CANblau Tapas Bar Recensioni 43

TrustScore 3 su 5

2,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Vi bestilte 8 retters menu og tilkøbte vin menu. Vin menuen er absolut ikke pengene værd. Der serveres meget lidt vin som slet ikke rækker til de retter man skal spise. Og vinen (hvidvin) blev serve... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

God mad til en god pris! Personalet serviceminded og smilende. Dankort var nede, men Katrine (vist "manager" den aften) viste overskud og fik sendt kunderne afsted med et smil. Et sted vi helt sikk... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Første besøg på CANblau, M.P. Bruunsgade- og bestemt også det sidste! Super ærgelig oplevelse og super flabet betjening. Havde booket bord til 3 i deres åbnings-weekend. Da vi ankommer bliver vi he... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Dejlig mad

Dejlig mad, venlig betjening. Nogle gange virker det som om de gerne vil have en hurtigt ud af døren, så man får maden lige lovlig hurtigt.

21 giugno 2019

Pinligt til den pris

Pinligt til den pris. Og så skal man tage imod næbet svar fra serveringen. Det var det besøg, heldigvis der er mange meget bedre steder i Ålborg til næste gang.

21 novembre 2018

Jah - kommer ikke igen

Jah - ikke nogen særlig god oplevelse. Tre personer kr. 2300 inkl. vin helt OK, men man kunne forvent noget bedre. Maden: rimelig - betjening: ret uprofessionel. Har været der tre gang og det er sikkert den sidste gang. Vil IKKE anbefale til andre.

11 novembre 2018
Valutata 1 stelle su 5

Vi delte en 11 retters menu som de…

Ærgelig madforgiftning. Vi delte en 11 retters menu som de sidste gæster lørdag aften med blandt andet muslinger og tartar. Maden smagte fint, men desværre fik vi alle voldsomt ubehag med kvalme og smerter i maven 2-3 timer senere. Det fortsatte den efterfølgende dag, og forsvandt gradvist i løbet af mandagen. Da restuaranten åbnede igen om mandagen ringede jeg for at fortælle om vores uheldige oplevelse. Jeg håbede, at de måske ville kunne bruge vores erfaring til at undgå at andre blev ramt, hvis smitten skulle være kommet fra dem. Restauranten virkede mere eller mindre ligeglad med vores oplevelse. Der blev ikke spurgt ind til noget for at finde ud af præcis hvad smitten kunne komme fra, fx hvilke retter vi præcis havde fået, om nogen kun havde spist nogen af retterne, osv. For 375 kr for maden pr person, ville jeg forvente at man havde gjort mere - i det mindste udtrykt at man var kede af at høre om vores oplevelse. I stedet blev der blot konstateret, at det ikke kunne komme fra deres restaurant, da "ingen andre havde ringet ind". Det er ikke overraskende, for vi gik som de sidste gæster om lørdagen, og jeg ringende så snart de åbnede igen om mandagen!

8 ottobre 2018

Good friends introduced Slagterbørsen

Good friends introduced Slagterbørsen - part of CANblau - to my wife and I. What a fantastic diamond in the absolute center of Aarhus. Everything - seating, service, food, wine, concept - was top quality and did indeed exceed our expectation. I advise you to go there - you will not regret it :-)

1 maggio 2018

Æv, æv og æv

CANblau Aalborg. Det er nu tredje gang at vi besøger restauranten, og første gang, at vi gik derfra med en kæmpe æv-oplevelse.
Portionerne var så lille, at vi kunne få en mundfuld af hver ret. Pånær de saltede mandler og oliven, det manglede der ikke noget af. Maden var i og for sig god nok (og kun god nok). Men portionerne, det er altså til grin. Der var en mundfuld til hver i hver tapasret. Så kan de jo sagtens bryste sig med, at der er 11 tapasretter. Men når, både olie, brød, saltede mandler og oliven tæller for de første 4 retter, så er der 11 mundfulde, og så er det slut. Vi sluttede af med en is hvor der skulle være crumple, men det smagte unægteligt, som en bastone kiks der var smuldret... Der skal vist lige gå et par år, inden vi skal derind igen :-(

