Jeg bestilte sidste søndag og har kun…
Jeg bestilte sidste søndag og har kun fået en mail om bekræftigelse. Og intet andet😕🤔har skrevet flere gange og har intet hørt😕🤔
HISTORIEN OM BYSIGA Velkommen til BYSIGA – webshoppen hvor du finder et stort udvalg af tøj, sko og smykker til unge kvinder. Webshoppen blev stiftet i start 2021 af Monica Minor - mor til Selina og Saga. Vores formål er, at tilbyde tøj og accessories, som vil fuldende enhver ung kvindes garderobe. Vi arbejder hver dag på at udvælge unikke styles, som passer netop lige til dig og de nyeste trends.
Pilevej 4, 4295, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Har haft en fantastisk oplevelse. Flotte varer og en fantastisk kundeservice.
Bestemt ikke sidste gang, jeg har haft handlet hos jer.

Risposta di Bysiga
Super god kundeservice og hurtig levering😍 er hermed fast kunde hos bysiga😍

Risposta di Bysiga
Hurtig levering. Jeg bestilte et par støvler som jeg bare er helt vild med.

Risposta di Bysiga
Smart tøj og hurtig levering.
Stor tålmodighed fra pigerne ved live shows.👍👍

Risposta di Bysiga
Super god service, god kvalitet,
Og hurtig levering.
Helt tilfreds👏🥰

Risposta di Bysiga
Virkelig god personlig service og lækkert tøj til vildt gode priser! 😍

Risposta di Bysiga
Super lækkert tøj, og lidt til enhver smag. Mega god kundeservice og de svarer hurtigt. Meget tilfreds!