Leg og Lektie Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har netop modtaget og samlet vores rutineflapper til vores datter, og det gik heldigvis rigtig nemt. Jeg havde et spørgsmål undervejs, men kundeservice var utroligt hurtige til at svare og hjælpe.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi købte “morgenrutiner” af Leg og lektie. Og ærlig talt har vi langt færre konflikter og meget mindre stress om morgenen. Det betyder meget bedre og mere hyggeligere morgener siden købet. Med fragt... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super fede produkter, har handlet der op til flere gange. Specielt er vi glade for bogstav og tal kortene, læringscirklerne og sprog udviklings materialet. Der findes desuden masser af gratis materi... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har modtaget nogle rigtig fine piktogrammer til vores børn fra Leg og Lektie i gave - og jeg har i dén forbindelse været i dialog med Leg og Lektie, fordi jeg havde lidt problemer med at hænge pla... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio per bambini
  2. Libreria per bambini

Scritti dall'azienda

Leg og Lektie er læring til børn i alderen 1-12 år. Køb indbydende læringsmaterialer, der er lette og sjove at bruge for alle. Forbered dit barn på skolestart, hjælp til sprogudvikling eller få hjælp til mere specifikke problemer. Udviklet til forældre, lærere og pædagoger. Se mere på https://www.legoglektie.dk

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

55 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Uundværlige produkter

God hjemmeside. Ved spørgsmål eller ved brug for hjælp, har jeg kun modtaget positive tilbagemeldinger. Vi bruger produkterne hverdag herhjemme. Både ved køb og levering har alt været gnidningsfrit. Tak for at lave nogle uundværlige produkter.

17 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Er vild med denne hjemmeside

Er vild med denne hjemmeside, med super meget inspiration til læring via leg. Fedt med så meget gratis print selv og siden er nem at finde rundt i. Har lagt min første ordre og glæder mig til at modtage den.

Valutata 5 stelle su 5

Har altid været glade for de produkter…

Har altid været glade for de produkter jeg har købt og mine børn er vilde med det. Elsker desuden at følge med på Instagram og blive inspireret , og oplever kun positiv service ved spørgsmål eller deslige! Kan kun anbefale det.

Meget tilfreds

Nem og overskuelig hjemmeside med nogle spændende produkter. Vi købte tal og bogstavkort samt nogle bøger til køreturen. Varene blev leveret hurtigt og var perfekt underholdning til bil- og flyvetur. Vi er meget begejstret og kunne uden tvivl finde på at købe mere.

Valutata 5 stelle su 5

Gode produkter og god service

Jeg er meget tilfreds med det produkt jeg har modtaget og det lever op til det jeg forventede. Dejligt med en beskrivelse af hvordan man skal sætte velcro på de forskellige kort, så det var nemt og lige til at komme igang med at bruge kortene. Påtænker helt sikkert at bestille flere produkter i fremtiden.

Super lækkert udbud!

Super lækkert udbud af materiale til undervisning. Kan som lærer fortælle at materialerne bruges af mange lærere på mange folkeskoler.
Priserne er gode. Leveringen og kundeservice fungerer super 👍🏻.
Mine børn blev meget glade for det de modtog.

15 settembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Kan ikke anbefales

Besværlig reklamationsproces, manglende mulighed for telefonisk kontakt, manglende forståelse for frustration ifm. omstændige mangler ved tilsendt vare.

Da der sendes en anmodning om tilsendelse af manglende dele eller købet ønskes ophævet, svares følgende:
“Sjældent har jeg da modtaget, så aggressiv en besked! Jeg tænker heller ikke, det er rart for dig, at jeg skriver sådan retur.” Mærkværdigt serviceniveau. Kan ikke anbefales.

Hej Trine

Vi ser til vores ærgrelse, at du føler dig nødsaget til at give os 1 stjerne på Trustpilot, selvom vi mente at have løst dette direkte med dig, hvor du har fået returneret alle dine penge og lov til at beholde de bestilte varer til en samlet værdi af 698 DKK.

Derfor vil vi gerne give et retvisende svar på tiltale, så andre potentielle kunder kan se den bagvedliggende årsag til den anmeldelse.

Der manglede beklageligvis en velcropakke i din ordre, hvilket du i den første henvendelse valgte at beskrive således:

Trine Nørgaard Christensen:
”Sjældent har jeg oplevet så dum en fejl ifm. en online ordre.
Omend disse ikke leveres inden for 48 timer, bedes ordren i stedet annulleret.”

Hertil svarer vi:
"Tak for din besked!
Sjældent har jeg da modtaget, så aggressiv en besked! Jeg tænker heller ikke, det er rart for dig, at jeg skriver sådan retur - så nu vil jeg ændre det følgende;-)

Jeg beklager virkelig, at du mangler de velcrodutter, men fejl sker desværre, når det er mennesker, der står bag;-) Jeg skal vide, om det er de bløde eller hårde velcro, som du mangler?

Også skal jeg have opklaret, om du har fået sat dem korrekt på? Uanset skal jeg selvfølgelig nok være behjælpelig med de manglende velcro. "

Herefter skriver du, at du finder vores returpolitik besværlig og det ikke er muligt at kontakte os på telefon. Telefonnummer står på forsiden ligesom det er muligt at bruge chat-funktionen, hvis man foretrækker det.

Herefter returnerer vi straks pengene tilbage til Trine Nørgaard Christensen inden for tre timer efter første e-mail, som det ses af nedenstående svar:

"Hej Trine

Jeg er ærgerlig over, at du har fået den oplevelse af Leg og Lektie, da vi ønsker at hjælpe børn og forældre i hverdagen på trods af vores fejl i den fremsendte ordre.

For at der ikke skal være yderligere besvær for dig, så returnerer vi pengene til din konto og du kan beholde varerne som de er eller kassere dem."

Efter at have modtaget både penge og kunne beholde varerne valgte du at give os en 1-stjerne anmeldelse, hvilket vi er uforstående overfor og ikke finder retvisende af den service vi har givet dig.

God weekend.

Dejlig shop

Fair priser, hurtig levering, god kvalitet. Vi bruger dagligt bogstavskortene herhjemme :-)

20 marzo 2022

Risposta di Leg og Lektie

Mange tak for anmeldelsen! Skønt at høre bogstavkortene bliver brugt dagligt - så må de være et hit!

Elsker produkterne

Elsker produkterne som vi købte til adventsgave til vores datter.
I super kvalitet og meget fair pris. Kom hurtigt med posten. Min varmeste anbefaling.

20 marzo 2022

Risposta di Leg og Lektie

Mange tak for anmeldelsen! Og dejligt du synes pris og kvalitet hænger sammen :-) Vi gør os meget umage!

Valutata 5 stelle su 5

Super god kundeservice og jeg glæder…

Super god kundeservice og jeg glæder mig til at handle der igen.
Produkterne er så inspirerende og lækre.

Lyn hurtigt svar tilbage da jeg henvendte mig til ejer.
6 stjerner herfra

19 marzo 2022

Risposta di Leg og Lektie

Mange tak for anmeldelsen! Vi gør vores bedste for at være hurtige med hjælp og et svar :-)

Valutata 5 stelle su 5

Den sejeste læring - købt eller gratis

Helt fantastisk webshop. Har købt flere produkter, og vi kommer helt sikkert tilbage. Vildt kompetent og idérige gratis opgaver, etc. I gør det vildt godt.

7 febbraio 2021

Risposta di Leg og Lektie

Mange tak for din anmeldelse! Det er virkelig pænt skrevet og varmer :-)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più