Fantastisk kundeservice! Jeg var en klovn og glemte at afhente min pakke. Jeg skrev til kundeservice for at høre, om de kunne gensende pakken, så jeg ikke skulle starte forfra med bestilling, betali... Leggi di più
Hej Anne og Katrine Jeg har som bedstemor købt tøj hos jer fra mit barnebarn var 1,5 år og helt til 10 år. Først var det thermotøj og herefter alt lige fra jeres fine vinterjakker til badetøj og a... Leggi di più
Hurtig og fin levering. Købte et thermosæt. Kvaliteten og detaljer virker rigtig lækre. Men overfladen er meget skrøbelig. Efter 2 dage i skovbørnehave har almindelige velcrosko slidt begge bukseben i... Leggi di più
Den bedste oplevelse. Jeg bestilte en gummi flyverdragt en formiddag, den blev afsendt samme dag og jeg modtog den dagen efter. Skønt med SÅ hurtig levering, især når vintertøj næsten altid... Leggi di più
Dansk designet udetøj til børn med høj funktionalitet og nordiske rødder. Med en klar filosofi om at børn skal have lov til at være børn, og troen på at børns naturlige bevægelser, legelyst og velbefindende ikke skal begrænses ved at være smukt og stilfuldt klædt på, klæder vi børn varmt, tørt og godt på til at udforske verden uden at gå på kompromis! byLINDGREN® blev stiftet tilbage i sommeren 2015 af søstrene, mødrene og iværksætterne Anne & Katrine Lindgren.
Jupitervej 15, 9300, Sæby, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Altid kvalitetsvarer jeg modtager og hurtig svar i kundeservice! Mit yndlings overtøjs sted at handle 😊❤️

Materiale de foarte bună calitate. Serviciu clienți impecabil ,
Recomand cu mare căldură

Risposta di byLINDGREN®
Der er godt tøj og holdbart,syet ordentligt, skønne farver.
Er man i tvivl er der altid hjælp at hente og ingen problemer hvis str ikke passer. Hurtig betjening og levering.
Ved lagersalg er det pigerne Anne og kathrine og co. der hjælper til, ikke for bleg til arbejde uanset hvad titel man har. Har handlet ved Bylindgren de sidste 6 år og få de bedste og højeste anbefalinger herfra. ❤️❤️

Risposta di byLINDGREN®
Vi er virkelig glade for jeres tøj.
Den sidste køb var termo regndragt som vores datter er så glad for at have på. Den har vi haft nu i Ca 2 uger og passer så godt til det regnfulde og fugtige dage her i efteråret.

Risposta di byLINDGREN®
Jeg har modtaget et sæt regntøj hvor jakken var mærket forkert. Bukserne var endvidere meget kortere end forventet. Jeg sender hurtigt jakken retur da jeg opdager fejlen, udfylder på deres hjemmeside/returportal og skriver en mail. I pakkenligger returseddel udførligt udfyldt med beskrivelse af problemet. Jeg får en mail tilbage med en meget nedladende tone og dette fortsætter i flere mails. Virkelig en ubehagelig måde at tiltale kunder på. Jeg har aldrig oplevet noget lignende og jeg vil aldrig bruge dem igen.

Risposta di byLINDGREN®
Jeg har i flere år kendt og brugt byLindgren til overtøj til mine børn og været rigtig tilfreds, men nogle gange skal man mærke det på egen krop før man vælger at skrive en anmeldelse. I efteråret købte jeg en thermojakke fra deres morkollektion som jeg elsker, senere på året blev det til en regnjakke og nu hvor vinteren banker på har jeg valgt at købe en vinterjakke også. Jeg ELSKER alle 3 jakker og jeg har aldrig haft en jakke som i den grad holder hvad den lover. I min vinterjakke er jeg varm og tør uanset hvor længe jeg er ude i vind og vejr. 1000 tak til byLindgren. Virkelig et mærke man kan sætte sin tillid til. Nårh ja og leveringen er også hurtig. :D

Risposta di byLINDGREN®
God oplevelse. God kundeservice og virkelig lækre produkter. Sidder pænt og er meget mere åndbart end det regntøj vi havde i forvejen

Risposta di byLINDGREN®
Lækkert kvalitetstøj som børnene selv efterspørger og prioritere blandt deres andet tøj. God service.

Risposta di byLINDGREN®
Jeg vælger dem igen og igen, ikke kun på grund af kvaliteten af tøjet, men især også for den helt vildt gode kundeservice de yder, både ved køb og reklamationer, så sent som I dag oplevede jeg det endnu engang, de er noget helt særligt, og går den ekstra mil som man som kunde kun kan værdsætte.
Tak!

Risposta di byLINDGREN®
Utrolig hurtig levering og super lækkert kvalitet.
Jeg havde nogle spørgsmål til varen og blev mødt af utrolig venlig kundeservice der tog tid til at forklare og anbefale nogle ting på mail (efter henvendelse tog det kort tid før jeg fik svar).

Risposta di byLINDGREN®
Produkterne var helt som forventet og kvaliteten er altså i orden - trods den høje pris, vil vi helst sikkert købe herfra igen

Risposta di byLINDGREN®
Har købt den lækreste regnthermodragt. Blød og lækker kvalitet. Barnet elsker den. Hurtig og god betjening.

Risposta di byLINDGREN®
Altid super god og hurtig betjening.
Og utroligt lækkert kvalitet.

Risposta di byLINDGREN®
Fantastiske produkter som bare holder og bliver ved med at se pæn ud👌🏼. Altid god service, intet er næsten umuligt 👏🏼Hurtig levering 👍🏻
Vender altid tilbage til netop jer og jeres overtøj 🫶🏻

Risposta di byLINDGREN®
God kvalitet, blødt og behageligt overtøj, og så en enorm god og hurtig service

Risposta di byLINDGREN®
De lækreste produkter og super sød kundeservice. Jeg har kun gode ting at sige, og kan varmt anbefale!

Risposta di byLINDGREN®
Lækker kvalitet. Og bonus at støtte en dansk virksomhed,

Risposta di byLINDGREN®
Bestilte en regndragt i grøn og fortrød jeg ikke bestilte den i blå, jeg skyndte mig at sende en mail og de svarede hurtigt tilbage og det ændrede det til en blå. Super tilfreds👍🏼