L'azienda ha risposto
Ik werk heel graag met de producten van Puurr. Het is een eerlijk en betrouwbaar merk dat ook nog eens goed betaalbaar is. Mijn klanten zijn altijd tevreden over de resultaten en ik zelf ook. Wat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Producten prima, maar geef ook de optie om de slippers af te wijzen. Nu ligt er voor niks plastic in de afvalbak.
L'azienda ha risposto
Voor mij de enige leverancier in echt 100% clean beauty. Door mijn parabenen allergie het enige merk wat ik echt vertrouw. Duidelijk veel kennis over de producten en zeer goede uitleg hoe je het beste... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Huidverbeterende producten van Nederlandse bodem. 98% tot 100% natuurlijk, vegan en cruelty free. Verkrijgbaar online en bij de PUURR specialiste. Waar Wellness en Huidverbetering samengaan!
Hoofdweg-Noord 7H, 2913 LB, Nieuwerkerk a/d IJssel, Paesi Bassi
Wat ik ook erg waardeer, is dat er altijd geluisterd wordt. Als je een vraag hebt of advies nodig hebt, krijg je snel een duidelijk antwoord. Dat geeft vertrouwen.

Risposta di PUURR Skin Care
De Expert Fading Cream vind ik persoonlijk fantastisch voor mijn droge huid. Mijn schoonheidsspecialiste is op een ander mek overgestapt maar gelukkig kan ik dit als particulier wel online bestellen. En bestelling werd zoals beloofd, snel en netjes bezorgd.

Risposta di PUURR Skin Care
Zeer behulpzaam en vriendelijk. bij mijn online bestelling.

Risposta di PUURR Skin Care
De vernieuwde website is duidelijk, de bestellingen zijn netjes verpakt. Fijne hoogstaande natuurlijke huidverzorging, prettige leverancier voor huidspecialisten. Mvg Ina huidspecialist Basic Skincare Tholen

Risposta di PUURR Skin Care
Goede communicatie,zelfs de vertraging van de bestelling werd vermeld via Puurr zelf. Heel fijn

Risposta di PUURR Skin Care
Door een mooie actie een fijne set kunnen kopen. Kreeg er zelfs nog een moisterizer bij. Ik ben heel blij. De producten zijn super fijn voor een goede prijs.

Risposta di PUURR Skin Care
Hele fijn zonder parfum en heel zacht voor elke huid.

Risposta di PUURR Skin Care
Als schoonheidsspecialiste werk ik zelf al meer dan 7 jaar met dit heerlijke en PUURR natuurlijke merk! Niet alleen voor mijn klanten maar uiteraard ook voor mezelf een echte verwennerij en heel goed voor de diverse huidtypes. En de service en betrokkenheid van de medewerkers van PUURR is altijd top.

Risposta di PUURR Skin Care
Ik gebruik de producten van Puurr Skincare al jaren en ben er ontzettend blij mee! Het is altijd een feestje om een bestelling te ontvangen en de producten uit te pakken. Ze voelen heerlijk aan op je huid en je merkt echt resultaat. Bovendien is het fijn dat er altijd snel advies beschikbaar is als je vragen hebt. Voor mij een merk waar ik helemaal fan van ben!"

Risposta di PUURR Skin Care
De producten van Puurr zijn fijn om aan te brengen en betaalbaar.
Mijn dochter gebruikt het nu 2 jaar op Bonaire en is er nog altijd erg tevreden over.

Risposta di PUURR Skin Care
Koop al heel veel jaren de producten van Puurr. Heb heel tevreden over de producten en service van jullie.
Geen klachten. Dus prima resultaat. Ga x zo o door.

Risposta di PUURR Skin Care
Via de mail fijne en duidelijk advies gekregen.
De verpakking was netjes en er zat een goeie omschrijving bij de producten.
Ben zeer tevreden!

Risposta di PUURR Skin Care
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.