Hämtade idag ett paket ifrån HOKUŌ PET. Så noga och väl paketerat. I paket låg förutom benbuljongen vi beställt också en kort med en jättegullig personlig hälsning ifrån avsändaren till mig och v... Leggi di più
Lille Anna ELSKER sine små smagfulde elge-isterninger! Hun spankulerer stolt hen til sin yndlings-tygge-i-ting-plads med sin is, når hun får den. Hun får en, når vi andre også tager en is; perfekt til... Leggi di più
Langt om længe kom muligheden for at købe Bone Broth til hundene, så man ikke selv skal have gang i det helt store arrangement i køkkenet. Vi har prøvet en af hver smagsvariation og selvom de dame... Leggi di più
Et super produkt, som både mine hunde og katte elsker. Godt egnet til at få kattene til at indtage mere væske og dermed forebygge nyre- og/eller blæresygdomme.
At Hokuō, our brand is not just a name; it's a reflection of our commitment to the health and happiness of your furry family members. The word "Hokuō," meaning Nordic in Japanese, holds a deeply personal significance for us. It encapsulates the essence of our journey—a fusion of Eastern inspiration with Western values.Our passion for pets and belief in the power of nature led us to create Hokuō in early 2023. Specializing in crafting high-quality bone broth, freeze-dried treats & supplements for cats and dogs, we take pride in offering products that go beyond just nourishing your pets; they elevate their well-being.Rooted in Europe, our production is a testament to the dedication we have towards sourcing the finest ingredients. From freeze-dried treats made of premium European meats to supplements designed to keep your pets fit for life's adventures, Hokuō is your companion in providing optimal nutrition.When it comes to your pet's health, compromise is not in our vocabulary. Our commitment to quality is unwavering—we focus on 100% natural ingredients, free from additives, gluten, and lactose. Say goodbye to chemicals and antibiotics, as our products are carefully crafted to reflect the purity we demand for our own dogs.Every product that bears the Hokuō name is one we use for our own dogs. Our standards are as high as the mountains that inspired our brand name. This dedication ensures that your pets receive nothing but the best, just like our own beloved companions.At Hokuō, we invite you to embark on a journey towards a healthier, happier life for your pets. With every bowl of bone broth, each freeze-dried treat, and every supplement, you're not just choosing a product—you're choosing a lifestyle rooted in love, care, and the well-being of your cherished furry friends.
Grønlundvej 3, Brørup, 6650, Danimarca
- info@hokuo.pet
- bonebroth.dog
Non risultano inviti alla recensione recenti
Hämtade idag ett paket ifrån HOKUŌ PET.
Hämtade idag ett paket ifrån HOKUŌ PET.
Så noga och väl paketerat.
I paket låg förutom benbuljongen vi beställt också en kort med en jättegullig personlig hälsning ifrån avsändaren till mig och våra två hundar samt en liten present = Stort tack 🥰
Kommer att beställa mer härifrån!
Högkvalitativa produkter🌟🌟🌟🌟🌟
Lækre tilskudsprodukter 😃
Yorkie fortærer is med stor glæde
Lille Anna ELSKER sine små smagfulde elge-isterninger! Hun spankulerer stolt hen til sin yndlings-tygge-i-ting-plads med sin is, når hun får den. Hun får en, når vi andre også tager en is; perfekt til sommervarmen
Fantastiske produkter og søde mennesker…
Fantastiske produkter og søde mennesker bag firmaet. Virkelig et firma, man ønsker at støtte, og et firma, der gør meget godt for vores hunde’s sundhed!
Bästa 🥰 otrolig kundservice och…
Bästa 🥰 otrolig kundservice och excellenta produkter.
Kan anbefales!
Nemt, effektivt og hurtig levering.
Bonebroth er et fantastisk tilskud til sin hund. Kan varmt anbefales.
Great product
Great product. Fast delivery. Very committed business owner. Highly recommend.
Fantastic brand and a super nice person…
Fantastic brand and a super nice person behind the brand. Thanks a lot Christian!!
Super gode produkter
Super gode produkter til en fornuftig pris :) Mine hunde elsker det.
DKK medlems rabat
Fik hurtigt hjælp til at benytte rabatkoden som medlem af DKK
Jeg har købt en kasse med en af hver slags, og er kun ved den første slags. Den kan hunden godt lide.
Jeg blev lidt forundret over den flydende konsistens. Jeg havde forventet gelé agtig konsistens.
Hurtig og effektiv
Hurtig levering og min kat elsker det.