Cannaone OÛ Recensioni 979

TrustScore 4 su 5

4,0

Väldigt bra mot smärtan, jag har ms och de smärtstillande som jag får utskrivna mot min nervsmärta hjälper väldigt lite. Dessa painkiller droppar hjälper mig mer. Väl värda sitt pris. Dock så är smake... Leggi di più

Då jag fick orderbekräftelse såg jag att man skulle sända varan till fel ställe. Detta påpekade jag direkt men fick ingen respons. Efter en tid fick jag en avi att paketet fanns att hämta på annan ort... Leggi di più

Har bytta ut z-hypnotikum med et natur produkt. Hadde aldri forventa at desse produkta var so effektive. Pris er so lav at alle må berre teste for å sjå hvor mye du kan få forbedra med noen dråper... Leggi di più

Cannaone får högt betyg tack vare sina melatoninprodukter, särskilt Good Sleep. Trots att lagerhållning och *priser* på övriga produkter kan förbättras, är deras sömnhjälp så effektiv att det väger... Leggi di più

1. Negozio di alimenti per la salute

Hos Cannaone© mener vi, at CBD olie skal være tilgængeligt for alle og har derfor presset vores avancer og priser ned til et minimum. Det gør, at du kan købe vores økologiske kvalitets-olier op til 25-50% under priserne hos vores konkurrenter – og at vi er Europas billigste CBD shop! Målt på såvel pris som kvalitet.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Jeg kan desværre ikke fjerne min sure…

Jeg kan desværre ikke fjerne min sure besked fra tidligere i dag.
De har været meget ordentlige og kontaktet mig på en rigtig fin måde. Det var en fejl og det skal de ikke have hug for.
Så jeg vil på det varmeste anbefale at købe her🌸

12 agosto 2025

Risposta di Cannaone OÛ

1000 tak det er vi meget glade for. Godt vi fik løst problemet.

Team Cannaone

Læs uredigeret mailkorrepondance og dan dit eget indtryk af virksomhedens kommunikation mv.

Jeg vælger at copy/paste mailkorrespondancen med firmat ind, så I selv kan danne jeres mening.

Dato køb: 15-07-25
Modtaget ordre: 18-07-25

18-07-2025 - Min 1. mail til Cannaone
Kære Cannaone,
Jeg har fundet og købt dette Melatonin produkt, på jeres hjemmeside: (link til 4 k melatonin)

Jeg har afhentet varene i går og blev noget overrasket over, at der ikke er overensstemmelse mellem jeres specifikation og produktets anbefaling.

På jeres produkt specifikation står der: 4 mg/tablet, dosering: 1 stk. (se foto).

Men på selve produktet, står der:
Take one serving 1/4 tablet og Warning: do not exceed the recommended daily dose. Og længere nede: It is not allowed to consume the entire tablet at one time!!

Dvs. der overhovedet ikke er overensstemmelse med beskrivelsen på jeres hjemmeside og ordlyden på selve produktet, og det gør mig særdeles utryg.
FØR jeg fik læst bagpå åbnede jeg desværre den ene bøtte... så læste jeg bagsiden og nøjedes med 1/4 tablet, men kunne ligeså godt have spist en hel!
Havde jeg læst først, havde jeg ikke åbnet nogen af bøtterne, men returneret alle 4 pga utryghed.

Jeg benyttede mig også af tilbuddet om tag 4, betal for 3, da det lød som et fint tilbud, der kunne give 400 dage (dvs. 1 års) forbrug.
Men med kvarte piller, er der jo til 400 dage i en enkelt bøtte, og jeg har derfor købt Melatonin til 1600 dage, og produktet udløber længe før det.

I skriver også i jeres beskrivelse at det kun anbefales at bruge produktet kortvarigt op til 13 uger af gangen, men hvor længe man skal holde pause, er ikke defineret.
Denne oplysning med de 13 uger, kan jeg heller ikke finde på produktet.

Jeg er normalt ikke typen der brokker mig normalt, men jeg må indrømme, at dette køb, har gjort mig utryg, og jeg vil gerne returnere de uåbnede produkter.
Jeg synes bare ikke det er fair, at jeg skal betale returporto, når produktet er ukorrekt beskrevet, og jeg ikke havde en chance for at vide dette før køb (I viser ikke et billede af bagside-beskrivelsen på selve produktet, som ellers kunne have givet mig denne oplysning).
Men jeg kan se det er samme beskrivelse I har på jeres 1 mg produkt, så det er måske der fejlen ligger?

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Mvh,

18-07-2025 Cannaone svarer:
Hej Xxxxx

1 mg er en anbefaling i Polen hvor produkterne produceres. IKKE i Danmark eller i Europa generelt.
Du kan ikke overdoserer og folk med kræft tager f.eks. helt op til 20-40 mg. per dag, da Melatonin kan have effekt på kræft.

I Danmark anbefaler sunhedsstyrelsen 1-3 mg. Men mange har ingen effekt af så små doser. Så prøv dig frem og se hvor meget/lidt der skal til før det virker på dig.

---
Med venlig hilsen/Med vennlig hilsen/Kind regards

18-07-2025 Min 2. mail til Cannaone jf. ovenstående svar fra dem (og deres manglende svar på min første mail).

