Très bonne expérience avec ce service client. J’ai dû effectuer un échange de produit et l’équipe a été particulièrement réactive, compréhensive et arrangeante tout au long du processus. Malgré... Leggi di più
Ich möchte Teile der Bestellung zurückschicken. Laut der Internetseite kann man nach Nachfrage ein Return Label bekommen. Ich habe diverse Email Adressen probiert. Keine Email geht durch. Bei der ange... Leggi di più
Die Bestellung wurde fix versendet. Laut DPD Sendungsverfolgung konnte das Paket nicht zugestellt werden (angeblich Adresse falsch). DPD konnte uns in diesem Fall nicht weiterhelfen und forderte uns... Leggi di più
Vores historie begyndte i 2012 – ikke bare som et brand, men som en passion. En passion for tidløst design, poetiske detaljer og de små, betydningsfulde øjeblikke, der former barndommens fortælling. Cam Cam Copenhagen blev grundlagt af arkitekt Sara Giese Camre med inspiration fra hendes eget møde med moderskabet og lysten til at skabe det, hun selv manglende dengang; smukt, økologisk babyudstyr, der både er funktionelt, holdbart og passer harmonisk ind i hjemmet. Fra vores studio i København designer vi med både hjerte og hånd. Vi forener skandinavisk enkelhed med en følelse af varme og nærvær og tror på, at de ting, vi omgiver os med, er med til at forme de minder, vi bærer med os. Fra hviskede godnathistorier og grin i badet til små hænder, der krammer noget blødt midt i hverdagens kærlige kaos. Vi skaber med omtanke, ikke i overflod. Vores kollektioner er lavet til at blive elsket og givet videre – ikke bare brugt og skiftet ud. Hvert print tegnes i hånden, og hvert design er skabt til at blive en naturlig del af familiens liv. Igen og igen, år efter år.
Nordre Fasanvej 113, 3, 2000, Frederiksberg, Danimarca
- +45 93 55 55 06
- customer_service@camcamcopenhagen.com
- camcamcopenhagen.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
High quality products
High quality products, never disappoints! I am a huge fan of Cam Cam for my baby. Fast delivery as well!

Risposta di Cam Cam Copenhagen
Produkter er rigtig fin kvalitet
Produkter er af rigtig fin kvalitet.
Nemt og overskueligt at bestille.
Klart et sted jeg vil handle igen.

Risposta di Cam Cam Copenhagen
Elsker mit nye sengetøj fra CamCam
Elsker mit nye sengetøj fra CamCam, super lækker kvalitet og endda med hurtig levering.

I den grad anbefalet
Virkelig god kvalitet, smukke prints og lynhurtig levering

Risposta di Cam Cam Copenhagen
Hurtig levering og lækre produkter
Hurtig levering og lækre produkter! Køber helt sikkert igen✨

10/10
Amazing products! I ordered two makeup bags and the quality and design are unmatched. Delivery time was exceptionally fast as well. Will definitely order from Cam Cam Copenhagen again!

We love the Harlequin Wardrobe
We bought a Harlequin Wardrobe. Very good and easy manual. The result is a very nice wardrobe in good quality and our daughter loves it.

Risposta di Cam Cam Copenhagen
The best bed linen you can buy in…
The best bed linen you can buy in nothing less than the whole world and the finest design...
Greetings / The princess of the pea 😉 Nicolai

Excellent
Excellent ! J’ai reçu ma commande très vite et les produits étaient d’un très bon qualité. Je recommande vivement.

Risposta di Cam Cam Copenhagen
Umuligt at få fat i kundeservice
Umuligt at få fat i kundeservice.
Mail anmodet om returlabel som anvist på deres hjemmeside men får kun automatsvar tilbage om at der er ferielukket til 2 jan. dd 4 jan.
dårlig service.

Risposta di Cam Cam Copenhagen
Simpelthen den mest ringe kvalitet
Simpelthen den mest ringe kvalitet, jeg længe har oplevet… en baby gym som er virkelig fin i udtrykket og i print, men helt forfærdeligt produkt i sig selv. Det er jo umuligt for stængerne at stå ad sig selv… ligner noget der kunne have kostet 20 kroner og det er ikke lige tilfældet. Den koster 599… og hvad værre er, så skal man selv betale porto for at sende retur, når det er et så sjusket produkt. Meget ærgerlig oplevelse

Nicht gerechtfertigter Preis
Nicht gerechtfertigter Preis!
Ich habe mir ein Babynest gekauft in hoher Erwartung, doch es war der reinste Reinfall. Das Produkt wurde definitiv von jemandem entworfen, der keine Kinder hat. Der Boden des Nestes ist extrem hart, sodass man ungern und mit schlechtem gewissen sein Baby reinlegt. Zudem ist es viel zu eng, Baby hat kaum freiraum um sich zu bewegen. Und das aller aller schlimmste ist der Bezug!!! Es ist selbstverständlich das der Bezug bei derartigen Dingen oft gewaschen werden muss aufgrund des spucken des Babys, allerdings ist es eine einzige QUAL den Bezug zu entfernen und wieder zu beziehen; nahe zu unmöglich! Echt schade, bei dem hohen Preis hätte ich eine dementsprechend hohe Qualität erwartet.

