar gewoon klakkeloos het bedrag maar moest overmaken zodra de leggers de deur uit zijn! En nu was er ineens een kleine duizend euro op de rekening gegooid, vanwege te laat betalen!
Na veel gebel, gedoe en mailen, toch nog het oude bedrag weten te krijgen, maar dit was niet zonder verschrikkelijke moeite en het idee dat ze sluw er net even wat extra geld uit probeerden te halen.
Verschrikkelijk. Totaal geen communicatie, laat staan dat dit helder contact is. Alles werkt langs elkaar heen, zogenaamd vanwege nieuwe systemen. Voor de hoeveelheid geld die je ervoor betaald, is het een schaamtelijke vertoning van service. Ik heb enorm spijt dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan.
Als klap op de vuurpijl kreeg ik dagen na de betaling afgerond te hebben nog een factuur binnen met de vraag om betaling vanwege een openstaand bedrag. Vermijd!

Risposta di Carpetright Nederland
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.