Hej Cannaone,

Jeg synes det er rigtig ærgerligt I negligerer min utryghed, at I undlader at svare på det med pausen efter 13 uger, og at I helt overser mit ønske om at returnere de uåbnede varer.

Jeg vil gerne bede om information om retur, jeg har kigget på jeres hjemmeside under betingelser, og her kan jeg ikke finde en returadresse, eller information om returporto eller lignende.
Jeg kan faktisk slet ikke finde en firmadresse (udover at I har hovedsæde på Cypern, og at der er nævnt en adresse i Estland). Men jeg går ud fra jeg kan returnere med DAO, når I kan fremsende med DAO.

Send gerne yderligere information vedr. returmuligheder og priser. Tak.

19-07-2025 svar på min 2. mail:
Hej
Vi syntes vi har besvaret dine spørgsmål rigtig fint og der er de nødvendige oplysninger på vores site.
Vi sælger mange tusinde Melatonin 4K hver måned uden problem til andre kunder. Melatonin sælges i supermarkeder i andre lande, så din bekymring er lidt overdrevet og unødvendig. Men du er naturligvis velkommen til at sende din bestilling retur ref. vores vilkår.

Send pakken til: (adresse fjernet af mig)

Husk at oplyse dit ordrenummer samt navn og adresse. Produktet skal være ubrugt og i original uåbnet stand.
Forsendelses omkostningerne betales af dig. Send direkte og ikke til en "Pakkeshop". Benyt venligst PostNord Erhverv eller GLS og ikke DAO! Vi kan ikke modtage om natten og afhenter ikke fra Pakkeshops.

Mine afsluttende kommentarer:
- Prod. beskrivelse på hj. side stemmer ikke med det der er trykt på produktet. Dette er utrygt. Der medsendes ikke nogen vejledning.
- Der beskrives ikke hvorfor prod. kun må tages 13 uger og hvor længe pausen skal være.
- Det er umuligt at finde returinfo på hj. siden.
- Firmaadresse på Cypern, sælger polsk produkt, sendes fra tyskland, skal retur til Køge.
- Har valgt ikke at returnere, af frygt for at skulle kæmpe for at få penge retur.
- Har fået 3 mg melatonin på recept fra læge. Virker upåklageligt. Læge sagde op til max 6 mg/døgn

15 luglio 2025

Hej
Godt du har fulgt vores råd. Som vi skrev til dig bør du købe din melatonin via din læge hvis du er usikker på at købe i udlandet. Der er ikke samme krav til rådgivning og information i udlandet, da produktet anses for at være et håndkøbsprodukt, som du kan købe i mange supermarkeder. Omvendt koster Melatonin under det halve i forhold til Danmark.

M.v.h.

Allerbedst...

Der er aldrig noget bøvl.
Super duper kundeservice.
Og så har Cannaone den allerbedste smertestillende, Xtra painkiller.
Virker på alt fra stress til neuropati.
Og et plus mere ... Cannaone spammer heller ikke deres kunder med den ene dødsyge mail efter den anden.

29 luglio 2025

Risposta di Cannaone OÛ

1000 tak for den fine anmeldelse Camilla.

Team Cannaone

Jeg har gennem mange år taget CBD olie…

Jeg har gennem mange år taget CBD olie 5% som hjælp efter et stress nedbrud. Olien, som jeg indtager om morgenen, gør mig klar til dagen. Som 78 årig er krop og psyke brugt og slidt. Olien lindrer stive og ømme muskler. Klarer tankerne. Og øjnene. Og giver lyst til at bruge dagen. Jeg ville meget nødig undvære olien. Har anbefalet til mange, som melder positivt tilbage.
Cremerne er også specielt gode.
Else Kjøller

28 luglio 2025

Risposta di Cannaone OÛ

1000 tak for den fine anmeldelse Else.

Team Cannaone

Don't order from this site!

Ordered the product, Good Sleep, from CannaOne, which claims to have CBD, CBN and Melatonin. It arrived fine. I've used other similar products from reputable sources.
This is by far this worst and ineffective sleep aid I've ever tried.
I usually feel melatonin, as well as CBN, quite easily. I've tried this product several times now, even at 2x
and 4x the recommended dose. Still zero effect.

Will not recommend to order anything from CannaOne going forward, as it's clear they are just marketing untested products, not backed by science or evidence.

Save yourself the money. It will just be wasted here.

4 luglio 2025

Risposta di Cannaone OÛ

Hello Bjørn, just because you don´t react in a positive way, does not means that there are something wrong with the product. In fact, Good Sleep are one of our most popular products and other customers are reorder again and again.

People react differently to CBD and CBN. Some have a great effect, others less. Insomnia can be caused by many things and not everything can be cured with a capsule.

Kind regards

Super nöjd!

Super nöjd!
Prisvärt! Många företag tar galet höga priser. Har fått sämre kvalitet, meeen betalat höga priser.
🌱🍃
Jag kommer fortsätta handla hos Cannaone!
🙇‍♀️👋

6 luglio 2025

Risposta di Cannaone OÛ

Vi tackar för den fina recensionen!