Risposta di Cam Cam Copenhagen
Products were used and dirty
UPDATE:
We are happy with the solution offered so all good.
We just ordered some doll clothes for our daughter for Xmas and they all came used and dirty (various thick yellow unmistakable stains on doll clothes, looks like orange juice)
This is very disappointing in many ways:
a. We need to find alternatives short before Xmas now...
b. It looks like we have to pay for the return...
We are so so disappinted and will never ever order something from Cam Cam again - not even anywhere else. What a disappointing experience that was.

Risposta di Cam Cam Copenhagen
Umuligt at få kontakt til kundeservice
Det er simpelthen decideret umuligt at komme igennem til camcam Copenhagens kundeservice.
Nu har jeg prøvet i 2 dage for min søde mor, som også har forsøgt at få kontakt af flere omgange - både telefonisk, via talebesked (som de selv opfordrer til) og pr. mail.
Jeg aner ikke, hvad der foregår, men eftersom de har hævet beløbet for min mors bestilling for flere dage siden, men hun ingenting har hørt om forsendelse bliver jeg nødt til at skrive her til andre, at jeg er nervøs for, om det her er en scam-virksomhed.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det.
OPDATERET: Nu er der (endelig) kommet leveringsoplysninger til min mor, men det ændrer ikke på, at det er umuligt at komme igennem til kundeservice.

Ikke modtaget min vare
Jeg bestilte den 12. november et aktivitetsstativ, som de egentlig sendte afsted forholdsvis hurtigt. Jeg har dog stadig ikke modtaget det og bedt dem tage kontakt til Postnord eller give mig pengene tilbage. Jeg har endnu ikke hørt fra dem…

Reklamationsservice?
Har købt en barnets bog. Tog en uge om at komme med posten. Modtaget beskadiget! Forsøgt at ringe og reklamere mhp at få en ny ikke beskadiget vare tilsendt, men deres reklamationsafdeling tager konsekvent ikke telefonen. Sendt mails, men ikke hørt noget. Forventer ved en reklamation: gratis returlabel og ny ubeskadiget bog leveret (og gerne indenfor en overskuelig tid - skal jo ikke blive et 4 ugers projekt at bestille en barnets bog hjem!)

Risposta di Cam Cam Copenhagen
Vanvittigt at sælge ting til overpris
Vanvittigt at sælge ting til overpris, for at de så er er lavet i Kina.
Det er sgu ikke i orden. Har givet over 300 kr for en lampe, som højst har kostede 10 kr. at producere. Det er sgu et scam.

Dårlig service!!
Jeg har købt et Harlequin hvidt puslebord. Efter jeg har fået puslebordet samlet, opdager jeg en fejl på en af siderne foran og kontakter BabySam med det samme. Det er vel at mærke ikke mig, der har lavet skaden, da jeg virkelig samlede det forsigtigt på tæpper osv., som der står i vejledningen. Men fordi jeg først har set det, efter puslebordet er samlet, så vil I ikke godtage det og tror jeg er uærlig. Det er godt nok ærgerligt, når man har brugt så mange penge på et helt nyt puslebord. Jeg har været i kontakt med BabySam, som jeg har købt puslebordet via og de er også meget forundret over, at I ikke vil sende en ny side til puslebordet. Det er dårlig kundeservice fra jeres side!!

Risposta di Cam Cam Copenhagen
Jeg har netop modtaget de fineste og…
Jeg har netop modtaget de fineste og lækreste ting fra Cam Cam Copenhagen. Det er simpelthen det fineste print og lækreste kvalitet! Jeg kan kun anbefale mærket og deres fine ting.
Kh. Frederikke

Dårlig kvalitet og service
Billige og lækre stofbleer (købt på tilbud). Babynesten kan dog ikke anbefales - blot efter 3 uger er der permanente fordybninger i madrassen efter, hvor baby har ligget. Jeg har reklameret over produktet, og fik at vide, at det må ma forvente efter nogen tid. Dårlig service og elendig madras, hvis den ikke engang kan klare 4-5 kg i tre uger, uden at få former herefter.. Kan ikke anbefale producenten.