Fantastik mad, Desværre var der lidt for mange gæster, så vi blev glemt. Ventede 1/2 time på at bestille og derefter 1/2 time før forretten serveres. Men fantastisk mad der var værd at vente på... Leggi di più

Fuldstændig fantastisk mad, virkelig lækkert deres menu med tre retter for 295kr. Prøvede dagen før deres frokost også rigtig god.Servicen kunne måske være bedre, tjenerne kunne måske være mere ens kl... Leggi di più

Levede desværre ikke op til forventningen. For det første var menuen de tilbød i restauranten ikke den samme som på hjemmesiden. Vi bestilte 2 menuer alligevel med rejecocktail og rosa stegt kalv. Re... Leggi di più

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

23 september 2025 5 personer

23 september 2025 vi var 5 personer
der var en forsinket fødselsdag bestilte 5 oksemørbrad medium rear hvilket er 4 også var den 5 var gennemstegt hvor vi bad om en ny og fik at vide der går 5 min efter 15 min skete der intet bøffen blev afbestilt den blev aflyst så kom ejeren og sikke en ubehagelig opførsel der kom fra ham vi kunne bare skride og ikke komme igen altså ingen kompensation eller nogen forståelse for utilfredsheden vi kunne bare skride flot af en ejer der ikke tog mod kritik af nogen art trods det at de havde lavet en fejl sidste gang jeg sætter mine ben der igen stedet lever af stamkunder så hold jer væk fra den arrogante selvbestalte igoist

23 settembre 2025

Den stegte fiskefilet var fin

Den stegte fiskefilet var fin, men vi fik serveret rugbrød i stedet for pomfritter, og da vi påtalte det spurgte tjeneren, om vi var sikre på at det var det vi havde bestilt. Da vi så fik de bestilte pomfritter sagde tjeneren at de var uden beregningen. Meget mærkelig oplevelse.

13 settembre 2025

Den lækreste forret med kammuslinger!

Rejecocktailen til forret var lige præcis som sådan én skal laves: store, friske rejer, godt med dressing og sprød salat. Wienerschnitzlen var perfekt paneret, sprødstegt og tilsmagt, serveret med gode brasede kartofler, smørsovs og kogte ærter. Dertil selvfølgelig en klassisk dreng, hvor der ikke var sparet på peberrod.

Men den helt store overraskelse var forretten med kammusling! Alt gik op i en højere enhed med friske, perfekt stegte kammuslinger, veltilsmagt ærtepuré, grillede asparges og salte chips. Den skal jeg helt sikkert tilbage efter!

10 agosto 2025

Nu har vi ventet 20 min på ikke at…

Nu har vi ventet 20 min på ikke at blive betjent. Tjenere passerer forbi uden at tage imod bestilling ikke engang et menukort har vi fået. Vi har ovenikøbet kaldt på en tjener som bare sagde et øjeblik det er 10 min siden. Vi opgiver

10 agosto 2025

Kæmpe ros …

Vi var en flok på 9 personer som valgte at droppe ind til frokost. Vi kunne se de havde travlt, men lynhurtigt lavede de et bord til os 👍
Vi bestilte forskellige retter og vi vil bestemt rose stedet, drikkevarer og mad blev serveret inden for kort tid og super lækkert mad.
Servicen var i top, og de får 5 stjerner
/ Leila fra Hjørring

9 luglio 2025

Fantastik mad

Men fantastisk mad der var værd at vente på.
Tjenerne beklagede meget ventetiden og vi fik derfor drikkevarerne gratis.
Vi har tidligere besøgt Mellem jyder og normalt ville de få 5 stjerner.
Måske skulle restauranten rådes til ikke at tage flere gæster ind, end at de kan betjene.

23 giugno 2025

Tusind tak 🙏🏼

Tusind tak 🙏🏼
Vi holdte vores datters konfirmation hos Mellem Jyder igår. ❤️
Alt spillede bare fra start til slut. De har været enormt søde. Maden fik stor ros, flot pyntet op og det blev lige som vi ønskede os og havde givet udtryk for. De var med til at gøre vores datters store dag uforglemmelig, STORT TAK 🙏🏼❤️☀️

4 maggio 2025

Vi var et lille selskab på 7

Vi var et lille selskab på 7, der fik en skøn frokost. Virkelig lækker og veltilberedt klassisk frokost. Søde og veloplagte personaler. Utrolig hyggelige og autentiske lokaler som bringer dig langt tilbage i tiden. Virkelig hyggeligt. Og en fantastisk hjemmebagt kringle. Vi blev virkelig mætte. Vi kommer helt sikkert igen næste gang vi er i Ebeltoft.

