Cannaone OÛ Recensioni 979

TrustScore 4 su 5

4,0

Väldigt bra mot smärtan, jag har ms och de smärtstillande som jag får utskrivna mot min nervsmärta hjälper väldigt lite. Dessa painkiller droppar hjälper mig mer. Väl värda sitt pris. Dock så är smake... Leggi di più

Då jag fick orderbekräftelse såg jag att man skulle sända varan till fel ställe. Detta påpekade jag direkt men fick ingen respons. Efter en tid fick jag en avi att paketet fanns att hämta på annan ort... Leggi di più

Har bytta ut z-hypnotikum med et natur produkt. Hadde aldri forventa at desse produkta var so effektive. Pris er so lav at alle må berre teste for å sjå hvor mye du kan få forbedra med noen dråper... Leggi di più

Cannaone får högt betyg tack vare sina melatoninprodukter, särskilt Good Sleep. Trots att lagerhållning och *priser* på övriga produkter kan förbättras, är deras sömnhjälp så effektiv att det väger... Leggi di più

1. Negozio di alimenti per la salute

Hos Cannaone© mener vi, at CBD olie skal være tilgængeligt for alle og har derfor presset vores avancer og priser ned til et minimum. Det gør, at du kan købe vores økologiske kvalitets-olier op til 25-50% under priserne hos vores konkurrenter – og at vi er Europas billigste CBD shop! Målt på såvel pris som kvalitet.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Bad and prolonged experience

Not convinced by the products, as I didn't notice any difference taking them. A part of my last order never arrived. Cannaone said it was because the items came in a separate package that I never picked up. They said they would resend them, which according to PostNord they never did (I waited for about a month), though Cannaone claims they did and that I again failed to pick them up. I've asked for my money back twice since I don't want the products anymore, but I received a notification from PostNord that a packet has actually been sent to me from Cannaone. Customer service stopped responding when I asked for a refund. I've had bad experiences with Cannaone, don't recommend.

24 ottobre 2025

Risposta di Cannaone OÛ

This is of course not an accurate representation of the process. We have tried to send you your package twice and it is your responsibility to keep an eye on messages from PostNord and pick up your package. We have sent you your package for the 3rd time and it should arrive with you today.

Kind regards

Bra prrodukt

Bra prrodukt. Fint att det äntligen kommit lagliga produkter som i det närmaste motsvarar "the real thing".
Pålitlig snabb leverans!

21 ottobre 2025

Risposta di Cannaone OÛ

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkter.

Bra priser

Bra priser, och kundtjänst hjälper när de blivit fel 👌

22 ottobre 2025

Risposta di Cannaone OÛ

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkter og service.

Elsker produktene

Elsker produktene, men det er synd det ikke sendes fra Norge lengre. Blir kludder med UPS, som skal ha drivstoff erstatning, og toll. Selv om dere er generøse og tilbake betaler toll❤️

17 ottobre 2025

Risposta di Cannaone OÛ

Tak for den fine anmeldelse.

Team Cannaone

Vatten fungerande nästan för bra

Vatten fungerande nästan för bra, överraskande skön sömn. Leverans, kampanjer och kvalité är på topp

5 ottobre 2025

Antagelig for svak dose med 20 % oljen

Antagelig for svak dose med 20 % oljen. Neste gang best jeg 40 %oljen.
Selv om jeg er oppe i 15 dråper x3, har jeg fortsatt smerter og uro.
Blir oppblåst i magen av Cannabis.
Mvh Ingrid Rezk Lange

1 ottobre 2025

Hej Ingrid
CBD fungerar väldigt olika. Vissa personer har stor effekt, andra tyvärr mindre. En dos på 15 droppar är för hög och kan orsaka magbesvär. Vi beklagar att vi inte kunde hjälpa dig med våra produkter.

CANNAONE

Hurtig levering

Hurtig levering, at I orden, - tak for imødekomme

Mvh KirstenJohanne

11 settembre 2025

Risposta di Cannaone OÛ

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service.

utrolig gode erfaringer med CBD-olie ❤️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har haft utrolig gode erfaringer med CBD-olie – både for mig selv og min kat. 🐾

Min kat lider af problemer med blæren og var i lang tid afhængig af smertestillende medicin fra dyrlægen. Det var hverken holdbart eller godt for hende. Heldigvis blev jeg rådet til at prøve CBD-olie – og det blev en sand redning! Hun har nu været smertefri i hele + 4 år, blot med CBD-olie to gange dagligt. Det har virkelig givet hende livsglæden tilbage.

Jeg bruger det også selv, og forskellen er tydelig: min angst er næsten væk, og jeg har meget mere overskud i hverdagen.

CBD-olie har gjort en verden til forskel for både mig og min kat – og jeg giver derfor mine varmeste anbefalinger til Cannaone og deres produkter. ❤️

19 settembre 2025

Risposta di Cannaone OÛ

1000 tak for din søde og positive anmeldelse. Vi er glade for at vi kan hjælpe Jer begge med vores CBD produkter.

Team Cannaone

While the product is fine

Selv om produktet er fint, kan jeg ikke anbefale dette selskapet fordi de insisterer på å bruke UPS til levering. Jeg mottok oppdaterte leveringsinstruksjoner hver dag i en uke, ringte UPS og informerte dem om at du ville være hjemme under leveringen. Som vanlig ignorerte UPS alt og løy i fem dager og lovet hjemlevering helt til jeg endelig fikk en melding om at ingen var hjemme og at produktet kunne hentes i en butikk 7 km hjemmefra og måtte hentes om fire dager. Motbydelig service, uærlig leveringsselskap. Med mindre jeg kan få en garanti for trygg og pålitelig levering, vil jeg aldri kjøpe fra denne leverandøren igjen.

While the product is fine, I am unable to recommend this company due to their insistence to use UPS for delivery. I received updated delivery instructions every day for a week, I rang UPS and informed them that u would be home for the delivery. As is usual, UPS ignored everything and lied for 5 days promising home delivery until I finally got a msg from stating that no one was home and the product could be picked up at a store 7 kms from my home and must be collected in 4 days time. Disgusting service dishonest delivery company. Unless I can get an assurance a safe and reliable delivery I will not buy from this supplier ever again.

1 settembre 2025

Hei
Vi beklager din dårlige opplevelse med UPS. Vi kan nå også tilby PostNord som pakkeleveringstjeneste. Prøv dem neste gang!

Håper å se deg som kunde igjen :-)

M.v.h
Team CANNAONE

Mycket nöjd

Snabb leverans, trevligt bemötande och ypperlig kvalité på produkterna som säljs till förmånliga priser. Rekommenderar alla intresserade att handla hos cannaone

25 agosto 2025

Great product ❤️

Was a bit skeptical at first since I’ve already tried cbd oil40% from another company and it had 0 effect, but the one i bought from cannaone works ❤️ it helps with my sleeping and muscle pain. Had tried so many different products and treatments over the years because i have chronic pain and this is the only thing that seems to have a positive effect ❤️
Fast delivery, got the package in 3 days .

15 agosto 2025