19 dicembre 2017
Valutata 3 stelle su 5

Maden er for dyr i forhold til …

Maden er for dyr i forhold til niveauet. Maden er OK, men ligger overhovedet ikke i den gastronomiske høje ende, man ville forvente til de priser. F.eks betalte vi 88 kr. for fire små ansjoser.Krabbesalaten smagte godt, men jeg mistænker den for at være fra Brugsen eller Føtex, da den smagte af noget jeg havde smagt før. .Derudover skal man betale ekstra hvis man vil have brød til. Noget mange andre restauranter, normalt serverer gratis til maden.På den positive side er rejeretten, Gambas pil pil. Den var veltilberedt med godt "bid" portionsstørrelsen var fin. Serveringen var også tilfredsstillende, venlige og opmærksomme tjenere. Men maden lever ikke op til prisniveauet.

16 luglio 2017

Prøv det!

Jeg elsker at spise på CanBlau og har været der flere gange (både i Århus og Aalborg). Det er virkelig dejlig mad og selvom det ikke er billigt, som så meget andet kvalitetsmad, så er det pengene værd. Helt i overensstemmelse med det gennemgående tapastema, så får man serveret små lækre deleretter. Jeg har enkelte gange været lidt utilfreds med en lidt for 'frisk' og halvflirtende mandlig tjener i Århus og enkelte forglemmelser hos personalet, men det afholder mig ikke fra at komme igen (og igen).

26 dicembre 2016

Value for money

Et sted vi helt sikkert vil vende tilbage til!

16 novembre 2016

Rigtig dejligt sted

Super oplevelse. Var på Can Blau med to veninder og havde fantastisk betjening af Patrick. God mad og god betjening. Klasse restaurant.

4 novembre 2016

Ikke god mad, ikke hyggeligt og Dyrt :(

Sikke en skuffelse. Maden var ikke godt, fyldt med olie, smagte ikke af noget særligt, der var hellere ikke meget mad. Vi havde ellers bestilt rigeligt. Mad til børnene var virkelig dårligt. Bl.a. verdens mindste burger.
Stedet var ikke hyggeligt. Den ene tjerner var ung og sød. En anden tjerner, måske over tjerner, burde slet ikke have med service at gøre, forfærdelig pige.
Dyrt meget dyrt og overhovedet ikke det værd. Måske CanBlau skulle tage en tur til Barcelona og få inspiration til en god tapas restuarant.

20 ottobre 2016

Rigid restaurant

Dårlig aften på Canblau. Sød tjener, men rigide regler. Endte med at gå på en anden restaurant i stedet. Her fik vi til gengæld en fantastisk behandling. Vil absolut ikke anbefale stedet til andre.

27 agosto 2016
Valutata 3 stelle su 5

Intet ekstraordinært - manglende service

Vi havde bestilt bord på Canblau i Århus for at fejre vores årsdag og havde været inde at se på deres hjemmeside inden, som så ret spændende ud. Vi bestilte 2 tapasmenuer , hvor den ene af os fik vinmenu og den anden fik et enkelt glas rødvin. Der var ikke noget særligt over maden. Fik blandt andet en tortillapandekage, som ikke var hjemmelavet med hakket oksekød og toppet med ananas, kalveculotte med bearnaisesauce, spanske pølser med noget der lignede tarteletfyld, friteret kartofler med ost. Det var meget almindeligt og intet der fik mig som gæst til at føle at man var på en lækker spansk tapas restaurant, hvor smagsløgene bliver stimuleret. Mht. til vinbetjeningen fik vi kun at vide, hvilken vin vi fik , da vi skulle have et glas hvidvin, dvs. et glad ud af de tre som en del af vinmenuen. Ellers blev der bare skænket op. Portionerne var fine, men jeg anser det som normalt, at man fortæller kunderne, hvilken vin de serverer for en. SÅ en noget skuffende oplevelse, har ikke lyst til at bruge 1000kr på en sådan restaurantoplevelse igen. Egentlig ærgeligt, for lokalerne var fine. Der var heller ikke mere sæbe ved toilettet. Det kan man måske se bort fra ,at det var en forglemmelse, men der var bare for mange småting, som gjorde at helhedsindtrykket ikke blev nogen god oplevelse.

