Hele aardige en kundige mensen. Ook vriendelijk via de telefoon. Onlangs een OM-5 MII gekochten en een Vortex verrekijker. Gewoon een héél groot assortiment. Niet de goedkoopste. Als ik 1 klei... Leggi di più
Het was voor mij, mijn 'eerste' echte ervaring met Cameraland. Eerste indruk was dat mijn bestelling reeds open was geweest, vind ikzelf slordig. Dat betekent in principe dat hij al een keer eerder i... Leggi di più
Wederom hebben we weer een hele goede ervaring met Cameraland. We hebben van Joey uitgebreid uitleg gekregen over de door ons aangeschafte drone. Bij de aanschaf van onze foto camera's hadden we al pr... Leggi di più
Na wat vooronderzoek ging ik naar de winkel. Daar werd ik goed geholpen. Uiteindelijk toch zonder camera naar huis. Daar toch de camera online besteld. Het product werd snel en goed verstuurd. Ik ben... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Cameraland is dé specialist op het gebied van fotografie. Wij hebben een uitgebreide voorraad digitale camera's, lenzen, flitsers, filters, verrekijkers, statieven en andere toebehoren. Goedkoop, de nieuwste modellen, de beste aanbiedingen én snel bezorgd!
van Ostadelaan 290-292, 1816 JH, Alkmaar, Paesi Bassi
- 0885150100
- info@cameraland.nl
- cameraland.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Zeer tevreden klant
Ik heb al veel bij Cameraland gekocht. Je krijgt er altijd duidelijk en professionele hulp bij vragen die je stelt.
Ze leggen alles goed uit.
Zonder zorgen bestellen
Lens besteld en dat verliep prima.
Helaas was deze niet tijdig leverbaar voor mijn vakantie vanuit de leverancier maar ook dit werd snel en keurig opgelost door de klantenservice. Helaas was ophalen geen optie meer, en moest ik de bestelling annuleren. Maar dat was ook geen probleem.
Volgende keer bestel ik zeker weer bij Cameraland.
Fijne winkel om iets aan te schaffen
Het personeel van deze winkel denkt mee met de klant. Geeft eerlijk advies .Goede service. Product zoals omschreven, goed verpakt en vlotte levering. En dit voor een mooie prijs.
Goede service Cameraland
Goede service, fijne winkel om wat te kopen op camera gebied fijne bediening
Hans Nijkamp
Fijne webshop en altijd een fantastische service
Altijd een fantastisch fijne service bij cameraland! Inmiddels over de jaren heen verschillende camera apparatuur gekocht en verkocht en dit verliep echt elke keer weer enorm soepel!
De medewerkers die ik gesproken heb zijn erg vriendelijk en kundig. Ze namen de tijd om mij te helpen met het maken van de voor mij beste keuzes en kan zeggen dat dit ook echt de perfecte keuzes voor mij zijn geweest.
Ik ben enorm blij met de apparatuur die ik nu heb.
Ondanks dat ik nog nooit de fysieke winkel heb kunnen bezoeken, heb ik dit absoluut nooit ervaren als iets lastigs. Juist dit maakt dat ik hun fantastische service en vriendelijkheid extra kan waarderen.
Cameraland is voor mij het adres voor al mijn fotoapparatuur, want deze gepassioneerde mensen zijn er om je te helpen en bieden in mijn optiek de beste service. Ik hoop ooit nog eens een keer de fysieke winkel te kunnen bezoeken!
snelle levering en goed verpakt
Uitstekend verpakt en volgens afspraak…
Uitstekend verpakt en volgens afspraak gelevert.
Schappelijke prijs, snelle levering
Het bedrijf leverde snel en voor een paar tientjes goedkoper dan elders. Super, niks op aan te merken.
Goede voorlichting
Goede voorlichting, goede service en vriendelijk met een woord, prima winkel
Goede service en klantgericht
Goede service en klantgericht. Denken echt mee. Zeer tevreden met de afhandeling en de koop.
Super tevreden!
De levertijd was snel en het is echt fijn dat je in drie termijnen kunt betalen. Dat maakt het extra toegankelijk. Zeker een aanrader!
Poor Communication
I ordered an item from Cameraland on 25 February and it hasn't shipped yet. That would be fine, but I've written to the company TWICE and get NO RESPONSE. Not good at all. I'll think twice before ordering from Camerland again.
Fijne aankoop
Mooie website, duidelijke info over het product en leveringsvoorwaarden. Product werd correct geleverd, goed verpakt. Top!
Medewerkers met verstand van zaken
Het advies in de winkel was heel duidelijk en vriendelijk.
De bestelling was keurig op tijd binnen.
Daarna weer terug in de winkel geweest om wat accessoires te kopen. Wederom goed geholpen door de medewerkers.
Ik wilde de occasion camera omruilen…
Ik wilde de occasion camera omruilen voor een nieuwe . Zonder problemen oid werd dat gedaan !
Cameraland Top PostNL slecht
Cameraland Top, bezorging door PostNL slecht, waardoor totale beleving ook slecht. Ik had dringend iets nodig en bestelde zoals gewoonlijk via cameraland omdat ik het dringend nodig had. Cameraland levert snel dus Cameraland. Helaas is PostNl nooit bij mij aan de deur geweest en is het pakje bij een PostNL punt beland. Dus te laat voor mijn foto opdracht
Prima Fotowinkel en Webshop
Deskundige medewerkers en uitgebreid assortiment fotografieartikelen.

Risposta di Cameraland