Københavnske Café Viggo Recensioni 29

TrustScore 3 su 5

2,9

Fik menuen med dampede blåmuslinger, steak au pouivre og creme brulé. Alle retter var store portioner, veltillavede og vinene (pinot gris, shyraz druer) passede til. Jeg fik lov til at vælge en dobbel... Leggi di più

God mad. So far so good! Men hvem går drikkepengene til? Spørg først chefen, derefter personalet. Både på gulvet, rengøring og køkkenpersonale.! Man har gennem nogen tid hørt rygter om flere restau... Leggi di più

1. Ristorante francese

Café Viggo er en veletableret fransk bistro, restaurant og bar beliggende på Frederiksberg i København. Nyd den franske stemning, det franske køkken, vine, fadøl og musikken, som befandt du dig i det parisiske latinerkvarter. I har som gæster mulighed for at nyde et væld af franske specialiteter, hvad enten det er i dagtimerne, hvor Caféen byder på fransk frokost a la Carte eller i aftentimerne, hvor restauranten serverer mad med inspiration hentet fra det franske landkøkken.

2,9

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

I had to make a Google account just to…

I had to make a Google account just to leave this review. Café Viggo in Copenhagen was an absolutely awful experience. I went last weekend, and the doorman was aggressive and intimidating toward multiple guests and appeared completely out of control. He repeatedly tried to provoke fights, and no other staff stepped in to stop it. He definitely seemed intoxicated, probably all coked up.

The music didn’t help either; the DJ was bad and only added to the overall negative and unsafe vibe. Easily one of the worst nights out I’ve had. 0/10, would never go back again.

13 dicembre 2025

Ung mand ved navn Oscar

Hej. Jeg skriver efter et besøg hos jer i Aarhus. Det var virkelig godt og især den unge man Oscar var rigtig god. Han var meget servicemindet og helt vildt god og sød. Jeg håber der er bonuser for at være sådan en flink og flittig ung mand.

4 ottobre 2025

Vi har ventet på vores mad i næsten 1…

Vi har ventet på vores mad i næsten 1 time uden at få en melding om hvor lang tid der går før vi fik vores mad dårligt service

28 luglio 2025

Hej Oliver
Har du været på Café Viggo i Aarhus eller i København. Vi er Café Viggo i København og har haft ferielukket.

Laaang ventetid på maden

Her er ikke noget at udsætte på maden. Men ventetiden trækker hele oplevelsen ned.
Og har så samtidig en oplevelse af at de glemt os, da vi kunne se andre, som kom efter os, fik deres serveringer længe før vi fik vores tilsvarende bestilte retter.
Har desværre også tidligere oplevet en meget lang ventetid på maden 🥴

25 marzo 2024

CAFE VIGGO - Fransk køkken bistro - når det er på sit allerbedste😊👌🏼

Vi bor meget tæt på Cafe Viggo og alle de andre hyggelige caféer og restauranter på Værnedamsvej, og derfor kommer vi ofte på Viggo, som helt absolut er blandt yndlingsstederne. Jeg er selv fransk trænet som uddannet faglært kok og faglært tjener - og når jeg spiser ude, så bliver jeg altid glad og inspireret. Flere michelinsteder har fejlet i min optik, men Cafe Viggo er bare et klassisk formidabelt godt sted, hvor man aldrig skuffes. Hverken på servicefronten eller fra gastronomien side. Klassisk fransk, når det er bedst😃

Det er fransk helt ind til benet - ikke nogen påtaget - stemning. Helt vidunderlig og autentisk fransk mad - både på frokostkortet med de bedste galettes i Danmark (og helt på højde med Bretagnes bedste) - og aftenkortet er sublimt klassisk fransk og elskeligt.

Men stemningen og SERVICE er ganske fantastisk😊👏🏼. Har bare ingen sammenligning😊🙌🏼. Man føler sig i dén grad velkommen og godt betjent. Tak, Viggo - og alle personale - vi ses snart igen😃.
En særlig tak til Thomas, som bare er indbegrebet af god betjening og forståelse for faget👌🏼😃.

19 febbraio 2024

Hvorfor skal jeg oprette en konto for…

Hvorfor skal jeg oprette en konto for at lave en reservation? Det må da være nok at cafeen får min mailladresse, mit telefonnummer, mit postnummer, CPR-nummeret på min førstefødte og næste uges Viking Lotto resultat?
Maden er i øvrigt glimrende og lokalet er hyggeligt. 4 point for det, og minus 2 for at kræve flere data af kunderne end nødvendigt.

2 febbraio 2024

Kære Martin
Vi kræver ikke at vores kunder skal oprette en konto, måske det ikke er vores forretning du har besøgt? Vi har adresse på Værnedamsvej i københavn.

Stay away

After a 60th birthday and a good dinner. We finished at Cafe Viggo. We arrived a little after 23:00. We are told that they close at 01.00. We order a bottle of wine 3 glasses and 3 beers. Very nice waiter. After ten minutes we see them start stacking the chairs as the guests start to leave. About. At 23.30 all the chairs were stacked. About. At 11.40 pm, a new waitress takes the water we paid NOK 50 for, the rest of the wine and all the glasses. I politely ask why she is doing this. She answered arrogantly, here I decide and now it's closing time.. Hope the owner of cafe Viggo reads this. I have never experienced such unsavory and unprofessional behavior.

13 luglio 2023

Risposta di Københavnske Café Viggo

I'm the owner of Café Viggo in Copenhagen. Unfortunately there is also a Café Viggo in Århus, and we have nothing to do with that place. . Where did this take place?

Ventede i 55 minutter på bestillingen…

Ventede i 40 minutter på bestillingen hvorefter jeg måtte hive far i en tjener for at spørge om vi var blevet glemt.. hun sagde 2-3 minutter hvorefter der gik yderligere 15 minutter før vi fik vores mad. En af brunch retterne skulle have været avocado med noget citron og havsalt, men der var ikke skyggen af salt og smagte egentlig bare af avocado..(vi var 3 der bestilte det, så det kan ikke bare have været en fejl). brød måtte vi også selv bede om at få :(

10 febbraio 2023

Kære Kasper
Det er så ærgerligt, når man bare ikke har en god oplevelse. Desværre tror jeg ikke det var hos os. Vi er beliggende på Frederiksberg i københavn. Kan det passe?
Vh. Café Viggo/København

Fantastisk service

Vi har i dag fået en fantastisk betjening af det søde personale på Cafe Viggo. Skøn stemning. Vi kommer helt klart igen.

4 febbraio 2023

Vi / Glostrup anæstesi afd var på Cafe…

Vi / Glostrup anæstesi afd var på Cafe Viggo fredag d 26 til såkaldt Julebord .
Stedet er hyggeligt og stemningen god, der var lidt underholdning, tryllekunster + DJ.
Maden kunne godt bruge en opgradering.
Forretten hummer- bisk middel mådig,der var noget pasta skive i ! ! Prøv med lidt fløde i .
Hovedret Oksemørbrad lækkert kød , mums. Men hvor var bearnaise hvor blev den af , og lidt garniture måske !
Pomfritter lidt blege dog ikke bløde men kunne godt gøres lækrere. Der var et bæger med sovs eller remulade Salaten en halv håndfuld salatblade fra en pose .
Desserten Tartin med en cuenelle cremefraiche 38 %, det vist en nødløsning ! ! . Hvor blev Vannilie-isen af .. Alt ialt IKKE en top-punkts-oplevelse ...
Det må de kunne gøre bedre til den pris ! !

25 novembre 2022

God mad, men drikkepengene?

Man har gennem nogen tid hørt rygter om flere restaurationer, hvor personalet enten ikke deler, eller hvor chefen beholder det hele! Giver ikke selv drikkepenge mere, da man aldrig kan være sikker på, at det er det i forvejen beskedent lønnede personale, som deler/ der deles med! Kommer heller ikke mere på steder, hvor drikkepenge ikke hår til hele personalet!

14 settembre 2022

Risposta di Københavnske Café Viggo

Alle drikkepenge hos os går til personalet. Det bliver ligeligt fordelt blandt alle også rengøring og opvask.

Vh. Café Viggo

Alt i top

En almindelig kedelig mandag aften endte på Café Viggo, Værnedamsvej, Frederiksberg og pludselig blev det en fantastisk aften.
Imødekommende og servicemindet personale. Virkelig lækker mad, vin, dessert og kaffe til en overkommelig pris. Super hyggeligt sted, vi kommer igen.

2 novembre 2021