Op tijd geleverd en goed, eenvoudige installatie en het werkt naar behoren. Tip: in de handleiding staat dat het apparaat niet ondersteboven gemonteerd mag worden, Maar dat kan niet anders wanneer... Leggi di più
Waterslagdemper en t stuk besteld. Was volgende dag al in huis. Na openen bleek een andere terugslag demper te zijn verstuurd, maar na installatie werkte deze prima. Contact gehad over meerprijs beste... Leggi di più
Waterslagdemper van Caleffi gekocht voor tussen de kraan en wasmachine waterslang . De volgende dag al geleverd. Ook het juiste product gekregen (er waren wat meldingen dat soms de verkeerde werd gele... Leggi di più
Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Snelle levering! Netjes verpakt. Een puntje van aandacht, we hadden het naar een pakketpunt verstuurd, maar dat kan niet bij zo'n groot pakket. Beter als dat... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Buurs BV is een technische groothandel voor bedrijf en particulier en is importeur van klassieke radiatoren en oliegestookte cv installaties.
Handelsstraat, 11a, 8263BE, Kampen, Paesi Bassi
- 0881471000
- info@buurs.nl
- buurs.nl
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Geen reacties op klachten
Wasmachineverhoger besteld, bleek niet gemaakt te zijn om wasmachine op te zetten en aan te doen. Ding gaat alle kanten op ondanks uitlijnen van wasmachine en verhoger. Meerdere malen klacht via email en via telefoon ingediend. Wordt beloofd naar te kijken, maar 0 reactie. Speelt al sinds augustus.
Onbetrouwbare leverancier
Meerdere onderdelen besteld voor rookgasafvoer van pelletkachel. Na 3 dagen telefonisch contact opgenomen omdat ik geen verzendbevestiging had gekregen. Norse man meldt dat bepaalde onderdelen niet voorradig zijn en dat bestelling over enkele dagen zal worden verzonden. Na ruim 2 weken mail gestuurd voor een status update. Geen reactie. 3 dagen later heb ik ze gebeld. Onderdelen zouden morgen binnen komen. Nu opnieuw 4 dagen later nog steeds niets vernomen of ontvangen.
Dat dergelijke bedrijven anno 2022 nog kunnen bestaan. Wat een abominabele service!
Aanvulling: Na 2 maanden nog steeds niets geleverd gekregen. Ga bestelling annuleren. Ben benieuwd of het veel moeite gaat kosten om m'n geld terug te krijgen van deze toko.
Thermostaat besteld
Thermostaat besteld.
Netjes verpakt.
Niet de volgende dag, maar dag erna geleverd
Ook ik heb 2x de stekkerdoos besteld…
Ook ik heb 2x de stekkerdoos besteld die volgens hun site op voorraad is en voor 17:00 besteld verstuurd zou worden.
Via email en contact formulier gevraagd waarom is mijn bestelling nog in behandeling maar geen reactie. Stekkerdoos staat nog steeds op hun site als "vandaag besteld morgen in huis"...
Stekkerdoos besteld die volgens hun…
Stekkerdoos besteld die volgens hun site op voorraad was, vervolgens 10 dagen niks van ze gehoord, 3 keer via email en contact formulier gevraagd waarom is mijn bestelling nog in behandeling maar geen reactie, pas nadat ik gebeld had te horen gekregen dat mijn item over 1.5 maand weer op voorraad zou zijn, bestelling geannuleerd ga niet zo lang wachten, geld terug gekregen. Stekkerdoos staat nog steeds op hun site als "vandaag besteld morgen in huis"...
Quooker snel geleverd voor een goede…
Quooker snel geleverd voor een goede prijs. Prima advies van een vriendelijke medewerker.
Belabberde service
Bestellen en levering waren oke.
Toen er een ondeugdelijk product werd geleverd, kreeg ik ban Buurs alleen allerlei formele regels die ze hebben waarom ik niet geholpen kan worden.
Ik neem mezelf kwalijk dat ik niet goed…
Ik neem mezelf kwalijk dat ik niet goed heb gekeken wat voor een soort bedrijf dit is. Vreselijk. Maar dan weet ik dat zeker voor de volgende keer. 1 ster is te veel. Heb een thermostaat besteld via Bol.com en teruggestuurd zoals ik die heb ontvangen. Doos was al half open. Ze hebben de retour niet geaccepteerd en geven aan dat er gebruikssporen erop zitten. Heb gebeld naar Buurs. Meneer neemt op en ga niet eens fatsoenlijk kijken. Zeg meteen ja is niet goed. Ben mijn geld kwijt. Ik hoop echt dat ze die gaan vernietigen en niet weer bij iemand anders gaan leveren.
Als je geduld hebt dan is het prima
Als je geduld hebt dan is het prima, maar wel wat onhandig en ter verbetering.
De eerste bestelling was een verkeerde levering dus die moest retour.