27 aprile 2016

Elendig oplevelse

Det var den værste oplevelse Elendigt mad der ikke smager af noget Suppe TJaa det var som en gang tyk fed kold brun sovs. Lune retter intet Lun over Isvand det bare lunken vand fra hanen til en formue servietter så tynde .Generalt en dyr oplevelse over tusind kroner og vin som var en fyldt med kork .ALDRIG MERE

9 luglio 2015

Super mad og betjening

Afholdte et firma arrangement på restauranten.
Maden smagte godt og der var ingen der gik sultne fra bordet. Der var masser af god vin og betjeningen var i top.
Der var ingen problemer med at følge med til at servere til de 70 personer vi var.
Kan klart anbefales.

23 giugno 2015
Valutata 2 stelle su 5

Kæmpe skuffelse, alt for dyrt, alt for lidt mad

Nedenunder er mail korrespondance mellem mig og resturanten, læs gerne fra bunden og op og dan jer jeres egen mening om stedet, jeg kan klart fraråde folk at tage derind:

Tak for din henvendelse, som vi hermed giver feedback på.

Generelt:

CANblau Tapasbar gæstes årligt af mere end 50.000 gæster, og som vi betoner ved enhver lejlighed, er vi en Tapasbar med tryk på bar, og ikke en traditionel restaurant.

Under alle omstændigheder leverer vi sædvanligvis et produkt der er tilfredsstillende til, at blive optaget i ”Nordens svar på Michelin guiden” – White Guide som værende blandt de 250 bedste spisesteder i Skandinavien…

Tapas er social mad som deles ved bordene, håber i fornemmede en rigtig god stemning mens i gæstede os. Det er en vigtig del af vores koncept, at vores gæster taler, griner og hygger sig.

Svar på dine iagttagelser:

Portionsstørrelserne i fik, var præcist som alle andre – vi kan hverken lave dem større eller mindre. Normalt anfægtes portionsstørrelserne ikke. Vi beklager såfremt de ikke levede op til jeres forventninger.
Vi har på CANblau ingen spørgepolitik a’la ”er alt som det skal være?”
Helt normalt at vi spørger til ”om bordet kunne tænke sig at starte med et glas Cava”. Kr. 68.- for et glas Cava ”til renden” har aldrig før voldt problemer i forhold til pris på CANblau. Det bør være åbenlyst, at spisesteder ikke forære hverken mad eller vin væk?
Det er ikke sædvanligt, at vores gæster skal spise 8 stykker brød for at blive mætte!. (se svar 1)
Hos CANblau er det ikke den enkelte tjener som er i centrum, det er gæsten, maden og vinen. Nøjagtigt som på en Tapasbar i F.eks Barcelona, vil man altid opleve forskellige serveringspersonale eller kokke ved bordene.
Svar undlades
Det skal vi beklage, der skal ikke være ventetid på drikkevarer!
Røde Atlanterhavsrejer er en specialitet i Spanien, Portugal og Frankrig. Vi er stolte af at kunne servere denne mulighed på CANblau Tapasbar. Hvad angår ”toiletbesøg” solgte vi den pågældende lørdag, 31 enheder (selvfølgelig) uden den mindste klage... Rejerne kommer direkte fra lysfrys og kan simpelthen ikke blive dårlige, hvis det er det du hentyder til? Hvad angår selve serveringen udnyttes rejens sødme bedst når de er ”rå” 3-4 minutter i ovnen og en hurtig gasbrænder – det er i hovedtræk teknikken bag. Sushi er som bekendt helt rå fisk (også rejer)
Under normale omstændigheder roses vi for vores sympatiske vinpolitik, både hvad angår pris og mængde.
Anser det, for værende din konklusion af værdien af jeres besøg. Yderligere svar vil medføre gentagelser.

