Campanyon Recensioni 404

TrustScore 5 su 5

4,8

App'en fungerede ikke under mit ophold, hvilket var til stor frustration. Campanyon har efterfølgende rakt ud til mig omkring problemet, som nu er løst og app'en fungerer som den skal igen. De har giv... Leggi di più

Nydelig sted og vakker hytte... fantastisk utsikt over vannet... fint sted å finne roen etter hverdagens mas. Rikt fugleliv... svaner og ender svømte rolig rundt, ørna tok flere runder over hytta,... Leggi di più

Jeg har bestilt en overnatning gennem Campanyon….”clamping hos Bakkegaarden” Der har været rigtig god service med alle mine “tvivls” spørgsmål. Så nu glæder jeg mig til at komme afsted og opleve Clam... Leggi di più

Vi fik et gavekort i bryllupsgave, men nåede ikke at bruge det inden udløb. Magnus hjalp med at forlænge det til ubegrænset og da vi så måtte indse, at vi ikke kunne nå på tur i år heller, hjalp han m... Leggi di più

1. Agenzia di affitto di case vacanze

Escape the ordinary with Campanyon ✨ Discover unique stays such as glamping, cabins, treehouses, and other extraordinary stays, all curated for your perfect nature escape. Your adventure awaits – are you ready to find it? 📍

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Gavekort

Jeg opdagede til min gru at mit gavekort snart udløb, så jeg skyndte mig at få booket et ophold til næste år. Dog var der nogle problemer med mit gavekort, som support Hero(er vild med den betegnelse btw) Magnus kunne hjælpe mig med over Email. Super service, nu glæder jeg mig bare til at komme på en dejlig overnatning til foråret 😎

31 ottobre 2024

Gavekort

Jeg opdagede for nyligt, at mit gavekort var udløbet. Jeg skrev til kundeservice og spurgte, om der var noget som helst at gøre (det var jo min egen fejl..).
En sød medarbejder skrev, at han ville forlænge mit gavekort i 3 mdr frem, og at jeg kunne booke ophold frem til 2026.
Det et sgu god stil! :-)

28 ottobre 2024

God og fornem service

Mit gavekort var udløbet og derfor skrev jeg til Qwayy om det kunne forlænges. Jeg fik hurtig svar og fik forlænget mit gavekort - meget god og fornem behandling.

10 ottobre 2024

Lækkert shelter med køkken, toilet og midt i den dejlige skov.

Lækkert shelter hvor der ikke mangler noget.
Rindende vand, tørtoilet, gode sovepladser, og hyggelig plads mit i skoven.
Der manglede absolut ingenting. Der var endda ekstra service, køkkenudstyr mm.
Fik også et opkald et par dage inden, hvor der blev fortalt om opholdet, og at vi bare skulle ringe hvis der var spørgsmål. God stil.

20 settembre 2024

Super opplevelse

Jeg fikk et opphold på hvilepust i gave. Ved bestillingen skjedde det noe feil med gavekortet, men jeg opplevde at det var lett å ta kontakt med selskapet. De svarte raskt, var høflige, og jeg fikk igjen pengene som hadde blitt trukket for mye.
Selve oppholdet var utmerket! Vennlige og imøtekommende verter.
Det var lett å finne fram, og stedet overgikk forventningene.

24 luglio 2024

Gavekorts udløbsdato

Vi havde kigget forkert på datoen for udløb af gavekort. Da det var en bryllupsgave var vi meget ærgerlige over det, men efter en kort e-mail til kundeservice fik vi forlænget gavekortet, så vi kunne booke en sjov overnatning alligevel.

Mega god og høflig service fra Magnus i kundeservice.

19 agosto 2024

Flott beliggenhet

Flott beliggenhet, fine badestrender, stille og rolig. God service, superkoselig vert. Bær og sopp i skogen. Kan anbefales på det varmeste.

24 agosto 2024

Book unique experiences in the nature with a little glam on top

Campanyon is THE place for booking unique experiences in the nature with a little glam on top. The platform offers great pictures and easy-to-understand categories and facilities for the accomodations. The only thing that makes it hard, is to choose from all the intriguing places they offer. They seem to have a loyalty system too, so if you're inspired to continue booking places you might even save a buck.

28 luglio 2024