Hurtig levering og skønne bukser der lever op til beskrivelsen. Det er super dejligt at i altid skriver længden på benene både den indvendige og udvendigt 🙂
Har handlet hos Cabana living gennem mange år, og altid været meget tilfreds. Giver min bedste anbefaling.
Skønt skønt sted at handle 🥇og wauw hvilken kundeservice🥇💝 Jeg følte mig så godt behandlet og hjulpet, så jeg var helt i hopla, da jeg bestilte, og dansede rundt da jeg fik mine varer ☺️ Zuri,... Leggi di più
Jeg måtte bare eje de bukser , havde set dem til modemesse i København, ringede til Cabana Living og spurgte om de kunne hjælpe mig, de tryllede lidt og fandt et par som de sendte straks. De var desv... Leggi di più
Cabana Living designer og producerer et stort udvalg af tøj I Italien til modebevidste kvinder, og distribuerer worldwide. ✓ God service ✓ Hurtig levering ✓ We only sell things we love ♥ ✓ www.cabanaliving.dk
Juelsmindevej 308, 7120, Vejle Ø, Danimarca
- +4526354842
- service@cabanaliving.dk
- cabanaliving.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Nemt at bestille og hurtig levering 😊…
Nemt at bestille og hurtig levering 😊 Super lækker skjorte i god kvalitet. Handler gerne hos jer igen ☺️

Cabana Living.dk you can trust
Cabana Living.dk you can trust. They deliver in time and they also take returns and send back your money in time. Really good service and the products are in good quality.

Risposta di Cabana Living
Havde min pakke dagen efter bestilling
Havde min pakke dagen efter bestilling. Hurtigere kan det ikke gå. Så fuldt ud tilfreds.

Risposta di Cabana Living
Skønt skønt sted at handle 🥇🥇🥇🥇🥇
Skønt skønt sted at handle 🥇og wauw hvilken kundeservice🥇💝
Jeg følte mig så godt behandlet og hjulpet, så jeg var helt i hopla, da jeg bestilte, og dansede rundt da jeg fik mine varer ☺️ Zuri, Inaya, Elva for de var simpelthen så smukke og så meget mig ☺️
Varerne kom inden jeg nåede at blinke 😉 hvilket jeg er meget taknemmelig for 🚚🥇
5 stjerner er jo “latterligt “ at gi til Cecilie, når hun skulle ha haft mange mange flere, så de kommer derfor her, og dem kan hun dele med Lone, som er så go til at præsentere tøjet 🥇⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Min Aller bedste anbefaling kommer derfor her. Vi ses helt sikkert igen ☺️Tak for dig Cecilie 💝

Risposta di Cabana Living
God behandling af køb og returnering da…
God behandling af køb og returnering da det var nødvendigt
Tak for det 👍

Lækkert tøj- hurtig betjening
Lækkert tøj- hurtig betjening. Det er til 5 stjerner
Men fragt på 50kr ved køb under 900kr, det betyder at der er tøj jeg ikke køber.
Derfor kun 3 stjerner

Risposta di Cabana Living
Meget fin kjole / skjorte som er lige…
Meget fin kjole / skjorte som er lige så smuk som jeres billede

Risposta di Cabana Living
4 stjerner, og ikke 5, da jeg synes 50kr i forsendelse er for meget. Ellers dejlige skjorter😊

Risposta di Cabana Living
Et godt sted at handle hurtigt levering…
Et godt sted at handle hurtigt levering meget god service og tøj af god kvalitet.

Risposta di Cabana Living
lækkert tøj - super god service :-)
altid lækre nye varer og hurtigt og super god service :-)

Beställde digitalt
Beställde digitalt. Fick nästan omgående bekräftelse att försändelsen var skickad. Imponerande service och mycket nöjd med mitt köp.