Fantastisk kundeservice! Jeg var en klovn og glemte at afhente min pakke. Jeg skrev til kundeservice for at høre, om de kunne gensende pakken, så jeg ikke skulle starte forfra med bestilling, betali... Leggi di più
Hej Anne og Katrine Jeg har som bedstemor købt tøj hos jer fra mit barnebarn var 1,5 år og helt til 10 år. Først var det thermotøj og herefter alt lige fra jeres fine vinterjakker til badetøj og a... Leggi di più
Hurtig og fin levering. Købte et thermosæt. Kvaliteten og detaljer virker rigtig lækre. Men overfladen er meget skrøbelig. Efter 2 dage i skovbørnehave har almindelige velcrosko slidt begge bukseben i... Leggi di più
Den bedste oplevelse. Jeg bestilte en gummi flyverdragt en formiddag, den blev afsendt samme dag og jeg modtog den dagen efter. Skønt med SÅ hurtig levering, især når vintertøj næsten altid... Leggi di più
Dansk designet udetøj til børn med høj funktionalitet og nordiske rødder. Med en klar filosofi om at børn skal have lov til at være børn, og troen på at børns naturlige bevægelser, legelyst og velbefindende ikke skal begrænses ved at være smukt og stilfuldt klædt på, klæder vi børn varmt, tørt og godt på til at udforske verden uden at gå på kompromis! byLINDGREN® blev stiftet tilbage i sommeren 2015 af søstrene, mødrene og iværksætterne Anne & Katrine Lindgren.
Jupitervej 15, 9300, Sæby, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Har købt termo regntøj mega lækker kvalitet min datter har brugt det mens der også har været sne og vil hellere have det på end hendes flyverdragt.

Risposta di byLINDGREN®
Har de sidste 4-5 år kun haft badebukser, huer, vanter, termotøj, termoregntøj og vinterjakke fra byLindgren og de har endnu ikke skuffet på kvalitet eller service.

Risposta di byLINDGREN®
Har købt en jakke for ca 3 år siden. Den holder stadig og viser ingen tegn på slid. Den er kun blevet vasket 1 gang fordi den blev så beskidt. ByLindgren har sæbe og indprægnering som man kan købe til sin jakke. Og der til 2 vask i sæben og indprægneringen. Og det var ret billigt at købe sæbe og indprægnering. Jakken er købt til mig selv og Jakken er virklig god kvalitet og kan holde i mange år endnu. Alt i alt en fantastisk oplevelse at handle hos ByLindgren. Så kan stærkt anbefale du køber hos ByLindgren. De har meget lækkert tøj.
Kunne ikke vælge dato længere tilbage end 24 feb 2025

Risposta di byLINDGREN®
Altid en kæmpe fornøjelse at handle ved Bylindgren, altid mega god service, hurtig til både svar fra kundeservice og til at sende ordren afsted.
Kundeservice er altid virkelig søde til at hjælpe og gør meget for, det bliver en god shoppe oplevelse
Kvaliteten og designen altid helt i top, med så mange fine detaljer.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra

Risposta di byLINDGREN®
Det er de dejligste produkter. Virkelig god kvalitet. Der er aldrig problemer med bestilling og levering. Pakkerne er lækre at modtage med søde kærlige hilsner. En nærværende shop. Man mærker personligheden.

Risposta di byLINDGREN®
Køb fin gummi flyverdragt i god kvalitet og til God pris
Kan anbefale byLindgren

Risposta di byLINDGREN®
Hurtig levering - bestilte torsdag aften og havde pakken lørdag formiddag. Derudover meget fine varer til en god pris. Købte bl.a. en gummiflyverdragt - den har været alle pengene værd, og det virker til at være god kvalitet.

Risposta di byLINDGREN®
Kæmpe anbefaling 🤎 Kundeservicen er fuldstændig i top - og kvaliteten på tøjet er helt perfekt 😍

Den bedste oplevelse.
Skønt med SÅ hurtig levering, især når vintertøj næsten altid haster 😄
Vil helt sikkert tjekke denne hjemmeside før andre, næste gang jeg mangler noget!
Tusind tak for jer 😊

Risposta di byLINDGREN®
Kæmpe anbefaling, på kvalitet og ikke mindst service 🙏🏼

Risposta di byLINDGREN®
Super lækkert tørklæde ❤️ skøn farve, blødt og varmt.

Risposta di byLINDGREN®
Pakken ankom inden jul og den smukke badedragt passede, selvom den så lidt stor ud.
Perfekt!

Risposta di byLINDGREN®
Købte det lækkerste tørklæde og har brugt det siden.

Hurtig levering
Kvalitet svarer til reklame.
Har købt voksen produkter flere gange.
Super firma

Risposta di byLINDGREN®
Har købt det lækreste og blødeste tørklæde til en god pris.. leveringen var hurtig og alt spillede. Kæmpe anbefaling🤎

Risposta di byLINDGREN®
Bestiller og betaler 2 uldundertrøjer, modtager 1 stk. kundeservice skriver : “hvis” vi har lavet fejl og “angiveligt” kun har modtaget en, der må jo være en vægt på pakken der kan give mig medhold for ønsker ikke at blive mistænkeliggjort på deres fejl. Undertrøjen er pæn og virker som en lækker kvalitet dog noget kort. Grunden til trods alt er 4 stjerner er et flot produkt samt at jeg fik en undskyldning og pengene kom hurtigt retur. Glædelig Jul

Risposta di byLINDGREN®
Hurtig levering og virkelig god service, når man er i kontakt med dem!
Bestilte en jakke, der passer helt perfekt og som er super lækker.
Meget tilfreds!

Risposta di byLINDGREN®
Hurtig levering og super lækkert kvalitet tøj til gode priser🤩