Vi tager til enhver tid alle henvendelser seriøst, også de gange hvor vi fejler, og det kan ikke undgås med de gæster vi har igennem CANblau Tapasbar.

Efter at have talt med de 3 tjenere der har været omkring jeres bord, samt de to souschefer i køkkenet den pågældende aften, finder vi ikke anledning til at skulle kompensere jeres besøg.

Vi har bidt en smule mærke i, at du i forbindelse med din booking skriver ”Jeg ELSKER frikkedunser ”

Det gør vi så ment også, men når vi har lyst til det, går vi f.eks. på Den lille kro, eller Teaterbodegaen – de er rigtig gode til den slags.

En Tapasbar er et fænomen der i vores fortolkning, nok egner sig mest og bedt til en urban/storbys mentalitet. Dermed ikke sagt at jeres selskab har rødder i det nord eller vestjyske, hvor portionerne ofte er meget store, og hvor ” frikkedunserne” snildt runder en kampvægt på 130 g pr stk. Vi vil dog våge det ene øje og tro, i måske ikke har den store erfaring med den moderne tapas scene?

Om man ønsker at anbefale os til andre, eller det modsatte, er altid op til gæsten selv. Det er ikke noget vi hverken kan eller vil forsøge at påvirke.

Vi medgiver dog i dette tilfælde, at det virker som om din/jeres opfattelse af vores produkt, er et pænt stykke fra vores egen. Det giver derfor nok desværre ingen mening, at du igen gæster os, når du og dit selskab ønsker at spise i Århus.

Tillad os at anbefale vores dygtige og gode kollegaer, på f.eks. Den lille kro, Teaterbodegaen eller Restaurant ET. Alle er steder vi selv kommer med stor fornøjelse, når vi trænger til noget andet end tapas.

Under alle omstændigheder, takker vi dig for den tid du har brugt på at skrive til os, ligesom vi håber du anerkender vores svar.

De bedste hilsner

[navn fjernet]

Restaurantchef
CANblau Tapasbar Århus
Klosterport 2
8000 Aarhus C
Telefon: 86888819

Til hvem det vedkommer

Inden dette ryger på trustpilot vil jeg give jer en chance for at rode bod på hvad, der skulle have været en lækker middag samt en god oplevelse.

I går var jeg på parmiddag, vi var et selskab på 4 pers. Og ville gerne prøve jeres restaurant eftersom en af selskabets deltagere holder af tapas.

Der er flere ting jeg vil pointere:

1. Portionerne var små, meget små. Hvis nu prisen og den oplevede kvalitet passende sammen var dette ok, men det var ikke tilfældet.

2.Efter vi fik serveret de kolde retter, blev der ikke spurgt f.eks. 2-3min efter om alt var som det skulle være, og eftersom at jeg ikke kunne få øjenkontakt med nogle af tjenerne, ville jeg ikke mene at det er nødvendigt at gå op til baren for at få kontakt, da det ikke er kundens job.
Det samme gentog sig ved de varme retter.

3. Vi blev spurgt til at starte med om vi ville have en forfriskning, i stil med et lille glas champagne, det lød som om at det var noget standard, noget som ikke kostede 272kr for 4 meget små glas, sådan blev det ikke lagt op, og vi blev ikke engang informeret om at det kostede noget. Ingen af os havde været på restaurationen før, og derfor kendte vi ikke kotumen. Dette er mersalg, men bondefangeri.

4. Vi fik kraftigt anbefalet risottoen af en af de 3 tjenere der havde deres gang ved vores bord, som i stil med mange af de andre retter, ikke var tilfredsstillende, en af selskabets deltagere spiste det i ren protest for at få noget mad, så han kunne blive lidt mæt. Sammen med 8 stykker brød, som var nødvendigt for at få lidt mæthedsfornemmelse, på trods at vi fulgte anbefalinger fra en af servitricerne ift. Antal retter, samt info i toppen af menu/afkrydsningskortet.

