Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over cameraland, Vriendelijk mensen aan de telefoon zeker van de service Echt toppers 👍😄😉 Ook zijn de2dehands camera zeer goed voor soms een lagere prijs. Blijf zeker in de toekom... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een super ervaring bij de aanschaf van mijn nieuwe Sony A6700 en de Tamron 18-300 mm lens! Vanaf het eerste moment deskundig en persoonlijk advies. Er werd echt de tijd genomen om mijn wensen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij Cameraland werken alleen maar kenners. Ze helpen je op alle gebieden, zoals over de techniek van je camera, of je een bepaalde dure lens wel of niet nodig hebt, ze geven advies over accessoires, o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per la fotografia

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Cameraland is dé specialist op het gebied van fotografie. Wij hebben een uitgebreide voorraad digitale camera's, lenzen, flitsers, filters, verrekijkers, statieven en andere toebehoren. Goedkoop, de nieuwste modellen, de beste aanbiedingen én snel bezorgd!

4,3

Ha risposto al 6% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Zeer tevreden over cameraland,

Zeer tevreden over cameraland,
Vriendelijk mensen aan de telefoon zeker van de service
Echt toppers 👍😄😉
Ook zijn de2dehands camera zeer goed voor soms een lagere prijs.
Blijf zeker in de toekomst bij hun koper.😁

23 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Op 2 april 2026 aankoop gedaan van een…

Op 2 april 2026 aankoop gedaan van een Fujifilm X-M5 Black + XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ met accessoires (lens & strap)

De klantendienst bericht gestuurd via whatsapp

Kreeg snel een antwoord dat mijn bestelling via dhl werd overgeleverd aan Bpost

Hun antwoord was dat ik moest geduldig zijn wat ik ook begrijp en heb ik ook gedaan

Meer dan een maand verder 20 mei 2026

Nog steeds geen idee waar mijn aankoop is

Ik stuur hun een bericht via whatsapp om te melden dat ik niet langer wil wachten en liefst mijn geld terug wil (alma betaling plan)

Ik heb al 746 euro betaalt van 1100 en nog iets ik moet nog 1 betaling doen in juni

Maar als ik voor een refund vraag zijn ze spoorloos geen enkel bericht terug zowel whatsapp en e-mail

Slechtste service die ik ooit heb ontvangen
Ik raad zeker mensen aan hier niks online te kopen

20 maggio 2026

Beetje onhandig verstuurd

Eén bestelling gedaan, met twee verschillende producten. Die werden op dezelfde dag, apart verstuurd. De een via DHL en de ander via PostNL. Bij eentje moest een code ingetikt worden. Maar ja we waren niet thuis, dus die ging naar een afhaalpunt. Allemaal heel omslachtig en onhandig, voor een potje vloeitstof van 2 tientjes.... Dat kan vast makkelijker.

6 maggio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Easy and smooth ordering process

Easy and smooth ordering process, and the website is great to use.

The only reason I’m giving 3⭐ is because it wasn’t clear that one of the items was out of stock, which caused a delay in delivery. But... the solution was also quickly resolved over their quick and proffesional Whatsapp Support🙏🏾

Overall still a good experience, Cameraland for the win ✨

17 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Lens op 12 maart besteld

Lens op 12 maart besteld, twee keer gebeld maar er wordt geen actie ondernomen om het geleverd te krijgen. De lens afbesteld en zelf besteld bij de leverancier, daar is hij gewoon op voorraad. Na het af bestellen kon hij ineens snel geleverd worden, of ik wilde wachten, helaas te laat gereageerd cameraland. Ik kom en bestel hier nooit meer wat.

10 aprile 2026

Fijne fotowinkel

Als ik iets zoek, kijk ik ook altijd bij Cameraland omdat ze geregeld hebben wat ik zoek. Als ze hebben wat ik zoek vergelijk ik de prijs met andere shops, maar ik heb nog niet meegemaakt dat Cameraland duurder is, en omdat ik een beetje ervaring begin te krijgen met kopen bij Cameraland, zoals service, en snelle en goede aflevering is dit een van de shops waar ik graag iets aanschaf. Ook per email goed op de hoogte gehouden na het plaatsen van een bestelling.

31 marzo 2026
Valutata 2 stelle su 5

Geen service

Daar een camera met toebehoren gekocht
Er werd een verkeerde reserve batterij meegegeven. Moesten terug naar de winkel. Geen enkele excuus, de juiste batterij was iets goedkoper, maar geld werd niet teruggegeven. Was een minimaal bedrag, maar vooral de service was ver te zoeken.

7 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en camera in goede…

Snelle levering en camera in goede staat, zoals beschreven in de omschrijving. Aantal clicks klopt ook. Is altijd maar afwachten bij aanschaf van occasion. Ik ben er heel blij mee en heb al een aantal mooie foto’s gemaakt.

4 marzo 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più