Vi som familie er kommet på Cafebageriet op til flere gange hvert år, og har i det store og hele altid været tilfreds. Søndag d 7/12 2025 var vi 5 mennesker inde og spise, 1 vælger suppe, 1 vælge... Leggi di più

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse! Bagt kartoffel m salat, hvor den bagte kartoffel var kun lun v servering, men kold inden den var spist. Desuden var den hård og ikke noget med en bagt karto... Leggi di più

Vi blev taget godt imod, meget smilende og venlige tjenere , vi fik græsk bøf og grillet laks som smagte super fint, vi kommer helt sikkert igen, og anbefaler også andre et besøg hos jer. (Tak for j... Leggi di più

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Vi som familie er kommet på…

Søndag d 7/12 2025 var vi 5 mennesker inde og spise, 1 vælger suppe, 1 vælger vegansk burger, og 3 vælger noget med oksekød.
Vi kan ret hurtig lugte at der er noget som ikke er ok omkring oksekødet, da det lugter meget surt, og kalder en tjener hen. Han lugter til det, og går i køkkenet for at finde ud af noget. Han kommer tilbage og siger at de lige har fået friske forsyninger af kød, så der skulle ikke være noget med det. Jeg er insisterende på at der er noget, og han henter nu kokken. Kokken bekræfter at det er oksekød, og det er frisk. Jeg spørger om han godt vil lugte til det, da der er noget helt galt, og at de skulle tage det som en service, så de ikke serverede det for andre gæster.
Det ville han ikke, men vi kunne få det til halv pris, for han vidste udemærket godt at de ellers ville få en dårlig anmeldelse herinde.
Og ja det får I- og den får I for kokkens måde at håndtere det på. Mage til hoverende opførelse. Jeres kød var helt klart over dato

7 dicembre 2025

Vi var et selskab på 8 personer

Vi var et selskab på 8 personer, som spiste aftensmad i uge 42 på Cafe Bageriet. Selv om der var fyldt med mennesker, var der en rigtig fin betjening og maden smagte rigtig godt og tilmed til en billig pris i forhold til hvad det ellers koster mange andre steder. Cafe Bageriet kan helt sikkert anbefales.

14 ottobre 2025

Virkelig ubehagelig oplevelse med…

Virkelig ubehagelig oplevelse med chefen og tjenerne. Vi havde bestilt mad hjem fra dem, da vi havde spist der forleden og alt smagte fint. Denne gang laver kokken så nogle chili nachos til min søn og jeg, trods vi bestilte uden det stærke... da jeg ringer om fejlen, kan tjeneren først ikke hjælpe mig - medmindre vi kommer tilbage med maden. Da jeg så siger vi kommer igen, bliver jeg kaster rundt mellem tjenere der alle kræver at høre hvad der er sket igen, indtil chefen til sidst tager den. Vi aftaler hvis vi kommer med maden får vi pengene retur. Intet der, det jo fint.

Men da vi kommer bliver vi mødt af den vrede kok/leder der råber og skælder ud over at andre sagtens har ku spise nachos i dag uden brok. Han kaster rundt med maden og nægter at betale mere end halvdelen tilbage da der er spist af maden.. hvordan sq vi vide den var stærk uden at spise? Til sidst smider han en 50'er på bordet og ber os om at skride og at vi kan efterlade en dårlig anmeldse...

8 agosto 2025

Ubehøvlet betjening

Vi bestilte tre steaks med tilbehør, nøje og eksplicit udspecificeret. Efter lidt ventetid kom den kvindelige tjener med tre burgere, og da jeg fortalte hende, at det ikke var, hvad vi havde bestilt, kunne hun ikke forstå det. Jeg forklarede hende igen, hvad vi havde bestilt. Hun gik tilbage til køkkenet, og kom retur til vores bord lidt efter for at diskutere, hvem der havde ret. Hun insisterede på, at vi havde bestilt tre burgere, for det var, hvad køkkenet havde lavet. Jeg fortalte hende igen, hvad vi havde bestilt, og spurgte hende, om hun mente, hun ville diskutere, hvad vi havde bestilt, og hun fortsatte. Vi betalte for vores drikkevarer og forlod stedet. Det frarådes at besøge spisestedet.

