Helt formidabel service. Hurtig kontakt via Facebook grundet behov for hurtig action på web-ordre grundet julefrokost og tøj krise 😁 Altid en varm velkomst i butikken og kompetent personale!... Leggi di più
ALTID god kundeservice/pleje, lækkert og smukt tøj, gode tilbud og altid hjælp at hente. Alle er velkomme, findes en str. ikke, er der tit mulighed for at den bliver bestilt hjem. Handler ofte hos But... Leggi di più
Sjældent har jeg oplevet bedre service <3 Idet der var udsalg på hjemmesiden, ringede jeg for at høre, om jeg trods formodet ekstra travlhed, kunne regne med at pakken kom afsted samme dag, da je... Leggi di più
Lækre og kvalitetsprodukter, som kommer i løbet af et par dage💯 Jeg måtte desværre sende nogle af produkterne tilbage, da de var for små, og så kommer jeg til at sende dem til den forkerte webs... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk butik
Fantastisk butik, perfekt service, søde medarbejder.
Jeg er lidtdårlig gående men hos Butik Friis har de focus på kunderne og der er en sofa hvor man kan sidde og hvile sig i.
Altid ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Betjening
SUPER GOD SERVICE
SUPER GOD SERVICE, fedt tøj, hvad kan man ønske sig mere❤️🌸
En dejlig butik fuld af fristelser 🙈…
En dejlig butik fuld af fristelser 🙈 Altid så fin service både i butikken og når man handler i deres webshop. Absolut min favorit butik når jeg skal forkæle mig selv
Dejlig hjemmeside og Super hurtig…
Dejlig hjemmeside og Super hurtig levering.
Skønne kvinder
Skønne kvinder, der yder vanvittig god service - skøn biks der klart er værd at besøge om det så er i butikken eller på webshoppen - de har nogle top lækre brands også
Fantastisk butik med lækre varer og god…
Fantastisk butik med lækre varer og god service♥️
Helt igennem en fantastisk butik
Helt igennem en fantastisk butik, med så mange lækre varer. Og magen til fantastisk service skal man lede længe efter. Samtlige medarbejde er altid behjælpelige og gør altid hvad de kan for at yde deres bedste. Uden tvivl en af mine foretrukne butikker at handle i både fysisk og på deres webshop.
Super skøn butik med stort udvalg af…
Super skøn butik med stort udvalg af både tøj, sko, smykker, og lækre specielle fødevarer og meget mere. En fantastisk betjening, søde, smilende og helt nede på jorden, man føler sig velkommen❤️❤️
Jeg får altid 5-stjernet behandling i…
Jeg får altid 5-stjernet behandling i deres super hyggelige forretning, så kun roser herfra! Jeg har endnu ikke prøvet netbutikken, men hvis den er halvt så god som butikken, så er det værd at give den et skud 😊
Fin butik og god service!
Rigtig fin butik med flot tøj og ikke mindst det sødeste personale!! God service og meget personlig betjening - både når man shopper online og i butikken.
Altid god service.
Altid god service.
Skøn butik at træde ind i og dejlig nem webshop. Personalet vægter altid alle kunder ligeværdigt, og man ved man modtager ordentlig service i Butik Friis - det er rart, for sådan er det ikke alle steder.
- Og så har de ovenikøbet fedt tøj :)
Den bedste tøjbutik- både fysisk &…
Den bedste tøjbutik- både fysisk & online!
Jeg har det sidste års tid købt tøj ,med jævne mellemrum, i Butik friis. De skønne kvinder er Super hjælpsomme, og utrolig gode til at se hvilket tøj der klæder en.
Når man bestiller online går det altid hurtigt fra bestilling til modtagelse og så er tøjet altid pakket fint ind med bolcher og et takke-kort. Det er så god service.
De fortjener faktisk ekstra stjerner!
******
Min absolutte ynglings butik
Min absolutte ynglings butik, som giver den bedste service og vejledning, jeg kan varmt anbefale at handle her
Jeg kan kun anbefale at handle hos…
Jeg kan kun anbefale at handle hos sødeste butik Friis!
Skøn butik at handle i
Skøn butik at handle i, dejligt miljø.
Dygtige til at finde netop den style der passer dig, uden at være anmassende.
5 stjerner herfra!
Bare dét at træde ind i butikken, er en oplevelse i sig selv. I butikken er du omgivet af smuk indretning, og ikke mindst omgivet af fantastisk service. De er altid opdateret med de nyeste styles og altid klar på at give dig den bedste oplevelse, uanset om du er på udkig efter en gave til dig selv, eller til en du holder af. Butik Friis er mit første valg hver gang - derfor får De mine bedste anbefalinger🙏🏻
Oplever faglig og skøn vejledning
Oplever faglig og skøn vejledning!
Både i butikken og på deres nethandel, som jeg har brugt herunder nedlukningen - stor fleksibilitet!
Jeg er fan 👍
Absolut bedste butik at handle i
Absolut bedste butik at handle i. Altid klar med de nyeste trends og så har de super hurtig levering samt nogle fantastiske medarbejdere! ☺️
Kan klart anbefales!