Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service, skrev til dem da mine yndlings bukser var slidt op, om de kom på lager igen ( de har ikke været på laget meget længe) Så spurgte de hvilken farve og str. og bestilte de 2 par buks... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I ordered 3 pairs of trousers and I’m absolutely in love with them. The quality is amazing, they fit beautifully, and the service was truly fantastic. Highly recommend, i will definitely order agai... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Beställde digitalt. Fick nästan omgående bekräftelse att försändelsen var skickad. Imponerande service och mycket nöjd med mitt köp.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Cabana Living designer og producerer et stort udvalg af tøj I Italien til modebevidste kvinder, og distribuerer worldwide. ✓ God service ✓ Hurtig levering ✓ We only sell things we love ♥ ✓ www.cabanaliving.dk

Informazioni di contatto

Come questa azienda usa Trustpilot

Beställde digitalt

26 marzo 2026

Risposta di Cabana Living

Hvor er det skønt at høre! Tak fordi du handler hos os – det sætter vi stor pris på 🌿

Fantastisk service

Fantastisk service, skrev til dem da mine yndlings bukser var slidt op, om de kom på lager igen ( de har ikke været på laget meget længe) Så spurgte de hvilken farve og str. og bestilte de 2 par bukser hjem til mig.

26 marzo 2026

Valutata 5 stelle su 5

I ordered 3 pairs of trousers and I’m…

Highly recommend, i will definitely order again!

19 marzo 2026

Altid lækre ting

Altid lækre ting man får hjem fra Csbanaliving. God kvalitet og lækker design

25 marzo 2026

Risposta di Cabana Living

Vi er glade af din anmeldelse 😊 Tusind tak for de søde ord!

Valutata 2 stelle su 5

Jeg har altid handlet rigtigt mange…

Svar til jer omkring reklamation - korrekt taget retur, men jeg har også selv måttet betale returomkostningerne. Derudover har jeg haft anden kedelig returoplevelse for nogle år siden. OK, jeg læser også, at I netop foretrækker at sælge til erhvervskunder.

Jeg har altid handlet rigtigt mange Cabana Living produkter via webshops - desværre har et par af dem lukket. Det var nemt at handle fra den pga præsentation af varerne. Jeg har nu kigget på Cabana Livings webshop - og grænsen for fri fragt er 900kr, hvor mange andre har 499kr. Det er mega ærgerligt og kræver mange timer på nettet for at lede efter varerne i andre webshops. Jeg tænker lidt, Cabana Living måske helst vil sælge deres varer til erhvervskunder fremfor privatkunder. Jeg har også prøvet at have en reklamation via Cabana Living . Det var desværre også er ærgerlig oplevelse. Og er du ikke ret høj, er det svært at kunne udvælge/få retvisende billede, da modellerne er ret høje.

31 marzo 2026
Non scritta su invito

Risposta di Cabana Living

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af, at det ikke helt levede op til forventningerne – og vi arbejder altid på at blive bedre.

Det er korrekt at vi lever af at sælge til B2B, hvor der ved siden af ligger mulighed for at købe som B2C kunde på vores hjemmeside. Derfor vi ikke kan køre helt samme politik på fragtgrænse mm som andre webshops. Det er ikke en udfordring vi møder normalt.

- Pigerne på billederne her fra huset er mellem 165-175 cm.
- ang. "reklamation" vil jeg mene den er klaret, da vi har taget den retur og krediteret varen, efter den ikke levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på dit engagement med dine feedbacks ang. billeder og størrelser på personer. Men er selvfølgelige ærgerlige over denne anmeldes, da vi syntes at vi har handlet på dine henvendelser.

Vi ønsker dig en rigtig skøn dag 🌺

Altid en super service

Altid en super service. Har aldrig haft problemer. Selvfølgelig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 marzo 2026

Risposta di Cabana Living

Tak for de søde ord 🌸 Vi er så glade for, at du er tilfreds – det betyder alt for os! 💖

Supereffektiv og venlig service

Jeg havde brug for at bytte noget - supereffektiv og venlig service :-)

18 marzo 2026
Non scritta su invito

Risposta di Cabana Living

Tak for dine søde ord 💕 Det betyder meget for os at have glade kunder!

Kjempefornøyd!

Så mye fint hos dere, og rask levering hit til Norge! Jeg blir nok fast kunde!

11 marzo 2026

Risposta di Cabana Living

Hvor er det fantastisk at læse – tak for din skønne anmeldelse 💕 Vi sætter så stor pris på din støtte! og ser frem til at kunne hjælpe dig med endnu flere skønne styles til skabet 🥰

Snabb leverans

Snabb leverans, fina plagg, mycket nöjd

4 marzo 2026

Risposta di Cabana Living

- Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og for de flotte stjerner ✨ Dejligt du har haft en positiv oplevelse 🥰

Jeg er vild med alt jeres tøj

Jeg er vild med alt jeres tøj
Hurtig afsendelse gør bare det hele perfekt 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

2 marzo 2026

Risposta di Cabana Living

Tak for dine søde ord 💕 Det betyder meget for os at det er positivt at handle hos os.

Hurtig afsendelse

Hurtig afsendelse, og rigtig god beskrivelse af tøjet, hvilket i øvrigt passer med virkeligheden 🌺🌺🌺🌺🌺

9 febbraio 2026

Risposta di Cabana Living

Vi er så glade for, at du er tilfreds med dit køb! Tak fordi du deler din oplevelse 🙌 Vi bestræber os på at det skal være nemt at købe online med beskrivelser og billeder.

Alt godt

Alt godt, fra service til levering, skønne produkter:)

16 febbraio 2026

Risposta di Cabana Living

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐ Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en god oplevelse hos os! 🥰

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er vild med cabana livings tøj

Jeg er vild med cabana livings tøj. Har en del af deres bukser og bluser. God service, god pris og fantastisk tøj at have på.

16 febbraio 2026

Risposta di Cabana Living

Det gør os så glade at høre! Tak for dine søde ord – dem tager vi med os videre 💫😍

Skøn butik og service

Skøn butik og service. Cabana Living tøj har en virkelig cool afslappet stil

2 febbraio 2026

Risposta di Cabana Living

Tak for din fine feedback 🌸 Vi er så glade for, at du er tilfreds – det betyder alt for os!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più