29 giugno 2025

For gamle asparges på stjerneskud

Vi fik serveret to stjerneskud, hvor aspargesene på begge var tydeligt for gamle både ift. konsistens, lugt og smag. Fejlede intet udover dette, men det ødelagde den samlede oplevelse. Tjeneren var desværre ikke imødekommende overfor kritikken, og jeg kan derfor ikke anbefale stedet til andre.

2 agosto 2023

Mig og mine forældre har altid vært en…

Mig og mine forældre har altid vært en glad kunde ved caféen .Jeg bestilt to stk fiskefilet med to bagekartofler og Ekstra salat med feta og tomat
Fik ikke feta med i salaten eller nogle tomater og fik kun en bagekartoflen med Og bearnaisesauce den var virkelig kedeligt og så tynd som vand Og pomfritten var alt for stegt og kedeligt
Før i tiden kunne de lave maden Ordentligt og godt
Nu kedeligt og smagløs
Håber de retter fejlen og gøre det Beder

19 maggio 2023

Man kan ikke sidde 2 ved et bord til 4?!?

Blev afvist fordi de ikke havde ledige borde til 2 personer…og vi måtte bestemt ikke sætte os ved et 4 Pers. bord, som der var flere ledige af. Og pludseligt var de alle reserveret.
Mage til arrogant tilgang skal man lede længe efter.

24 febbraio 2023

Glutenfri brød 👍

Spiste på bageriet. Der var travlt, men på trods af dette fik vi hurtig, venlig og behagelig betjening. Fik lakse burgere den ene med GLUTENFRI brød, der var udsædvanlig godt. Det er svært at finde andre steder i Ebeltoft. Særdeles fin oplevelse til en rimelig pris.
Kommer gerne igen 😀

5 novembre 2022

DÅRLIG oplevelse

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse!
Desuden var den hård og ikke noget med en bagt kartoffel at gøre!
Makkeren fik stjerneskud/to stegte fiskefileter, lidt rejer, men helt overlæsset med salat.
Havde bedt om rugbrød under, istedet for ristet sandwich brød, hvilket var ok, - men rugbrødet var bare en skive rugbrød, - ikke ristet.
Desværre, bordet vi sad ved, opdagede vi pludseligt, hvor klistret det var, det var ret ubehageligt at sidde ved, såee 🌝

7 giugno 2022

Dårlig betjenting

Dårlig betjenting! Meget flabet og doven modtagelse, tjener nægtede at tænde varmelamper, derefter modtog vi deres “varme” kakao der allerede var kold da den blev serveret. Sidst men ikke mindst blev vi smit ud 50 minutter før lukketid alt i alt en meget negativ oplevelse.

17 febbraio 2022

Vi blev taget godt imod

(Tak for jeres ærlighed)

10 agosto 2021

Fra vi kom til maden blev serveret gik…

Fra vi kom til maden blev serveret gik der 1 1/2 time. To borde med gæster der kom efter os fik maden før os selvom de havde bestilt den senere.
Maden var ok, en steak til 160kr forventer jeg ikke er mør men bare en steak både med sener og lidt sej. Der blev heller ikke spurgt om hvordan den skulle tilberedes. Tror de er bedst til pomfritter og kartoffelbåde.
Personalet var flinke men løb næsten rundt, køkkenet kunne helt sikkert ikke følge med. Sådan er det åbenbart ifølge andre gæster hver aften hen over sommeren.

24 luglio 2021

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, vi bestilte 2 burgere hvor den ene smagt af gas og chili intet andet og vi fik gammelt salat i den ene burger de havde bare kommet det nederst i burgeren for at man ikke skal opdage det, konfronteret dem med det, hvor jeg fik et svar "det var jo ikke så meget så de var ligeglade " jeg arbejder selv i køkken og det kunne jeg aldrig finde på at servere, hvis det skulle ske skal man trække den ret fra i regningen da det er en fejl i køkkenet. Når man lever på gæster og deres oplevelser, så skal man bare bøje sig og sige undskyld ellers kommer gæsterne sku ikke igen👎

22 luglio 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito