Très bonne expérience avec ce service client. J’ai dû effectuer un échange de produit et l’équipe a été particulièrement réactive, compréhensive et arrangeante tout au long du processus. Malgré... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Ich möchte Teile der Bestellung zurückschicken. Laut der Internetseite kann man nach Nachfrage ein Return Label bekommen. Ich habe diverse Email Adressen probiert. Keine Email geht durch. Bei der ange... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har købt en barnets bog. Tog en uge om at komme med posten. Modtaget beskadiget! Forsøgt at ringe og reklamere mhp at få en ny ikke beskadiget vare tilsendt, men deres reklamationsafdeling tager konse... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Die Bestellung wurde fix versendet. Laut DPD Sendungsverfolgung konnte das Paket nicht zugestellt werden (angeblich Adresse falsch). DPD konnte uns in diesem Fall nicht weiterhelfen und forderte uns... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vores historie begyndte i 2012 – ikke bare som et brand, men som en passion. En passion for tidløst design, poetiske detaljer og de små, betydningsfulde øjeblikke, der former barndommens fortælling. Cam Cam Copenhagen blev grundlagt af arkitekt Sara Giese Camre med inspiration fra hendes eget møde med moderskabet og lysten til at skabe det, hun selv manglende dengang; smukt, økologisk babyudstyr, der både er funktionelt, holdbart og passer harmonisk ind i hjemmet. Fra vores studio i København designer vi med både hjerte og hånd. Vi forener skandinavisk enkelhed med en følelse af varme og nærvær og tror på, at de ting, vi omgiver os med, er med til at forme de minder, vi bærer med os. Fra hviskede godnathistorier og grin i badet til små hænder, der krammer noget blødt midt i hverdagens kærlige kaos. Vi skaber med omtanke, ikke i overflod. Vores kollektioner er lavet til at blive elsket og givet videre – ikke bare brugt og skiftet ud. Hvert print tegnes i hånden, og hvert design er skabt til at blive en naturlig del af familiens liv. Igen og igen, år efter år.
Informazioni di contatto
Nordre Fasanvej 113, 3, 2000, Frederiksberg, Danimarca
- +45 93 55 55 06
- customer_service@camcamcopenhagen.com
- camcamcopenhagen.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Poor customer service and delivery
Ordered some products from cam cam Copenhagen 5 weeks ago. My products were returned to sender 2 times by dpd now my products have been in the Netherlands clearing customs for a week. I understand that there might be issues beyond there control but have emailed them twice to find out what’s going on and have not received a response last email was a week ago.
Really poor delivery and customer service so order at your own risk.

Cam Cam - Dansk kvalitets design
Det er ingen hemmelighed jeg er kæmpe fan af Cam Cam.
Ligesiden jeg stiftede bekendsdkab med branded for en del år siden, har jeg købt sengetæpper og de fantastiske pusletasker som både mine piger på 10 og 12 og jeg bruger i vores hverdag, stadigvæk.
Desuden har jeg et par toilettasker til både min make-up, mine musik ting og jeg bruger faktisk også toilettaskerne til opvaring af pung, telefon og nøgler mv, i mine store et rums tasker.
Derudover har jeg købt dåbsgaver, Fødselsdags gaver, kunde gaver mv.
Altid lækker kvalitet og jeg syntes produkterne holder til at blive brugt. Både tasker og toilettasker er utrolig rummelige. Det eneste minus er at jeg ikke har små børn, og at jeg forelsker mig i for meget, og det holder min pengepung ikke til. OG værst for mig, (siger jeg med et smil på læben) at der ikke er sengetæpper længere, dem kunne jeg virkelig godt bruge nogle flere af, til både pigernes værelser og til vores stuen.
Desuden syntes jeg at kundeservicen og levringen er 5 stjerner værd.
Fra bestillingen til leveringen bliver man hele tiden opdateret i hvor ens varer er og hvornår de forventes at blive leveret. Det er ikke mange firmaer der virkelig følger en helt til dørs med deres gode kundeservice. Men Cam Cam er med hele vejen fra salg til levering, og det er for mig en rigtig rigtig god oplevelse. At de vil deres kunder og tænker på hvordan de selv gerne vil se et salg og en levering skulle følges til dørs.
Som sagt er de eneste down sites, at mine piger er vokset fra det og jeg ikke har vundet i lotto og kan fylde mit hjem med både deres kommoder/puslebord, skabe, tasker, toilettasker mv.
Jeg syntes personligt at Cam Cam er et af de få rigtig lækre og gode Danske brands i den genre. Hvor der virkelig arbejdes for kvaliteten og derudover med omtanke på vores miljø, fordi at det er produkter der virkelig holder til meget og ikke kun nu og her, men også i fremtiden.
Tag fx. deres interiør som har mange funktioner. Fx deres børnemøbler, der kan pryde hjemme i mange mange år efter at børnene er vokset fra skab og puslebord, de små reoler der kan stables mv.
Jeg syntes det er en god investering hvor der er tænk på den lange bane både med produkt og miljø.

Risposta di Cam Cam Copenhagen
Such good quality and wonderfull design
I just bought a lot new things for my baby Girl. (Baby nest, baby bedding, changing bag, Baby Teether and the Harlequin Baby Bed.)
Wauw, such good quality and wonderfull design. I truly love all off Camcam products. Worth all the Money. I had to stop myself from buying every single thing on the website.

Returnering til Polen
Uheldigvis havde jeg inden købet ikke tjekket reglerne for returnering. Man går ud af fra at brandet ‘camcam Copenhagen’ hører hjemme i DK, men når man skal returnere en vare skal den sendes til Polen for egen regning. Under al kritik!