15 febbraio 2025

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse. Det er som at træde ind i et museum og der er indrettet med spændende gamle ting overalt. Vi fik rigtig god betjening, på trods af mange gæster og vi ventede ikke længe på vores mad. Vi fik meget lækre platter, med veltillavet og frisk mad.

10 febbraio 2025

Hvis vi havde tid kom vi hver dag …

Vi kom fra gaden uden at have bestilt bord og var mega sulten og blev taget godt imod af det venlige personale. Trods travlhed kom maden hurtigt, og var både frisk og lækker. Vi havde bestilt 2jule frokost platter, og da min mand ikke er så meget til sild havde vi bestilt 1 uden sild, Da maden blev serveret kunne den venlig tjener fortælle os, at min mand havde fået et æg og nogle rejer i stedet for silden Dette var ikke noget vi forventede, da de fleste andre steder vi har været blot plejer at fjerne silden og ikke give et alternativ. Herfra lyder der en stor ros til den gode service vi oplevede. Hvis vi havde tid kom vi hver dag sikke en god oplevelse

7 dicembre 2024

Friskt, lækkeret og god service

Vi havde bestilt bord til 2, og blev taget godt imod af det venlige personale. Trods travlhed kom maden hurtigt, og var både frisk og lækker. Vi havde bestilt 2 frokost platter, og da min mand ikke er så meget til ost, havde vi bestilt 1 uden ost. Da maden blev serveret kunne den venlig tjener fortælle os, at min mand havde fået et æg og nogle rejer i stedet for osten. Dette var ikke noget vi forventede, da de fleste andre steder vi har været blot plejer at fjerne osten, og ikke give et alternativ. Herfra lyder der en stor ros til den gode service vi oplevede.

17 agosto 2024

Sikke et sted!

Sikke et sted!
Top atmosfære og stemning.
Fremragende mad, som både har det klassiske og et strejf af det moderne. Virkelig en fantastisk oplevelse. Topklasse mad, god vin, venlig betjening og super toilet-forhold.
Vi var på en “Ebeltoftsk’” restaurant aftenen før, hvor det var så dårligt. (Og dyrere)
Det her var en fremragende oplevelse. Tak for en dejlig aften, siger jeg og min lille familie.

9 agosto 2024

Flotte friske platter

Vi havde bestilt bord til 4 personer, vi blev godt modtaget, den unge kvindelige tjener var sød og venlig, selvom de havde travlt.
Vi bestilte 4 x frokostplatte, det var både frisk, lunt og super lækkert, drikkevaren kom, kolde og velskænket.
Vi havde en dejlig frokost og vejret var fantastik.

3 agosto 2024

Var en mega skuffelse

Var en mega skuffelse. Ventede længe på maden og det var dyrt i forhold til kvaliteten og smag. Der var ikke rent og pænt. Tjener gik i beskidt tøj og uden viden om noget af det vi spurgte om.
Kan ikke anbefale.

31 luglio 2024

Levede desværre ikke op til…

Rejecocktail var gennemsnitlig, lidt vandet. Tilhørende brød virkede tørt og kedeligt. Da vi fik hovedretten var kalvekødet gennemsteg og tørt og der var nærmest intet sauce. Ved ikke lige hvad vi sku dyppe kartoflerne i… Vi blev meget belejligt ikke spurgt om vi ku li maden, måske kendte de svaret.

28 luglio 2024

Fremragende mad

På tur rundt i Ebeltoft faldt vi over restauranten Mellem Jyder. Vi sad i den hyggelige gårdhave og fik bestilt fisketapas med lidt af hvert. Den var aldeles fremragende, og det samme var rabarber triflien og æblekagen. Generelt en rigtig god oplevelse, måske med lidt større opmærksomhed fra personalet

18 giugno 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito