Op tijd geleverd en goed, eenvoudige installatie en het werkt naar behoren. Tip: in de handleiding staat dat het apparaat niet ondersteboven gemonteerd mag worden, Maar dat kan niet anders wanneer... Leggi di più
Waterslagdemper en t stuk besteld. Was volgende dag al in huis. Na openen bleek een andere terugslag demper te zijn verstuurd, maar na installatie werkte deze prima. Contact gehad over meerprijs beste... Leggi di più
Waterslagdemper van Caleffi gekocht voor tussen de kraan en wasmachine waterslang . De volgende dag al geleverd. Ook het juiste product gekregen (er waren wat meldingen dat soms de verkeerde werd gele... Leggi di più
Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Snelle levering! Netjes verpakt. Een puntje van aandacht, we hadden het naar een pakketpunt verstuurd, maar dat kan niet bij zo'n groot pakket. Beter als dat... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Buurs BV is een technische groothandel voor bedrijf en particulier en is importeur van klassieke radiatoren en oliegestookte cv installaties.
Handelsstraat, 11a, 8263BE, Kampen, Paesi Bassi
- 0881471000
- info@buurs.nl
- buurs.nl
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Was een ander artikel nummer van…
Was een ander artikel nummer van Danfoss, maar wel de radiator knop zoals op de foto van de Bol.com site
product niet op vooraad
Zelf een mail moeten sturen waarom ik geen melding kreeg dat het verzonden werd. Blijkbaar was het product niet op voorraad nochtans op de site stond van wel.
Maar wel heel vriendelijk en heel vlug opgelost!
Ook de levering was gelijk aan de track and trace.
Goede service, snel geleverd
Eerst gebeld voor advies, goed geholpen. Daarna via de site besteld. Volgende dag geleverd! Goede service!
Mooi assortiment
Mooi assortiment, had dit niet verwacht'
Prima winkel
erg goed
bestellen , even bellen en de dag erna in huis , perfect deze manier en een aanbeveling
Goede site
Goede site, uitstekende producten en een prima prijs vandaar 5 sterren. Met a.w. het kan niet beter!
Vriendelijk en betrouwbaar
Door gebrek aan ervaring had ik de verkeerde maat thermostatische radiatorkranen besteld. Retour probleemloos, vriendelijke service, bedankt.
Ik heb iets besteld
Ik heb iets besteld. Dat heb ik vervolgens ontvangen.
goed geholpen met mijn vragen
goed geholpen met mijn vragen, gelukkig geen chatbot of andere digitale antwoord/vraag gedoe.
lekker een medewerker gesproken die kennis heeft van het product.
snelle levering goed verzorgd
bestelling gedaan
bestelling gedaan, volgende dag in huis. Keurig verpakt.
Waterslagdemper besteld
Waterslagdemper besteld. Snel en werkt perfect. Top
Snelle en correcte aflevering
Snelle en correcte aflevering. Juiste product tegen schappelijke prijs.
Super service
Super service en goede prijzen voor de produkten. Snelle levering en fijn dat ze met je meedenken.
Geen problemen, goede producten
Twee bestellingen gedaan, boiler en een aansluit set. Geheel zonder problemen alles kunnen installeren en aansluiten.
2 jaar oude heetwaterkraan kapot
2 jaar oude heetwaterkraan kapot. De hendel veert niet meer terug en er komt een klein straaltje uit de kraan.....
22-11-2022 een honneywell…
22-11-2022 een honneywell thermostaatkraan besteld en betaald. Na een aantal weken niks ontvangen te hebben zelf gebeld waar de bestelling blijft, blijkt deze tijdelijk niet op voorraad te zijn, en ze ook niet weten wanneer deze weer komt. Je moet er zelf achteraan bellen, waarom neem je een bestelling aan en laat je de klant betalen, terwijl je niet weet wanneer en of je deze überhaupt nog binnenkrijgt. Dan zet je dit toch nog in je webshop, dat deze tijdelijk niet beschikbaar is…. Ga ons geld maar terugvragen, en elders onze artikelen bestellen. Nooit meer Buurs voor ons
Snelle bestelling, men dacht ook actief mee.
Latig te krijgen product had men hier op voorraad. Vervolgens een bestelling voor de Evohome. Men belde me nog terug om af te stemmen of de bestelling correct was. Ik had blijkbaar een onnodig onderdeel besteld. Deze is direct gecrediteerd en uit de bestelling gehaald. Bestelling is ook diezelfde dag op de post gegaan. Helaas door PostNL wat vertraging zodat ik het pakket nog niet heb, maar tot zover een zeer positieve ervaring.
Verschikkelijke klantenservice
Verschikkelijke klantenservice. Berichten worden niet beantwoord en geld van teruggestuurde artikelen na meer dan een maand nog steeds niet ontvangen..
Tevreden
Ongeveer 2 weken moeten wachten op mijn bestelling. Heb 2x binnen 5 minuten gebeld, maar kreeg niemand aan de lijn. Toen iets later die middag opnieuw gebeld, toen kreeg ik wel een vriendelijke en behulpzame meneer aan de lijn. Vertelde slechts mijn naam en ze wisten al direct en precies wie ik was, wat ik besteld had, en wanneer ik het kon verwachten. En zowaar, het werd op de beloofde dag geleverd. Product in uitstekende staat ontvangen en ben er dik tevreden over. Voor mij dus een voldoende voor Buurs! Dit ook als tegengeluid van alle klagers, al dan niet terecht.
Van de week maar eens even langsrijden…
Van de week maar eens even langsrijden in kampen om mn geld terug te halen, reageren nergens op, retouren worden niet gecrediteerd. Meneer denkt boven iedereen te staan.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.