5. Flere forskellige servitricer/tjenere til ét bord fungerede ikke, der var ikke megen personlig kontakt og ping-pong, som der er hvis én person er aftenens vært/værtinde. Det er også acceptabelt på et billigt sted, at der ikke er denne relation, men Canblau er ikke billigt, objektivt er det dyrt ift. Værdi for pengene, og sammenholdt med mængden+kvaliteten var det ALT for dyrt.

6. Vi prøver at få fat i en tjener da burgerne bliver serveret, vi havde fået at vide at de ikke var lige så store som en caféburger, men at de nemt kunne deles til 2 pers..
Realiteten var til grin, der var 2-3 mundfulde til én person. Den ene var helt rød, og den anden havde fået for meget og var HELT gennemstegt. Da vi ikke kunne få fat i en tjener, da de ikke var synlige nok, og jeg ikke kunne få øjenkontakt, spiste vi hvad at der var.
Ydermere at forlænge 78kr for friturestegte artiskokker, der smagte som ristede løg, var tæt på blasfemi.

7. Den hyldeblomst drik jeg havde bestilt bad jeg om efter 25min, hvor den ikke var kommet.

8. Røde Rejer, 3 slatne rejer for 108kr er igen bondefangeri, over halvdelen blev taget ud af munden og lagt på tallerkenen, de var ikke stegt ordentligt, og var helt smattede i det.

9. 3 af de 4 deltagere, mig selv inklusiv har været på toiletbesøg mange gange i nattens løb grundet maveonde, de tre som fik de røde rejer i munden.

10. To glas vin til 156kr, blev noget under halvt fyldt, og virkede besparende, ikke professionelt, jeg ved godt at de ikke skal fyldes helt op, men det var for lidt.

11. Da jeg endelig fik fat i en tjener og bad om regningen, fortalte jeg om vores utilfredshed mht. b.la. rejerne og ’burgerne’, som var små boller med ca. 65g kød dårligt tilberedt i hver.
Hvorpå jeg fortalte, at vi ikke have kunnet få fat i en tjener og derfor havde spist noget af maden og taget noget på tallerkenen igen.
Hun gik i køkkenet og kom tilbage med beskeden:
’I skule have sagt noget tidligere så jeg kunne se det, men, sagde jeg, da vi ikke kunne få kontakt til jer, og ikke ville gå i baren, da vi betaler for en service vi ikke fik, kan det ikke være vores fejl. Rejerne der var næsten rå, ville hun ikke kommentere yderligere.

Vi betalte og gik, meget skuffede. Jeg ville aldrig anbefale stedet til nogen, og har egentlig ikke lyst til at komme igen for at give restauranten en chance til, jeg mener en kompensation er på sin plads.

12 gennaio 2015
Valutata 5 stelle su 5

Skøn atmosfære, god betjening og fantastisk mad

Min kæreste og jeg var på CANblau i Aalborg lørdag d. 8. marts 2014. Vi blev mødt af en smilende, imødekommende og kompetent tjener. Maden smagte himmelsk - vi fik dagens menu og husets rødvin. Portionerne var rigeligt store til os to og kaffen var lækker. Alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg vil anbefale restauranten til jer der elsker tapas

13 marzo 2014
Valutata 5 stelle su 5

Ganske enkelt ENESTÅENDE !!!!

ALLE som besøger smilets by Aarhus BØR lægge deres vej forbi CANBLAU. Levende lokaler, venlig opmærksom frisk betjening, alle former for tapas i topklasse, priser og udvalg til enhver smag. TAK for alletiders dejlige aften. Ganske enkelt ENESTÅENDE!!!! Tænk sig hvor heldig Aarhus er, at have et sådanne spisested......

27 febbraio 2014
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più