Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne communicatie met het bedrijf, vragen worden snel beantwoord. De cups zien er geweldig uit en makkelijk in gebruik. Ik gebruik ze in de salon en de klanten zijn er helemaal weg van. I... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Leuk product ik weet niet of het werkt ! De tools worden op een andere site veel goedkoper aangeboden met gratis huidolie daar vind ik toch wel iets van

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zó tevreden over de cluster wimpers! Ze zien er prachtig en natuurlijk uit, precies zoals ik het wil. Wat mij vooral verraste, is dat ze meer dan een hele week mooi zijn blijven zitten ech... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

Premium DIY-beautytools & rituelen voor huid, lichaam en zelfvertrouwen, professionele resultaten, gewoon bij jou thuis 🤎

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,7

Tutte le recensioni

13 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Aanrader!

Hele fijne communicatie met het bedrijf, vragen worden snel beantwoord.

Ik raad de producten absoluut aan.

17 settembre 2026
Valutata 5 stelle su 5

Had ik dit maar eerder geprobeerd!

Ik was in het begin best sceptisch en zelf niet zo handig met beauty dingetjes voor thuis. Ik zag ze steeds vaker voorbij komen en werd toch nieuwsgierig, vooral omdat ik zelf ook graag de resultaten wilde ervaren.

Ik ben begonnen met de facial cups. In het begin moest ik even mijn handigheid erin vinden, maar eigenlijk had ik het verrassend snel onder de knie. Wat mij vooral verbaasde, was dat ik eigenlijk meteen al verschil zag in mijn gezicht. Na ongeveer twee weken kreeg ik zelfs complimentjes van anderen en werd mij gevraagd wat ik met mijn gezicht had gedaan!

Daar werd ik zo enthousiast van dat ik daarna ook de body cups heb besteld. Ook daar ben ik echt heel tevreden over. Vooral bij mijn benen merkte ik al snel verschil, minder vocht en veel strakker.

Ik ben echt positief verrast door de cups en ontzettend blij dat ik ze uiteindelijk toch heb geprobeerd. Zeker een aanrader!

11 settembre 2026
Valutata 3 stelle su 5

Te Duur

25 gennaio 2026

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden met de producten van CARMI Tools. Ik ben erg fan van de facial cups. Op de Instagram en TikTok van CARMI Tools staan goede filmpjes met uitleg over hoe je deze innovatieve beauty producten het best kunt begrijpen. Dit was erg behulpzaam. Ik zou het zeker aanraden om te proberen!

30 agosto 2025

Super tevreden!

Super mooie en fijne producten! Goede kwaliteit en een mooie uitstraling. Voor mij was het de eerste keer dat ik cups en een dermaroller gebruikte, maar het ging super gemakkelijk!

5 agosto 2025

Perfect ❤️

Ik heb 2 weken geleden de dermaroller besteld en had hem de volgende dag al binnen. Ik heb hem nu al een paar keer gebruikt voor huid en haar. Bij mijn huid merk ik al veel verschil: het oogt egaler en mijn serums trekken beter in. Voor mijn haar wil ik hem gebruiken om nieuwe haargroei te stimuleren, maar daarvoor moet ik het nog wat langer proberen. Al met al ben ik super tevreden en de dermaroller ziet er ook nog eens supermooi en esthetisch uit, dus ook echt leuk om te geven als cadeau!

30 luglio 2025

Wifey material lashes

Ik had de wifey material lashes besteld en omg ze zijn echt geweldig. Super makkelijk aan te brengen en ziet er heel mooi uit. Ik ga ze zeker opnieuw bestellen en ga het iedereen aanraden!

12 agosto 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più