Risposta di Cam Cam Copenhagen
Jeg har købt en større ordre hos Cam…
Jeg har købt en større ordre hos Cam Cam, hvor noget desværre skal retur. Desværre har jeg ikke set på trustpilot inden jeg bestilte, så nu finder jeg ud af, at jeg selv skal betale fragt til polen. 150-300 kr. jeg er målløs! Hvor er det frækt!
Jeg køber aldrig herfra igen og vil fraråde alle på min vej, at købe her.
Jeg er så vred!!

Draps hyper doux
Nous adorons notre nouvelle table à langer Harlequin. Son design passe-partout fait en sorte qu'on va la garder pour plusieurs années. Je voulais aussi vous dire que vos draps sont les plus confos que j'ai eu de ma vie. Vraiment trop doux :)

Risposta di Cam Cam Copenhagen
This company has the worst customer…
This company has the worst customer service. It does not respect the guarantee for a defective item. Offer -25% discount for a new purchase and request to give away to a charity organisation. Hopefully I have a 5 years special insurance. Wanted to buy the furniture for a new room. I will spend my thousand somewhere else.

Keine Reaktion nach Bestellung und Bezahlung
Ich habe vor circa zwei Wochen das erste mal bei Cam Cam Copenhagen bestellt. Ich habe eine Bestellbestätigung erhalten aber weiter nichts. Den Betrag habe ich über Paypal bereits bezahlt. Es hieß es wird erneut eine Email versendet wenn meine Bestellung auf dem Weg zu mir ist. Der Versand sollte eigentlich 3-5 Werktage dauern.
Auf meine Email mit einer freundlichen Nachfrage habe ich keine Reaktion erhalten. Auch auf meinen Anruf, ich konnte nur eine Nachricht auf dem AB hinterlassen habe ich keine Antwort erhalten.
Ich bin wirklich verzweifelt und enttäuscht, da die Bestellung auch nicht gerade günstig war.
Update:
Nach der zweiten Email wurde mir vom Kundenservice geantwortet und meine Bestellung war zwei Tage später bei mir.
Ich bin sehr zufrieden mit den Sachen, sehr schön und hochwertig.

Cam Cam Copenhagen Harlequin
Cam Cam Copenhagen Harlequin Shelf with hooks er FORFÆRDELIG at bygge og skrue sammen. Flere steder ryger skruerne igennem og ødelægger udseendet fra modsatte side. Knagerne er samtidig utrolig svære at få skruet på!

Risposta di Cam Cam Copenhagen
Nemt at bestille via cam cam…
Nemt at bestille via cam cam hjemmesiden og hurtig levering!

Risposta di Cam Cam Copenhagen
Virkelig dårlig kundeservice og lang…
Virkelig dårlig kundeservice og lang levering. Køb hellere deres produkter hos andre forhandlere.

Risposta di Cam Cam Copenhagen
Min kone og jeg har købt en masse lækre…
Min kone og jeg har købt en masse lækre ting til vores datter på Cam Cam, og må sige at vi er ovenud tilfredse med både kvalitet og service. Jeg kan helt sikkert anbefale Cam Cam til andre.

Utilfredsstillende, dårlig service!
Jeg købte en spilledåse fra Camcam og efter 2 måneder kunne den ikke spille mere når den blev trukket op. Jeg skriver en reklamation til Camcam og har aldrig hørt svar fra dem.
Utilfredsstillende, dårlig service!
Mail sendt 8/12/21 med ordrenr og faktura!

Ok wow
Ok wow! Ich habe noch nie so einen tollen, schnellen und unkomplizierten Kundenservice erlebt!
Mein Problem wurde so schnell behoben.
Danke

Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice - vil ikke anbefale dette sted.
Prisen på min vare blev sat ned med 30% 2 dage efter købet (inden de har sendt varen) jeg skriver og spørger om de ikke refundere de penge varen er sat ned. Jeg får blot at vide, at hvis jeg ikke er tilfreds med prisen kan jeg bare sende varen retur.
Synes det er ekstrem dårlig service. Jeg vil ikke handle der igen. øv!

Returfragt til Polen 👎🏼
Jeg havde - desværre - ikke fået kigget anmeldelserne på trustpilot, inden jeg købte hos camcamcopenhagen.DK.
Jeg fik uheldigvis købt et sæt sengetøj i tysk størrelse, og jeg står nu med et ubrugeligt sæt sengetøj til mere end 600 kroner eller en returfragt på mellem 150-300 kroner til POLEN for at købe en ny rigtig størrelse 🤯 jeg vil bestemt ikke anbefale andre at handle på deres egen hjemmeside. Meget skuffende.

Utroligt skuffende
Utroligt skuffende at vi selv skal afholde returomkostningerne på 275 kr. til Polen. Det er ikke forventeligt, når man handler på en dansk hjemmeside med dansk tekst og produkter. Det er en ommer. Det må i det mindste være muligt at returnere sine varer i Danmark.

Schöne Möbel. Viel zu empfindlich
Habe eine Sitzgruppe bestellt (2 Stühle und einen Tisch). Das Set ist echt wunderschön und war leicht aufzubauen. Leider ist der Lack super super empfindlich. Nach kaum einem Jahr sind bereits sehr sehr viele Abplatzer am Lack zu sehen. Dafür ist der Preis definitiv zu hoch. Kindermöbel sollten mehr aushalten

Dårlig kundeservice
Den leverede vare svarede ikke til beskrivelsen på hjemmesiden. På trods af reklamation til firmaet skal vi selv afholde udgifterne til returnering af varen der skal sendes til POLEN.
Hvem regner med det fra en flot .dk hjemmeside.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.