Dettagli dell'azienda

1. Servizio di pulizie

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Autopoetsbedrijf aan huis, auto laten wassen, auto interieur reinigen, auto laten waxen, auto laten poetsen op locatie, auto polijsten, mobiele carwash.

3,0

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Oplichters

Oplichters! Ik heb me auto laten doen en er lag nog €150 in het dashboard kastje en alles is weg! Opgepast mensen!!

26 novembre 2025

Beste Vuuwerk,

U komt niet voor ons ons systeem. U heeft geen diensten bij ons afgenomen. Daarnaast kunnen wij ook geen vorm van communicatie vinden die samengaat met deze zwaarwegende beschuldiging . U zou ons dan minimaal hebben benaderd?

Wij verzoeken u daarom vriendelijk om even goed na te gaan bij welk bedrijf u diensten heeft afgenomen. En vervolgens deze valse review te verwijderen.

Potentiële kopers verwijzen we graag door naar echte reviews en echte klantervaringen op onze eigen, betrouwbare website.

Stay safe,

Team MyCarCleaners

Valutata 5 stelle su 5

Goed resultaat

Ik ben netjes geholpen. Hardnekkige hars is verwijderd en een naar geurtje is verdwenen. Fijn om met een schone auto (van binnen en buiten) op vakantie te gaan.

14 luglio 2025

Beste Wieke,

Hartelijk bedankt voor de recensie. We kunnen deze opkikker wel gebruiken op dit platform (die we niet gebruiken voor recensies), maar waar men toch leest.

Jouw ervaring delen helpt een representatiever beeld te geven!

Many thanks,

Team Car Cleaners

Zeiknat opleveren van stoelen

Bij het boeken van een afspraak wordt er niks gecommuniceerd over het niet rijklaar opleveren van de auto, dus in die zin verwacht je dat je kan gaan rijden na reiniging. Echter wordt er gebruik gemaakt van een Gamma waterstofzuiger waardoor de stoelen zeiknat zijn opgeleverd. Het advies is: zet de motor aan en dat droogt wel in een uurtje. Naast het opleveren van zwaar ondermaatse kwaliteit, is het verschaffen van zo'n advies ronduit schandalig.

Ik adviseer om te investeren in professioneel gereedschap, want hier kan je niet mee aankomen bij een klant.

21 dicembre 2023

Beste Berend,

Bedankt voor uw review.

Zowel op de website als in de afspraakbevestiging wordt aangegeven dat de stoelen na de reiniging nog vochtig kunnen zijn. De mate van vocht hangt af van de mate van vervuiling.
Omdat er op locatie gewerkt wordt, is dit inderdaad een vorm na nazorg die we geven. Vooral met deze lage temperaturen!
U bent uiteraard vrij om dit advies NIET op te volgen.

We gaan ervan uit dat het eindresultaat naar wens zal zijn.

De poetsers hebben overigens verschillende apparaten en merken waarmee gewerkt wordt. De apparaten van €5000 zijn daarbij vaak niet effectiever gebleken.

Groet,

Team Car-Cleaners.nl

Valutata 5 stelle su 5

Top service,

Top service,
Afsrpraak ingeboekt.
Auto laten reinigen van binnen omdat mijn dochtertje had overgegeven in de auto. Dus de hele auto rook van binnen met een braak zuur lucht.
Car-Cleaners heeft de hele auto van binnen gereinigd en de geur er uit gekregen.
Zeer tevreden met het resultaat.

Groetjes van Mar uit Gouda

16 agosto 2023

Waardeloos

Waardeloos. Doe jezelf een plezier en doe geen zaken met dit bedrijf. Ze hebben hun zaken niet op orde, hun medewerkers zijn asociaal en ze hebben geen respect voor hun klanten of de tijd van hun klanten. Schandalig.

12 giugno 2023

ZEER SLECHT BEDRIJF!!!!!!!!!

Dit bedrijf heeft mijn aluminium aanhanger gewassen met een schoonmaakmiddel met een bijtend zuur erin. Gevolg......€ 9.000,= schade. Het bedrijf geeft toe dat zij deze fout gemaakt heef, maar verwijst naar haar voorwaarden en laat mij met de schade zitten!!!!

13 giugno 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più