Op advies een nieuw product besteld, dat zou administratief sneller gaan. En inderdaad product was snel binnen, echter had ik nu 2x het bedrag betaald voor 1 product. Toen bleek het product wat we oorspronkelijk wilde hebben niet geschikt voor ons en moest dus ook terug. Het duurde wat lang voordat het geld was terug gestort. Moest 2x na bellen. Maar het komt goed uiteindelijk en het personeel is vriendelijk. Het is net als in Spanje "quizas mañana"
prima!
Als tegenhanger op de eerdere opmerkingen: helemaal top!
Bestellen gaat vlot, via mails wordt je keurig op de hoogte gehouden en na twee dagen is het bestelde geleverd. Compleet en zoals in de beschrijving aangegeven.
Prima!
Géén service, onbereikbaar, levertijd van 30+ dagen
Via Praxis een artikel besteld dat via Buurs geleverd zou worden. Na een volle maand nog altijd niets ontvangen, "door enorme drukte zou de levering zwaar vertraagd zijn". Contact maken met zowel Buurs als Praxis is bijna onmogelijk, tenzij je steeds bereid bent ca. 7 tot 9 dagen te wachten om vervolgens enkel te horen "heb je je product inmiddels al ontvangen?". Zowel Praxis als Buurs laten werkelijk niets van zich horen, zelfs na mijn verzoek om mijn geld terug te ontvangen heb ik een kleine week later nog altijd geen reactie. Nooit meer bestellen bij beide genoemde merken dus, in ieder geval niét online.
Op 18-02-2021 een Quooker RVS Rozet…
Op 18-02-2021 een Quooker RVS Rozet besteld. Deze is snel ontvangen, maar wat blijkt. De verkeerde is opgestuurd, gisteren is de keukenboer langs geweest om alles te controleren en alles klopt behalve mijn rozet. Deze is van een ander kraan. Meerdere malen gebeld, maar geen gehoor. Mail gestuurd via hun website, maar ook geen gehoor. Pakket is niet eens 2 minuten open geweest en volle vertrouwen in gehad dat het goed was, dus niet!
Ik zal het waarderen als de juist wordt verzonden en een retour label wordt aangemaakt dat ik de verkeerde rozet kan retourneren.
Alvast bedankt.
Waardeloos
Waardeloos! Had ik onderstaande reviews maar eerder gelezen. Twee weken geleden een expansievat besteld en tot op heden geen product ontvangen. Bespaar je verder de moeite om te mailen of het contactformulier in te vullen; beide worden volstrekt genegeerd. Ik denk dat ik het expansievat of mijn geld maar ga halen in Kampen, want dit schiet natuurlijk voor geen meter op. Kortom: afrader!
Dringend advies
Dringend advies: Bij de firma Buurs NOOIT KOPEN. Don’t do it, don't even think about it.
Op zaterdag 26 september 2020 bij Buurs (via Praxis) een order geplaatst voor bijna 300 euro aan waterleidingsmaterialen . Deze materialen zouden binnen 2 werkdagen worden geleverd, dus uiterlijk dinsdag. De werkelijke aflevering werd vrijdagavond om 17.00 uur, dus 3 dagen te laat! We hebben de bestelling gecontroleerd en wat bleek er waren 6 onderdelen te weinig geleverd. Direct de klantenservices van Praxis gebeld, die de klacht gelijk zouden doorgegeven. Dinsdag 6 oktober nog steeds niets gehoord, men zou de klacht direct verhelpen (de vloer lag inmiddels 5 dagen open door de ontbrekende onderdelen). Woensdag opnieuw gebeld situatie ongewijzigd. Donderdag voor de 4e keer gebeld, er werd beloofd dat de materialen morgen (vrijdag) zouden worden bezorgd. NIETS, NADA, NIKS. Maandag 12 okt. voor de 5e keer gebeld (de vloer lag inmiddels 11 dagen open). Op dinsdag 13 oktober zijn de ontbrekende onderdelen ontvangen, dus 14 dagen te laat!!!!!!!!!!!!! Geen briefje met sorry/excuses, ongelofelijk.
Hoe kan je als firma Buurs zo slecht omgaan met je klanten. Het is werkelijk ongelofelijk hoe men met dit soort problemen omgaat, totale desinteresse.
Nogmaals plaats bij deze “gasten” nooit een order.
Advies aan Buurs ga eens bijscholen in klantenservices
Waardeloze service
Waardeloze service! Wachten al 2 weken op reactie na retour
Product retour gestuurd maar vervolgens…
Product retour gestuurd maar vervolgens gebeurt er niks. Geen reactie op e-mail en inmiddels al weken geleden sinds de retour bij hen is ontvangen. Zeer onbetrouwbaar bedrijf als online leverancier, zo blijkt nu
Pathetic!
Pathetic!
I ordered a product on buurs.nl via beslist.nl. Witihn a couple of days I returned the product. I have called them thrice and they keep saying that they will refund the money. But they haven't. Its been almost a month!
Never order from buurs or beslist.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.